Premie vergelijken zorgverzekering 2020

Premie vergelijken zorgverzekering 2020? Vergelijk onderstaand direct de premies voor de zorgverzekering. Wij bieden zorgverzekeringen aan zonder advies. (execution-only) Bereken en vergelijk de premies van verschillende zorgverzekeraars en vraag direct online de gewenste zorgverzekering aan. Het vergelijken van een zorgverzekering is heel eenvoudig, Vul je gegevens in zoals geboortedatum, fysiotherapie etc. Vergelijk daarna direct de verzekeringen bij verschillende aanbieders door de checkbox aan te vinken en te kiezen voor details vergelijken.

Zorgverzekering premie vergelijken

Zorgpremie vergelijken

Door het vergelijken van zorgverzekeringen kun je direct op je zorgpremie en honderden euro's per jaar besparen. Vergelijk zorgverzekeringen 24 uur per dag 7 dagen per week en bespaar ook. De basisverzekering is in Nederland verplicht en moet je afsluiten. De aanvullende verzekeringen kun jezelf kiezen iedere verzekeraar mag zelf de dekkingen bepalen binnen de aanvullende zorgverzekeringen. Met een aanvullende verzekering verzeker je zaken zoals: Tandartskosten, fysiotherapie, kraamhulp, genees / hulpmiddelen enzovoorts.

Is een zorgverzekering verplicht?

In Nederland is het verplicht om een zorgverzekering af te sluiten voor 18 jaar of ouder. De zorgverzekering kun je afsluiten met alleen een basisdekking of aanvullingen zoals vergoedingen voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve behandelingen enzovoorts. Voor de basisverzekering zijn verzekeraars verplicht je te accepteren bij een aanvullende verzekering kunnen zij kiezen voor medische acceptatie en is dit niet van toepassing.

Hoe werkt het overstappen bij een zorgverzekering

Wil je overstappen voor een zorgverzekering dan dien je je huidige zorgverzekering op te zeggen bij je huidige verzekeraar. Het overstapmoment voor een zorgverzekering is op 01-01 elk jaar. Per 01-01 kun je dus ieder jaar overstappen van zorgverzekeraar. Let op je opzegging moet voor 31-12 doorgegeven zijn bij je huidige verzekeraar voor zorgverzekeringen. Ben je 18 geworden dan moet jezelf een zorgverzekering afsluiten en kun je de premie vergelijken bij andere aanbieders. Als je 18 jaar wordt dien je dus zelf een zorgverzekering af te sluiten dit mag ook bij een andere verzekeraar zijn dan van je ouders. Tot de leeftijd van 18 ben je standaard verzekerd onder de zorgpolis van je vader of moeder.

Over ons:

Premie-vergelijken.nl biedt sinds 2008 online verzekeringen aan. De website is ontstaan vanuit mathé kuijpers assurantien en hypotheken b.v. een assurantiekantoor welke al sinds 1990 actief is op het gebied van financiële zaken. Uiteraard beschikken wij over de benodigde diploma's en vergunningen. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.