Oldtimerverzekering vergelijken

  • Premie oldtimerverzekering vergelijken binnen 3 minuten
  • Profiteer van exclusieve kortingen
  • Ook telefonisch bereikbaar
  • Verzeker inzittenden, rechtsbijstand eenvoudig mee
  • Vergelijk oldtimerverzekeringen in onderstaande module!

Oldtimerverzekering vergelijken (auto)

Oldtimerverzekering vergelijken? Vergelijk oldtimerverzekering in onderstaande vergelijker. Heb je een motorfiets of bestelauto/ vrachtauto dan kun je deze vergelijker niet gebruiken. Een oldtimerverzekering afsluiten is een kwestie van berekenen, vergelijken en afsluiten.

Hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Vergelijk oldtimerverzekering met korting!

Goedkope oldtimerverzekering afsluiten?Premie-vergelijken.nl

Sinds 2008 is het mogelijk om online een goedkope oldtimerverzekering af te sluiten via premie-vergelijken.nl. Een oldtimerverzekering afsluiten kan binnen 3 minuten voor recreatieve doeleinden. Voor dagelijks gebruik van de oldtimer hebben wij helaas geen mogelijkheden.

Er zijn verschillende dekkingen verkrijgbaar voor een klassiekerverzekering:

WA verzekering oldtimer

Met een WA verzekering oldtimer ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. De eigen schade aan de oldtimer wordt bij deze niet gedekt. In Nederland ben je verplicht om een klassieker minimaal WA te verzekeren. Wel is het altijd aan te raden om een taxatierapport te laten maken van de waarde van de oldtimer dit om discussies met de tegenpartij eventueel te voorkomen.

WA + beperkt Casco verzekering oldtimer

Met een WA + beperkt cascoverzekering is de oldtimer naast het WA-risico ook verzekerd voor schade door: ruitbreuk, diefstal, inbraak, storm en hagelschade, brand. Wil je een uitgebreidere dekking dan kun je ervoor kiezen om de oldtimer all-risk te verzekeren.

WA + Casco / All-risk oldtimerverzekering

Met een WA+ Casco dekking ook wel all-risk genoemd ben je verzekerd voor schade door alle van buitenkomende onheilen zoals: brand, diefstal, storm, hagelschade, inbraak, vandalisme, botsen en slippen en van de weg raken.

Aanvullende dekkingen

Aanvullende dekkingen naast de oldtimerverzekering.

Ongevallen verzekering voor inzittenden
Met een ongevallenverzekering voor inzittenden zijn de inzittenden inclusief bestuurder verzekerd van een uitkering bij overlijden en blijvende invaliditeit. De hoogte van de verzekerde som kunt Uzelf bepalen.

Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp bij het verhalen van een schade. Eventueel kun je de verzekering ook uitbreiden naar een verkeersdekking waarbij je bijvoorbeeld ook geschillen met de garage kan verzekeren.

Voordelen oldtimer verzekeren via premie-vergelijken.nl

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Goedkope oldtimerverzekering vergelijken
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope oldtimerverzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Snel oldtimer verzekeren
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de site bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op onze site vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.