Pakketverzekering

Vergelijk pakketverzekering

Direct Uw pakketverzekering vergelijken en afsluiten bereken de premies van verschillende verzekeraars en vergelijk op dekking, prijs en polisvoorwaarden.

Welke verzekeringen kan ik aanvragen binnen het verzekeringspakket?

Opstalverzekering
Met een opstalverzekering verzeker je het woonhuis en alle onroerende zaken die aard en nagelvast zijn. Zoals bijvoorbeeld een berging, garage en aanbouw. Bij een opstalverzekering kun je ook een glasdekking afsluiten, hierbij zijn ook de ruiten van je woning verzekerd.

Inboedelverzekering
De inboedelverzekering zorgt ervoor dat ook je spullen binnenshuis zijn verzekerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je meubels, kleding, televisie en audiovisuele apparatuur maar ook tablets en laptops kunnen meeverzekerd worden. Daarnaast kent de inboedelverzekering voor mensen met een huurwoning een zogenaamde huurdersbelangverzekering hierbij verzeker je de aanpassingen aan de huurwoning. Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een keukenblok, behang, parketvloeren etc. Ook bij een inboedelverzekering is het mogelijk om glas mee te verzekeren voor bijvoorbeeld je huurwoning indien dit niet in je huidige huurcontract zit.

Aansprakelijkheidsverzekering
Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade die jezelf veroorzaakt, inwonenden partner en overige gezinsleden.

Veelgestelde vragen

Ben ik direct verzekerd

Ja, na het aanvragen ontvangt U een dekkingsbevestiging per mail. Het beoordelen van de aanvraag kan vaak 1 werkdag duren. Heeft de verzekeraar nog aanvullende informatie nodig dan nemen wij contact met je op.

Wat is assurantiebelasting?
Assurantiebelasting is een belasting welke door de overheid in rekening gebracht wordt op o.a. schadeverzekeringen. De assurantiebelasting bedraagt op dit moment 21% van de brutopremie.
Ben ik verplicht om een woonhuisverzekering af te sluiten?

Nee het is in Nederland niet verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Is het pand gefinancierd dan kan de geldverstrekker wel verplichten om een deugdelijke verzekering af te sluiten voor het woonhuis. In de meeste gevallen is het zeker aan te raden om een opstalverzekering af te sluiten.

Wat verzeker ik met een opstalverzekering

De dekking van de opstalverzekering omvat vaak de onroerende zaken of zaken welke niet verplaatst kunnen worden. Denk hierbij aan het woonhuis zelf maar ook de eventuele zonnepanelen, schuttingen, bergingen en garages. We kunnen dus eigenlijk wel zeggen dat alles wat aard en nagelvast is onder de opstalverzekering valt.

Wat is gedekt op een woonhuisverzekering?

Uitgebreide dekking:
brand, ontploffing, rook en roet, blikseminslag, neerstortende vliegtuigen, vandalisme,
omvallen van bomen, kranen en heistellingen, aanrijding en aanvaring, diefstal en (poging tot) inbraak,
storm (ten minste windkracht 7).

Extra uitgebreide dekking
dekking voor: blikseminslag, schroei-, zeng- en smeltschade, storm, olie, rook en roet, diefstal, inbraak of poging daartoe, vandalisme, plundering, rellen en opstootjes, water dat onvoorzien uit leidingen stroomt, alsmede hak- en breekwerk dat verricht moet worden om een defect in die leidingen op te sporen, water dat via de begane grond of de openbare weg binnenstroomt, water dat komt uit een defect aquarium of waterbed, aanrijding en aanvaring, omvallen van bomen, kranen en heistellingen.

Meest uitgebreide dekking (all-risk dekking)
Dekt alle overige van buitenkomende onheilen.

Wat is niet verzekerd op een opstalverzekering?

Een opstalverzekering biedt geen dekking tegen:

  • Schade aan glas dient vaak extra meeverzekerd te worden
  • Eigen gebrek of bederf
  • Neerslag binnengedrongen door openstaande ramen en deuren
  • Schade ten gevolge van achterstallig onderhoud, slijtage en constructiefouten.
  • Schade door overstromingen
  • Schade door aardbevingen
  • Schade door molest (oorlogsgeweld)
  • Schade door atoomkernreacties.
  • Schade door ongedierte

Ben ik verplicht om een inboedelverzekering af te sluiten?
Nee ook het afsluiten van een inboedelverzekering is niet verplicht in Nederland.

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl