Goedkoopste bromfietsverzekering vergelijken

Bromfietsverzekering vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten? Vergelijk bromfietsverzekeringen van verschillende verzekeraars direct via onderstaande vergelijker. In Nederland is het verplicht om je bromfiets te verzekeren zodra het kenteken op je naam gezet wordt. Ook je huidige premie voor je bromfiets kun je eenvoudig vergelijken, wil je overstappen maak dan gebruik van de opzegservice.

Vergelijk bromfietsverzekering

Kies je voor een diefstaldekking of WA + Beperkt Casco? Dan is een goedgekeurd slot art- klasse 3 of 4 verplicht! Vul dit in bij de aanvraag om je premie te berekenen. Sluit ook eenvoudig een rechstbijstandverzekering en opzittendenverzekering af voor je bromfiets!

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op.

Goedkoopste bromfietsverzekering afsluiten

Direct een goedkope bromfietsverzekering afsluiten doe je via premie-vergelijken.nl verzeker je bromfiets vanaf € 0,95 per maand. Kies je voor meerdere verzekeringen via premie-vergelijken dan kun je ook kiezen voor een pakketverzekering met kortingen tot 15%.

Bromfietsverzekering vergelijken direct afsluiten

Premie-vergelijken.nl biedt sinds 2008 de mogelijkheid om je bromfietsverzekering te vergelijken. Hierbij kun je een vergelijking maken o.b.v. premie, voorwaarden, dekking. Vraag je de verzekering aan dan krijg je per mail een bevestiging van de aanvraag je bromfiets is verzekerd vanaf het moment van acceptatie.

Dekking verzekering bromfiets

Wat is verzekerd? WA WA+Diefstal WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal/ poging tot diefstal?
Stormschade
Brand, ontploffing?
Vandalisme
Botsen/ slippen/ vallen/ omslaan

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden.

Schadeverzekering opzittenden
De schadeverzekering voor opzittenden keert uit na een ongeval bij overlijden en blijvende invaliditeit. Dekt deze verzekering ook schade aan zaken tijdens een ongeval en heeft een hogere verzekerde som. Een schadeverzekering voor opzittenden is niet via iedere verzekeraar af te sluiten

3Vragen incasso en betalingen

Goedkoopste bromfietsverzekering afsluiten

Bereken je premie

Bereken bromfietsverzekeringen

Vergelijk premie

Vergelijk bromfietsverzekering op dekking, voorwaarden en premie

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag naar de verzekeraar

Polis en groene kaart

Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Over premie-vergelijken.nl

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw bromfietsverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een bromfietsverzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een bromfietsverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een bromfietsverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.