VVE verzekeringen

VVE verzekering vergelijken

Vergelijk VVE pakket voor de vereniging van eigenaren.

  • VVE verzekering vergelijken
  • Sinds 2008 online actief
  • Sluit direct online af met korting!
  • Gratis polisapp en polischeck!

Verzekeringen voor vereniging van eigenaren

Bereken direct het verzekeringspakket voor de vereniging van eigenaren via onderstaande module. Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor de verzekeringen voor verenigingen van eigenaren.

Vergelijk verzekering vereniging van eigenaren

Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

VVE opstalverzekering vergelijken

Vergelijk opstalverzekering voor vereniging van eigenaren direct en bespaar op je premie via premie-vergelijken.nl Naast een opstalverzekering kun je ook aansprakelijkheid en rechtsbijstand mee verzekeren.

Welke dekkingen zijn af te sluiten binnen het VVE pakket?

De volgende verzekeringen zijn af te sluiten binnen het VVE pakket:

  • (bedrijfs)gebouwenverzekering
  • glasverzekering
  • aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
  • rechtsbijstandsverzekering
  • collectieve ongevallenverzekering

Een korte uitleg over de verschillende verzekeringen en dekkingen

VVE opstalverzekering

Met een opstalverzekering verzekerd de vereniging van eigenaren het gehele complex, of enkele appartementen/ gebouwen waarvoor de vereniging is opgericht. De vaststelling van de verzekerde som wordt bepaald door de herbouwwaarde van het pand. Een opstalverzekering is verplicht om afgesloten te worden.

Glasverzekering VVE

Biedt dekking voor alle ruiten binnen het gebouw. En is aanvullend af te sluiten naast de opstalverzekering/ gebouwenverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven VVE

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt U het risico af van schade die door het gebouw veroorzaakt wordt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld loslatende dakpannen die schade toebrengt aan een voorbijganger of auto etc. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is vaak verplicht voor een VVE.

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

De rechtsbijstandverzekering voor bedrijven geeft recht op juridische dienstverlening bij een geschil welke ontstaat.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Welke risico’s dekt een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering? De verzekering voor bestuurdersaansprakelijkheid dekt tot maximaal het verzekerde bedrag de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuurders voor vermogensschade. Het gaat daarbij om schade geleden door de rechtspersoon zelf en/of door derden, die het gevolg is zijn van een verwijtbare fout gedurende de zittingsperiode.

Ongevallenverzekering

Geeft dekking bij overlijden en blijvende invaliditeit

Hoe werkt het vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis

Meer over ons

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden. Via onze website kunt U direct een vergelijking maken van meerdere verzekeringen en online afsluiten.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl
Inloggen polismap