Woonhuisverzekering vergelijken en afsluiten Goedkope woonhuisverzekering
vergelijken en afsluiten met korting!
Pakketverzekering vergelijken en afsluiten bespaar op je woonpakket Woonhuisverzekering vergelijken
Goedkope woonhuisverzekering
vergelijken en afsluiten met korting!
Woonhuisverzekering vergelijken

Woonhuisverzekering vergelijken

Woonhuisverzekering vergelijken? Vergelijk woonhuisverzekeringen via onderstaande vergelijker. Door gebruik te maken van van de herbouwwaardemeter krijg je garantie tegen onderverzekering! Dit voorkomt problemen en discussie bij een eventuele schade.

Met een woonhuisverzekering verzeker je het gebouw (de opstal) wil je ook dekking voor bijvoorbeeld je inboedel of aansprakelijkheid kies dan voor een pakketverzekering.. De korting kan oplopen tot 10% bij meerdere verzekeringen

Vragen of hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Goedkoopste woonhuisverzekering afsluiten

Woonhuisverzekering vergelijken waarom?

Door een vergelijking te maken van je woonhuisverzekering kun je besparen op de premie van je opstalverzekering. Vergelijk woonhuisverzekering op dekking, premie en voorwaarden. Een goede vergelijking maken voor de beste woonhuisverzekering is dan ook zeer eenvoudig. Breng je meerdere verzekeringen onder dan kan je pakketkorting oplopen tot 10%.

Dekkingen woonhuisverzekering?

Uitgebreide dekking:

 • brand, ontploffing, rook en roet
 • blikseminslag
 • neerstortende vliegtuigen
 • vandalisme
 • omvallen van bomen, kranen en heistellingen
 • aanrijding en aanvaring
 • diefstal en (poging tot) inbraak
 • storm (ten minste windkracht 7)

Extra uitgebreide dekking

 • blikseminslag,
 • schroei-, zeng- en smeltschade
 • storm,
 • olie, rook en roet
 • diefstal, inbraak of poging daartoe
 • vandalisme
 • plundering, rellen en opstootjes
 • water dat onvoorzien uit leidingen stroomt alsmede hak- en breekwerk dat verricht moet worden om een defect in die leidingen op te sporen, water dat via de begane grond of de openbare weg binnenstroomt, water dat komt uit een defect aquarium of waterbed
 • aanrijding en aanvaring
 • omvallen van bomen, kranen en heistellingen.

Meest uitgebreide dekking (all-risk dekking)
Dekt alle overige van buitenkomende onheilen.

Wat is niet verzekerd op een opstalverzekering?

 • Schade aan glas dient vaak extra meeverzekerd te worden
 • Eigen gebrek of bederf
 • Neerslag binnengedrongen door openstaande ramen en deuren
 • Schade ten gevolge van achterstallig onderhoud, slijtage en constructiefouten.
 • Schade door overstromingen;
 • Schade door aardbevingen;
 • Schade door molest (oorlogsgeweld);
 • Schade door atoomkernreacties.

logo-allianz-1 allianz-global-1 amlin logo-arag-1 volmachten-Ansvar_125x70 asr-1 avero_achmea_logo besured bovemij volmachten-Chubb_125x70 covea-1 volmachten-Hiscox_125x70 intrasurance klaverblad markel nationale-nederlanden Zorgverzekering reaal torus turien-1 unigarant unive zorgverzekering de_vereende_full-copy logo volmachten-Zurich_125x70

Vergelijk woonhuisverzekering de voordelen

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 zijn wij online actief

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Vergelijk woonhuisverzekering, hoe werkt het?

Bereken je premie

Bereken je woonhuisverzekering

Vergelijk premies

Vergelijk woonhuisverzekering

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag

Polis

Na acceptatie volgt de polis

Premie woonhuisverzekeringen vergelijken en afsluiten

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over Premie-vergelijken.nl

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen voor de beste verzekering die past bij hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt u vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op onze webpagina versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van je financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien u ervoor kiest om via deze website de woonhuisverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een woonhuisverzekering en voert u de benodigde gegevens voor een aanvraag zelf in. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht u kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft u liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u bij het afsluiten van je woonhuisverzekering via internet?

Via onze websites bieden wij u diverse handige tools om een premievergelijking van uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij u hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt u bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij een koppeling van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . De getoonde verzekeraars bieden deze vergoeding aan omdat zij op onze site vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.