Premie vergelijken autoverzekeringen

Autoverzekering vergelijken

Premie autoverzekering vergelijken Premie vergelijken autoverzekering Vanaf € 4,75 per maand No-claimkorting tot 85%

Autoverzekering vergelijken

Premie autoverzekering vergelijken Vanaf € 4,75 per maand No-claimkorting tot 85%

Veelgestelde vragen verzekeringen

Heeft U een veelgestelde vraag over een verzekering, betaling of schade bekijk onderstaand onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen dan kun je ook tijdens onze openingstijden contact met onze klantenservice opnemen.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Incasso

Waarom is de eerste maandpremie hoger dan dat op mijn polis staat?
Dit heeft met name te maken met de poliskosten welke eenmalig door de verzekeraar in rekening worden gebracht. Daarnaast is het vaak zo dat de opvolgende maand al geprolongeerd is bij de verzekeraar, vandaar dat de eerste termijn vaak hoger is dan de vervolgpremie.
Hoe kan ik de premie voldoen?
De premie kun je voldoen op de volgende manieren:
  • Via een automatische incasso
  • Via een overboeking
Let op de premie betaal je altijd direct aan de verzekeraar/ gevolmachtigde!
Wanneer wordt de premie afgeschreven?
De premie wordt binnen enkele dagen afgeschreven na het afsluiten van een verzekering. Bij verlenging/ prolongatie wordt de premie altijd rond de 1e van de termijn afgeschreven (maand/ kwartaal/ halfjaar).
Wat moet ik doen als de premie niet is afgeschreven?
Als de premie niet is afgeschreven adviseren wij je het verschuldigde bedrag alsnog z.sm. over te maken naar de verzekeraar. Wij raden je aan om de premie voor de 14e van de maand over te maken. 
Wat gebeurt er als ik de premie niet betaal
Als je besluit om de premie niet te betalen dan ontvang je in de eerste instantie twee aanmaningen per mail. Bij het alsnog voldoen van de premie blijf je dus gewoon verzekerd. Na de eerste twee aanmaningen wordt de dekking opgeschort. Heb je na 3 aanmaningen de premie nog niet voldaan dan is de verzekeraar genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. Bij het uitblijven van een betaling wordt de dekking van de verzekering afgemeld bij het RDW.
 

Veelgestelde vragen

Ben ik direct verzekerd?
Ja, na het aanvragen van een verzekering ontvangt U een bevestiging van de aanvraag per mail. In de bevestiging staat tevens of er een voorlopige dekking wordt verleend voor Uw bestelautoverzekering.

Geen voorlopige dekking
Heeft U geen voorlopige dekking ontvangen? Dan heeft de verzekeraar waarschijnlijk nog aanvullende informatie nodig. Wij vragen dit binnen 1 werkdag bij U op.

Mijn aanvraag wordt niet geaccepteerd
Is Uw aanvraag niet geaccepteerd? Neem dan even contact met ons op zodat wij kunnen kijken of wij alternatieven kunnen aanbieden.

Over premie vergelijken

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl