Verzekeringen vergelijken en afsluiten >> Verzekeringen vergelijken
>> Polis snel in huis
>> Sinds 2008 actief
>> Exclusieve kortingen
>> Premies vergelijken 24 uur per dag
Verzekeringen vergelijken Premie vergelijken verzekeringen
>> Verzekeringen vergelijken
>> Polis snel in huis
>> Sinds 2008 actief
>> Exclusieve kortingen
>> Premies vergelijken 24 uur per dag
Verzekeringen vergelijken

Wie zijn wij?

Onderstaand meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening.

Over ons:

Premie-vergelijken.nl biedt sinds 2008 online verzekeringen aan, inmiddels hebben wij duizenden consumenten geholpen met het besparen op hun verzekeringspremies. Via premie-vergelijken.nl kun je direct online verzekeringen vergelijken en afsluiten met kortingen, 24 uur per dag 7 dagen per week. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Ons kantoor is opgericht in 1990 en wij beschikken over de juiste vergunningen om te mogen bemiddelen in verzekeringen en overige financiële producten, wij zijn dan ook aangesloten bij diverse instanties zoals de AFM en het KIFID. Meer informatie over ons bedrijf is ook terug te vinden in de dienstenwijzer.

Onze werkwijze:

Wij werken hoofdzakelijk via internet, indien u besluit om online een verzekering aan te vragen dan is er geen sprake van advies en werken wij o.b.v. het execution-only principe. Dit wil zeggen dat uzelf op de hoogte bent van uw financiële situatie en de producten welke er verkrijgbaar zijn op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Omdat uzelf de keuze maakt voor een bepaald product gelden er beperkingen met betrekking tot onze aansprakelijkheid. Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht. Heeft u vragen over een product of komt u er niet uit neem dan contact met ons op.

Ons aanbod:

Binnen Nederland zijn er veel verzekeraars en andere aanbieders actief op het gebied van verzekeringen. Wij toetsen periodiek of bepaalde aanbieders nog voldoen op basis van prijs en kwaliteitsverhoudingen, ons aanbod kan dus variëren. Indien gewenst kunnen wij u een overzicht verstrekken van verschillende aanbieders waar wij mee samenwerken.

Wat verwachten wij van u?

U mag aan onze dienstverlening en adviezen hoge eisen stellen. Wij zijn echter wel afhankelijk van de informatie die u ons verstrekt. Wij verwachten dat u de juiste gegevens verstrekt. Dit is in uw eigen belang. Mocht in geval van schade achteraf blijken dat u onjuiste of onvolledige informatie heeft gegeven, dan kan het zijn dat op grond van de verzekeringsvoorwaarden de verzekeraar gerechtigd is bij schade deze niet of niet geheel te vergoeden. Het is in uw belang om wijzigingen bijvoorbeeld wijziging van bank, samenwonen of verhuizen zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Klachten:

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Dit kan zowel per post als via de e-mail t.a.v. de directie. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen. Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. (www.kifid.nl)

 • KIFID
 • Postbus 93257
 • 2509 AG DEN HAAG
 • Telefoon: 0900-fklacht ofwel 0900-3552248 (€ 0,10 per minuut)
 • Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

  Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

  Volledigheid vergelijking

  Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor u is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

  Hoe komt de vergelijking tot stand?

  Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt u een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, Risk, VKG, Intrasurance.

  Onze verdiensten

  Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij aan klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Onze voordelen

 • Verzekeringen vergelijken
 • Sinds 2008 actief
 • Exclusieve kortingen
 • Gratis polisapp
 • Telefonisch bereikbaar

Schade

Direct een schademelding doorgeven of een formulier downloaden.

Polismap

Loopt Uw polis via Voogd en Voogd dan kunt U de inloggen via de website www.polismap.nl Of download de app in Appstore of google playstore.

Vragen Polismap Voogd en Voogd

Hoe kan ik inloggen in de polismap?
Ga naar onze pagina polismap en log daar in met Uw gebruikersnaam en wachtwoord. Of download de polis via de google playstore of appstore.
Hoe kan ik de polismap activeren?
Ga naar de website www.polismap.nl/registreren
 • Het klantnummer kunt U rechts bovenaan de polis vinden
 • U ziet uw e-mailadres staan.
 • Klik op volgende om te registeren.
 • Na registratie volgt er een melding dat er een e-mail is verzonden met een registratiecode.
 • Klik in de bevestigingsmail op activeren polismap
 • Uw polismap opent in een nieuw scherm
 • Kies een 4 cijferige-code om in te kunnen loggen in uw polismap
 • U kunt nu gebruik maken van de polismap
 • U kunt de volgende keer inloggen met Uw email en opgegeven code
Ik ben mijn code vergeten?
Heeft U geen code meer ga dan naar de website: https://www.polismap.nl/#/wachtwoordvergeten en vul Uw e-mailadres in U kunt nu een nieuwe code aanvragen