Snorfietsverzekering vergelijken

 • Vergelijk snorfietsverzekeringen
 • Kies uit verschillende dekkingen
 • Snorfiets verzekeren vanaf € 0,85 per maand
 • Exclusieve kortingen via premie-vergelijken.nl
 • Telefonisch bereikbaar
 • Binnen 3 minuten geregeld!

Goedkope snorfietsverzekering vergelijken

Vergelijk snorfietsverzekering via onderstaande vergelijker. Een snorfietsverzekering afsluiten is een kwestie van de premie berekenen, vergelijken en afsluiten. Je verzekering voor je snorfiets afsluiten kan 24 uur per dag 7 dagen per week direct online bij verschillende verzekeraars met korting, de polis heb je na acceptatie snel in huis. 

 

Vergelijk snorfietsverzekering met korting!

Kies je voor een diefstal dekking dan is een goedgekeurd slot art klasse 3 of 4 verplicht! De opzittenden en rechtsbijstand kun je eenvoudig meeverzekeren.

Heb je vragen? neem dan contact met ons op

Goedkope snorfietsverzekering? Premie-vergelijken.nl!

Verzekering snorfiets dekking

Wat is gedekt op een scooterverzekering? WA WA + Brand / Diefstal WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal,
Brand, ontploffing, explosie?
Vandalisme
Botsen/ slippen/ (om)vallen

Ongevallen opzittenden scooterverzekering

Met de ongevallen opzittenden zijn de bestuurder en passagier allebei verzekerd tijdens een ongeval ongeacht de schuldvraag. De opzittendenverzekering is dan ook zeker aan te raden bij een scooterverzekering. De verzekerde som bij overlijden en blijvende invaliditeit bepaal jezelf. Bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 30.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering opzittenden scooterverzekering

Bij sommige verzekeraars is het mogelijk om te kiezen voor een schadeverzekering voor opzittenden. De schadeverzekering opzittenden biedt dekking voor zowel de bestuurder als passagier. De schadeverzekering opzittenden heeft een uitgebreidere dekking dan de ongevallenverzekering voor opzittenden.

Rechtsbijstand verzekering scooter

Deze verzekering biedt dekking bij het verhalen van een schade op de schuldige / tegenpartij. Met de rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp voor het verhalen van je schade. Heb je geen rechtsbijstandverzekering dan dien je dit in de meeste gevallen zelf te organiseren. Beschik je al over een gezinsrechtsbijstandverzekering dan biedt deze vaak dekking als de module verkeer is meeverzekerd.

Scooterverzekering nieuwwaarde of aanschafwaarde

Sommige verzekeraars bieden een nieuwwaarde of aanschafwaarderegeling aan. Handig als je bijvoorbeeld de eerste eigenaar bent. Je scooter is dan voor een periode van 3 jaar verzekerd tegen nieuwwaarde.

Eigen risico snorfietsverzekering

De meeste verzekeraars hanteren een eigen risico bij een WA Beperkt casco of WA + Casco snorfietsverzekering. Tegen een premietoeslag kun je er ook voor kiezen om geen eigen risico te nemen.

Snorfietsverzekering tot 25 km per uur.

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een snorfiets en een bromfiets? De bromfiets is met helmplicht terwijl een een snorfiets zonder helm bereden mag worden. Daarnaast is er een groot verschil in de maximum snelheid tot 45 km per uur spreken we over een bromfietsverzekering. Tot 25 km per uur is dit een snorfietsverzekering.

Veelgestelde vragen Snorfietsverzekeringen

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen bij een bromfietsverzekering of scooterverzekering. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor je vraag met een van onze medewerkers. Of stel je vraag aan ons.

Algemene vragen

Vragen dekking scooterverzekering

Veelgestelde vragen met betrekking tot dekkingen voor je scooterverzekering.

Vragen schadevrije jaren

Vragen met betrekking tot schadevrije jaren en no-claimopbouw op je scooterverzekering.

Vragen bij schade scooterverzekeringen

Vragen premiebetaling incasso

Vragen over betalingen, premie, incasso enzovoorts.

Vragen over beeindiging/ opschorten scooterverzekeringen

Verzekering snorfiets afsluiten de voordelen:

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Goedkoop snorfiets verzekeren
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope snorfietsverzekering vergelijken
snel een polis inluis

Snel geregeld

Je snorfiets verzekeren binnen 3 minuten
compare

Onafhankelijk

Onafhankelijk vergelijken bij verschillende aanbieders

Snorfiets verzekeren hoe werkt het?

Een snorfietsverzekering afsluiten via premie-vergelijken.nl is heel eenvoudig:

 • Bereken snorfietsverzekering door het kenteken en je gegevens in te vullen;
 • Vergelijk snorfietsverzekeringen op premie en dekking
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen
 • Vraag de verzekering voor je snorfiets aan
 • Na het aanvragen ontvang je een mail met eventuele voorlopige dekking
 • Na acceptatie door de verzekeraar volgt de polis en groene kaart direct per mail!

Hoe kan ik overstappen van snorfietsverzekering?

Heb je al een lopende snorfietsverzekering dan kun je gemakkelijk overstappen door gebruik te maken van de opzegservice deze brief kun je direct mailen naar je huidige verzekeraar of tussenpersoon. Heb je een nieuwe snorfiets gekocht en wil je die direct aanvragen via premie-vergelijken.nl dan kun je de oude snorfietsverzekering beëindigen door een vrijwaringsbewijs te versturen naar je oude verzekeraar. De vorige snorfietsverzekering wordt dan opgezegd per datum van verkoop. De eventuele opgebouwde jaren op je bromfietsverzekering kun je dan gebruik bij de nieuwe verzekering voor je snorfiets!

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op deze website versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools aan om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via deze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op de website vermeld staan. Wij hebben voornamelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.
[gravityform id="1" title="true" description="true"]