Bromfietsverzekering vergelijken

Premie bromfietsverzekering vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten? Vergelijk je bromfietsverzekering bij verschillende verzekeraars direct via onderstaande vergelijker. In Nederland is het verplicht om je bromfiets te verzekeren zodra het kenteken op je naam gezet wordt. Ook je huidige premie voor je bromfiets kun je eenvoudig vergelijken, wil je overstappen maak dan gebruik van de opzegservice.

Vergelijk bromfietsverzekering

Kies je voor een diefstaldekking of beperkt casco? Dan is een goedgekeurd slot art- klasse 3 of 4 verplicht! Vul dit in bij de aanvraag om je premie te berekenen. Sluit ook eenvoudig een rechstbijstandverzekering en opzittendenverzekering af voor je bromfiets!

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op.

Goedkoopste bromfietsverzekering afsluiten

Direct een goedkope bromfietsverzekering afsluiten doe je via premie-vergelijken.nl verzeker je bromfiets vanaf € 0,95 per maand. Kies je voor meerdere verzekeringen via premie-vergelijken dan kun je ook kiezen voor een pakketverzekering met kortingen tot 15%.

Premie vergelijken bromfietsverzekering en afsluiten

Premie-vergelijken.nl biedt sinds 2008 de mogelijkheid om je bromfietsverzekering te vergelijken. Hierbij kun je een vergelijking maken o.b.v. premie, voorwaarden, dekking. Vraag je de verzekering aan dan krijg je per mail een bevestiging van de aanvraag je bromfiets is verzekerd vanaf het moment van acceptatie.

Dekking verzekering bromfiets

Wat is verzekerd op een bromfietsverzekering?WAWA+DiefstalWA + Beperkt CascoWA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal/ poging tot diefstal?
Stormschade
Brand, ontploffing?
Vandalisme
Botsen/ slippen/ vallen/ omslaan

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden.

Schadeverzekering opzittenden
De schadeverzekering voor opzittenden keert uit na een ongeval bij overlijden en blijvende invaliditeit. Dekt deze verzekering ook schade aan zaken tijdens een ongeval en heeft een hogere verzekerde som. Een schadeverzekering voor opzittenden is niet via iedere verzekeraar af te sluiten

Welke dekking kiezen voor je bromfietsverzekering?

Welke dekking moet je nu kiezen voor je bromfietsverzekering? Is je bromfiets wat ouder >5 jaar en heeft deze weinig waarde kies dan voor een WA dekking. Wil je meer zekerheid dan kun je de bromfiets ook verzekeren tegen diefstal en voor beperkt casco risico's met een all-risk dekking (WA+Casco) ben je het compleetst verzekerd.

3Vragen incasso en betalingen

Onze voordelen

  • Sinds 2008 online actief
  • Snel geregeld
  • Bromfietsverzekering vergelijken
  • Gratis polisapp
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen

Goedkoopste bromfietsverzekering vergelijken en afsluiten

Bereken je premie

Bereken bromfietsverzekeringen

Vergelijk premie

Vergelijk premie bromfietsverzekering op dekking en polisvoorwaarden

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag naar de verzekeraar

Polis en groene kaart

Na acceptatie ontvangt u de stukken

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van de verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op onze website versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.