Zakelijke bestelautoverzekering

  • Zakelijke bestelautoverzekering vergelijken binnen 3 minuten
  • Profiteer van exclusieve kortingen
  • Tot 85% no-claimkorting
  • Telefonisch bereikbaar ook in het weekend!
  • Honderden ondernemers profiteren al van een lage premie
  • Verzeker inzittenden, rechtsbijstand eenvoudig mee

Zakelijke bestelauto verzekeren

Zakelijke bestelauto verzekeren? Via onderstaande vergelijker kun je direct besparen op de premie voor je bestelautoverzekering zakelijk. Heb je een keuze gemaakt dan kan je online de bestelauto verzekeren met korting. Het voordeel van het zakelijk verzekeren van een bestelauto is dat je de btw vaak kunt verrekenen en hierdoor bespaart op de casco premie, let op bij schade ontvang je een uitkering exclusief btw de btw kun je vervolgens verrekenen bij de omzetbelasting/ btw-aangifte.

Bestelauto zakelijk verzekeren met korting!

Heeft U vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Verzeker de inzittenden, rechtsbijstand en eigen vervoer eenvoudig mee.

Bestelauto zakelijk verzekeren? Premie-vergelijken.nl

Overzicht dekkingen bestelautoverzekeringen

Dekking bestelautoverzekering? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal of poging daartoe?
Storm, hagelschade
Brand, ontploffing, zelfontbranding?
Botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk of sterretje
Vandalisme of bekrassing
Botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Wat is een bestelautoverzekering?

Wat is een bestelautoverzekering?

Een bestelautoverzekering is een verzekering voor een bedrijfswagen of bestelbus die een bepaald laadvermogen heeft om spullen te vervoeren. De typische bestelauto heeft vaak een grijs kenteken welke begint met een V of B in de lettercombinatie.

Aanvullende dekkingen bestelautoverzekeringen.

Ongevallen verzekering inzittenden
Met deze verzekering zijn de bestuurder en passagiers verzekerd voor letselschade of schade door overlijden ongeacht de schuldvraag. Bijvoorbeeld € 7500,00 bij overlijden en € 25.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech.Bijvoorbeeld bij een mechanisch defect aan je bestelbus.

No-claimbeschermer
Met deze verzekering verzeker je het terugval in kortingspercentage. Heb je een schuldschade dan val je normaal gesproken terug op de bonus/malusladder. Met een no-claimbeschermer ben je verzekerd van dezelfde korting als zonder schade..Let op het aantal schadevrije jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe bestelbus gekocht dan kun je er ook voor kiezen om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden of 24 maanden.

Vervoer van eigen goederen

Ook wel goederentransportverzekering of eigen vervoerders verzekering genoemd. Met deze verzekering is ook de inhoud in Uw bestelwagen verzekerd.

Voordelen zakelijke bestelauto verzekeren.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Exclusieve korting op de bestelautoverzekering zakelijk
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 bestelauto zakelijk verzekeren
snel een polis inluis

Snel geregeld

Snel je bestelbus verzekeren
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Bestelbus zakelijk verzekeren waar nog meer opletten?

Ben je van plan om je bestelbus zakelijk te verzekeren dan doe je er vaak ook verstandig aan om een inzittendenverzekering af te sluiten. Deze verzekering geeft namelijk dekking tijdens een ongeval aan bestuurder en passagiers. Ook een goederentransportverzekering of eigen vervoersdekking is aan te raden voor de goederen die in de bestelauto liggen.

Bestelautoverzekering op de zaak en BTW en BPM?

Vraag je een bestelautoverzekering zakelijk aan en kun je als onderneming de BTW en BPM verrekenen dan hoef je deze ook niet te verzekeren. Door dit trucje toe te passen wordt de verzekerde waarde van je bestelauto lager en de premie dus ook. Hiermee kun je behoorlijk wat besparen op je bestelautoverzekering voor zakelijk gebruik.

Wanneer een zakelijke bestelbus verzekeren?

Gebruik je de bestelauto voor het bezoeken van klanten of voor het vervoeren van je eigen goederen dan doe je er verstandig aan om de bestelauto zakelijk te verzekeren. Ook als de bestelwagen voorzien is van belettering en dergelijke kun je deze het beste zakelijk verzekeren. Voor het verzekeren van bestelauto's die gebruikt worden voor het vervoeren van goederen voor derden (koeriers) is het vaak wat lastiger een bestelautoverzekering voor je bedrijf af te sluiten. Ook hiervoor heeft premie-vergelijken.nl mogelijkheden neem hiervoor contact met ons op.

Zakelijke bestelautoverzekering afsluiten? Premie-vergelijken.nl

Polisvoorwaarden verzekering bestelauto

Onderstaand een overzicht van de polisvoorwaarden van verschillende verzekeraars.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.

De bestelautoverzekering zakelijk vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Bereken bestelautoverzekeringen

Vergelijk premies

Vergelijk bestelautoverzekeringen

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag en beantwoord de slotvragen

Polis en groene kaart

Na acceptatie volgt de polis en groene kaart