Pakketverzekering vergelijken en afsluiten Woonpakket vergelijken
Pakketkorting tot 10%!
Pakketverzekering vergelijken Premie vergelijken autoverzekering
Woonpakket vergelijken
Pakketkorting tot 10%!
Pakketverzekering vergelijken

Pakketverzekering vergelijken

Pakketverzekering vergelijken? Vergelijk onderstaand de premies voor je woonpakket en vraag direct de woonverzekering aan met korting. Maak gebruik van de opzegservice om je huidig woonpakket te beeindigen en over te stappen. Vergelijk pakketverzekering op premie, dekking en voorwaarden via premie-vergelijken.nl

Hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Vergelijk pakketverzekering en sluit af met korting

Woonpakket vergelijken en afsluiten doe je op premie-vergelijken.nl

Hoe premie pakketverzekering berekenen en afsluiten?

 • Kies je woonverzekering (tegel)
 • Bereken de premie door gevraagde gegevens in te toetsen
 • Vergelijk dekkingen en verzekeraars
 • Vraag de verzekering direct aan
 • Je kunt direct zien of het woonpakket geaccepteerd wordt
 • Na verzending ontvang je een bevestiging

Waarom premie vergelijken pakketverzekering

Waarom een premie vergelijken voor je pakketverzekering? Door het vergelijken van een pakketverzekering kun je enkele hodnerden euro's per jaar besparen op de premie voor je woonpakket. De meeste Nederlanders sluiten een pakketverzekering af omdat dit vaak een stuk voordeliger is en je extra korting ontvangt. De goedkoopste pakketverzekering of beste pakketverzekering sluit je dan ook gemakkelijk online af via premie-vergelijken.nl. Bereken de premie voor het woonpakket binnen 3 minuten. Hierbij geldt hoe meer verzekeringen hoe hoger de pakketkorting.

Meer informatie pakketverzekering

Welke verzekeringen kan ik afsluiten in het verzekeringspakket?

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering verzeker je het woonhuis en alle onroerende zaken die aard en nagelvast zijn. Zoals bijvoorbeeld een berging, garage en aanbouw. Bij een opstalverzekering kun je ook een glasdekking afsluiten, hierbij zijn ook de ruiten van je woning verzekerd.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering zorgt ervoor dat ook je spullen binnenshuis zijn verzekerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je meubels, kleding, televisie en audiovisuele apparatuur maar ook tablets en laptops kunnen meeverzekerd worden. Daarnaast kent de inboedelverzekering voor mensen met een huurwoning een zogenaamde huurdersbelangverzekering hierbij verzeker je de aanpassingen aan de huurwoning. Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een keukenblok, behang, parketvloeren etc. Ook bij een inboedelverzekering is het mogelijk om glas mee te verzekeren voor bijvoorbeeld je huurwoning indien dit niet in je huidige huurcontract zit.

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade die jezelf veroorzaakt, inwonenden partner en overige gezinsleden e.o. huisdieren.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering een verzekering waarbij U juridische hulp kunt inschakelen bij een conflict met bijvoorbeeld Uw Werkgever, Buren, verkeersdeelnemers etc. Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp.

Reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor schade tijdens vakantie. Ook kun je annulering eenvoudig meeverzekeren op de pakketpolis. De dekking bepaal jezelf zo kun je ervoor kiezen om werelddekking te nemen en wintersport te verzekeren.

Autoverzekering

Met een WA autoverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden.Je bent in Nederland verplicht om een WA autoverzekering af te sluiten. De WA dekking is de goedkoopste autoverzekering in Nederland. Heb je schade aan je eigen auto bij de WA dekking dan kun je de schade verhalen op de tegenpartij. Schade aan je eigen auto is bij deze vorm namelijk niet gedekt. Door een rechtsbijstandverzekering af te sluiten ben je gedekt voor hulp bij het verhalen van je schade. De sleepkosten na een ongeval zijn wel gedekt na een ongeval. Dit dient plaats te vinden in overleg met de alarmcentrale of eventueel politie ter plaatsen.

Autoverzekering WA beperkt casco

Met een WA + Beperkt Casco autoverzekering is je auto gedekt voor schade die je toebrengt aan derden en volgende schades:

 • Brand, ontploffing, zelfontbranding;
 • Schade door storm, hagel;
 • Ruitbreuk, sterretje in ruit;
 • Diefstal, poging tot diefstal, inbraak, joyriding;
 • Schade door botsing met loslopende dieren

Wil je toch een uitgebreidere dekking kies dan voor een WA+ Cascoverzekering.

Autoverzekering WA Casco

Een WA + Casco autoverzekering is de uitgebreidste en beste autoverzekering die in Nederland verkrijgbaar is. En biedt onder andere dekking tegen:

 • Brand, ontploffing, zelfontbranding;
 • Ruitbreuk, sterretje in ruit;
 • Inbraak, diefstal, poging tot diefstal, joyriding;
 • Vandalisme;
 • Storm, hagelschade;
 • Botsing met loslopende dieren;
 • Botsen, slippen, omslaan, van de weg raken;

Aanvullende dekkingen bij een autoverzekering

Ongevallen inzittenden

Met een ongevallen inzittenden zijn zijn de bestuurder en passagiers verzekerd tijdens een ongeval ongeacht de schuldvraag. Een inzittendenverzekering is dan ook zeker aan te raden bij een autoverzekering. De hoogte van de uitkering bij overlijden en blijvende invaliditeit kun je zelf bepalen. Bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 30.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden is uitgebreider dan een ongevallenverzekering voor inzittenden en keert ook uit bij de kosten voor blijvende invaliditeit en schade aan zaken tijdens een ongeval. Daarnaast heeft de schadeverzekering voor inzittenden een hogere verzekerde som vaak tot € 1.000.000,-- per gebeurtenis.

Rechtsbijstand

Deze verzekering biedt dekking bij het verhalen van een schade op de schuldige / tegenpartij. Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd voor schadeverhalen. Heb je geen rechtsbijstandverzekering dan dien je dit in de meeste gevallen zelf te organiseren.

No-claimbeschermer

Met een no-claimbeschermer ben je verzekerd van dezelfde kortingspercentage bij schade. Bij een schuldschade worden je schadevrije jaren wel aangepast maar het kortingspercentage niet. Heb je meer dan 2 schuldschades binnen 1 jaar dan is dit vaak wel het geval.

Aanschafwaardegarantie

Met een aanschafwaardeverzekering ben je verzekerd voor het aanschafbedrag gedurende een aantal jaar bijvoorbeeld 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. De aanschafwaardeverzekering wordt vaak afgesloten bij 2e hands auto's.

Nieuwwaardeverzekering

Met een nieuwwaardeverzekering ben je verzekerd van de nieuwwaarde gedurende een bepaalde periode bijvoorbeeld 1, 2, 3 jaar. Een nieuwwaardeverzekering wordt vaak afgesloten bij nieuwe auto's .

Pechhulpverzekering

Door een pechhulpverzekering af te sluiten ben je verzekerd van hulpverlening bij pech onderweg. De dekking kun jezelf bepalen bijvoorbeeld binnen Nederland, Europa of de Benelux. Daarnaast kun je ervoor kiezen om hulpverlening binnen je woonplaats wel of niet te verzekeren.

logo-allianz-1 allianz-global-1 amlin logo-arag-1 volmachten-Ansvar_125x70 asr-1 avero_achmea_logo besured bovemij volmachten-Chubb_125x70 covea-1 volmachten-Hiscox_125x70 intrasurance klaverblad markel nationale-nederlanden Zorgverzekering reaal torus turien-1 unigarant unive zorgverzekering de_vereende_full-copy logo volmachten-Zurich_125x70

Onze voordelen van de pakketverzekering

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 zijn wij online actief

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Hoe pakketverzekering vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Bereken premie pakketverzekering

Vergelijk pakketverzekering

Vergelijk premies hierbij geldt hoe meer verzekeringen hoe meer korting!

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag, na ontvangst volgt een voorlopige dekking.

Polisblad

Ontvang na acceptatie de polis

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over Premie-vergelijken.nl

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen voor de beste verzekering die past bij hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt u vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op onze webpagina versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van je financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien u ervoor kiest om via deze website de pakketverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor de pakketverzekering en voert u de benodigde gegevens voor een aanvraag zelf in. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht u kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft u liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u bij het afsluiten van de pakketverzekering via internet?

Via onze websites bieden wij u diverse handige tools om een premievergelijking van uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij u hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt u bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij een koppeling van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . De getoonde verzekeraars bieden deze vergoeding aan omdat zij op onze site vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.