Caravanverzekering vergelijken

 • Vergelijk caravanverzekering
 • Verschillende verzekeraars vergelijken
 • Exclusieve kortingen via premie-vergelijken.nl
 • Telefonisch bereikbaar
 • Binnen 3 minuten geregeld!

Caravanverzekering vergelijken

Caravanverzekering vergelijken? Door het vergelijken van caravanverzekeringen kun je honderden euro's per jaar besparen. Bereken en vergelijk caravanverzekering via onderstaande module. Je caravan verzekeren kan eenvoudig via premie-vergelijken.nl binnen 3 minuten.

Premie vergelijken caravanverzekering

Vragen? of hulp nodig bij het caravan verzekeren? Neem contact met ons op.

Dekkingen caravanverzekeringen

Onderstaand een overzicht van verschillende dekkingen en waar je op kan letten bij het caravanverzekering vergelijken.

Wat is verzekerd op een caravanverzekering?  Brand/ Diefstal / Storm Dagwaarde dekking Nieuwwaarde dekking
Geschikt voor caravans:  ouder dan 10 jaar  5- 10 jaar  0-7 jaar
Brand
Diefstal
Storm
Hagelschade Apart mee te verzekeren Apart mee te verzekeren Apart mee te verzekeren
Aanrijdingsschade
Blikseminslag
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ omslaan/ eigen schuld

Extra's om mee te verzekeren:

 • Luifel / voortent
 • Inboedel / inventaris
 • Hagelschade

Beveiligingseisen caravanverzekeringen:

Veel verzekeraars eisen vaak dat de caravan is voorzien van een goedgekeurd NCP/SCM/TNO koppelingslot of wielklem voor meer informatie over welk slot voor U van toepassing is verwijzen wij U naar de polisvoorwaarden welke U terug kunt vinden in onze rekenmodules.

Vergelijk caravanverzekering de voordelen.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Goedkope caravanverzekering afsluiten met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 actief op het gebied van carvanverzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Binnen 3 minuten caravan verzekeren
compare

Onafhankelijk

Verzekering caravan vergelijken bij verschillende aanbieders

Verzekering caravan afsluiten 24 uur per dag 7 dagen per week

Na het vergelijken van een caravanverzekering kun je direct online de goedkoopste caravanverzekering of beste caravanverzekering afsluiten via premie-vergelijken.nl. Een caravanverzekering afsluiten kan al binnen 3 minuten.

Premie caravanverzekering berekenen doe je op premie-vergelijken.nl

Premie-vergelijken.nl biedt verzekeringen aan voor toercaravanverzekeringen, chalets en stacaravanverzekeringen. Naast een caravanverzekering is het ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering of aflopende reisverzekering af te sluiten. Je caravan verzekeren kan ik enkele minuten en je ontvangt snel je polis voor je caravanverzekering.

Goedkoopste caravanverzekering afsluiten?

De goedkoopste caravanverzekering die je kunt afsluiten is een brand/ diefstaldekking. de beste caravanverzekering is een caravanverzekering met bijvoorbeeld 7 jaar of 5 jaar nieuwwaarde.

Tips caravanverzekeringen

Onderstaand enkele handige tips:

1. Beveiliging caravan

De caravan moet voorzien zijn van een SCM/TNO goedgekeurd anti-diefstalsysteem wielklem, disselslot in geval van diefstal.

Voor meer informatie over de soorten sloten die verkrijgbaar zijn op de markt verwijzen wij U naar Uw caravandealer/ leverancier.

2. Groene kaart bij de verzekering voor je caravan

In Nederland worden aanhangwagen en caravans (WA) meeverzekerd op de groene kaart van de autoverzekering. Op de kaart van de autoverzekering moet dan de code AF staan.

Caravans boven de 750kg of met een eigen kenteken:

In sommige landen heeft U een aparte groene kaart nodig voor Uw caravan, dit is het geval als de caravan boven het gewicht uitkomt van 750 kg. De landen waarbij dit verplicht is, zijn o.a. Polen, Duitsland en Spanje. In andere europese landen heeft u geen aparte kaart nodig voor Uw caravan.

Hoe premie vergelijken caravanverzekering?

Bereken je premie

Bereken premie caravanverzekering

Vergelijk

Vergelijk goedkope caravanverzekering op dekking en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Verstuur de aanvraag voor je caravanverzekering

Polis

Ontvang na acceptatie de polis

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op deze website versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools aan om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via deze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op de website vermeld staan. Wij hebben voornamelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.