Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

 • Goedkope aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Vergelijk verzekeraars
 • Exclusieve kortingen voor je aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeren binnen 3 minuten
 • Telefonisch bereikbaar

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering

Premie aansprakelijkheidsverzekering vergelijken? Vergelijk onderstaand aansprakelijkheidsverzekeringen op prijs en voorwaarden. Heb je een keuze gemaakt dan kan je direct online je aansprakelijkheidsverzekering aanvragen bij premie-vergelijken.nl. Een avp wordt vaak afgesloten in combinatie met een inboedelverzekering of in een pakketverzekering

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering particulier

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren vergelijken

De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren wordt vaak gesloten bij een inboedelverzekering of woonhuisverzekering in een zogenaamde pakketverzekering. Een AVP verzekering sluit je eenvoudig online af via premie-vergelijken.nl met korting. Vergelijk en bespaar op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Heb je een eigen bedrijf dan kun je er ook voor kiezen om een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven af te sluiten. Met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering is de uitoefening van je beroep of bedrijf ook gedekt.

Wat dekt een aansprakelijkheidsverzekering?

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren ben je verzekerd voor schade die jij of je gezinsleden toebrengen aan derden. Daarnaast valt onder een WA verzekering ook een stukje risicoaansprakelijkheid, denk hierbij bijvoorbeeld aan schade die door je eigen woning veroorzaakt wordt, of een huisdier. Bijvoorbeeld een dakpan welke van de woning valt op een passerende voorbijganger of auto, of de hond die tijdens het uitlaten losbreekt uit de riem

Verschillende samenstellingen

Alleenstaande
De dekking voor een alleenstaande is een WA verzekering voor als je alleen woont.

Alleenstaande met kinderen
Ben je alleenstaande met inwonenden kinderen dan is deze dekking een goede keuze.

Gezin zonder kinderen
Ben je bijvoorbeeld samenwonend zonder kinderen kies dan voor de dekking zonder kinderen.

Gezin met kinderen
Heb je een gezin met kinderen dan kun je dit eenvoudig verzekeren door te kiezen voor gezin met kinderen.

Eigen risico

Bij sommige verzekeraars kan er gekozen worden voor een vrijwillig eigen risico van bijvoorbeeld € 50,-- of € 100,-- per gebeurtenis. Ook kan je ervoor kiezen om een eigen risico te nemen bij schades die veroorzaakt worden door kinderen.

Wat is niet verzekerd op een WA of AVP verzekering?

De volgende uitsluitingen zijn altijd van toepassing op een aansprakelijkheidsverzekering

 • Schade door opzet
 • Schade door of met motorrijtuigen hiervoor dient een WAM dekking afgesloten te worden
 • Gehuurde spullen

Verzekerde sommen

De verzekerde sommen op een AVP verzekering zijn gemaximeerd tot € 1.250.000,-- of € 2.500.000,-- per gebeurtenis dit kan verschillen per verzekeraar en de gekozen dekking.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken de voordelen

Exclusieve kortingen

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering met korting!

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope aansprakelijkheidsverzekeringen

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Hoe aansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Bereken premie aansprakelijkheidsverzekering

Vergelijk premies

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Verzend je aanvraag

Keuze gemaakt? verstuur dan je aanvraag!

Polis

Ontvang na acceptatie de polis digitaal of per post

Polisvoorwaarden aansprakelijkheidsverzekering particulier.

Onderstaand een overzicht van verschillende polisvoorwaarden behorende bij aansprakelijkheidsverzekeringen.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de site bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op onze site vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.