Snorfietsverzekering vergelijken

 • Vergelijk snorfietsverzekeringen
 • Kies uit verschillende dekkingen
 • Exclusieve kortingen via premie-vergelijken.nl
 • Telefonisch bereikbaar
 • Binnen 3 minuten geregeld!
Scooterverzekering vergelijken en afsluiten

Goedkope snorfietsverzekering vergelijken

Vergelijk snorfietsverzekering via onderstaande vergelijker. Een snorfietsverzekering afsluiten is een kwestie van de premie berekenen, vergelijken en afsluiten. Je snorfiets verzekeren kan 24 uur per dag 7 dagen per week. Heb je vragen dan kun je ons op werkdagen ook bellen voor het afsluiten van de verzekering van je snorfiets.

Vergelijk snorfietsverzekering met korting!

Kies je voor een diefstal dekking dan is een goedgekeurd slot art klasse 3 of 4 verplicht! De opzittenden en rechtsbijstand verzeker je eenvoudig mee.

Goedkope snorfietsverzekering? Premie-vergelijken.nl!

Dekking verzekering snorfiets

Dekkingen snorfiets verzekeringen in een handig overzicht:

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal, of poging hiertoe?
Storm, natuurgeweld
Brand, ontploffing, explosie?
Vandalisme
Botsen/ slippen/ (om)vallen

Ongevallen verzekering opzittenden

De ongevallenverzekering voor opzittenden geeft dekking voor overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandverzekering geeft dekking voor rechtshulp/ juridische bijstand bij het verhalen van schade op een derde aan je snorfietsverzekering.

Schadeverzekering opzittenden

De schadeverzekering voor opzittenden keert uit na een ongeval bij overlijden en blijvende invaliditeit. Dekt deze verzekering ook schade aan zaken tijdens een ongeval en heeft een hogere verzekerde som. Een schadeverzekering voor opzittenden is niet via iedere verzekeraar af te sluiten

Eigen risico snorfietsverzekering

De meeste verzekeraars hanteren een eigen risico bij een WA Beperkt casco of WA + Casco snorfietsverzekering. Tegen een premietoeslag kun je er ook voor kiezen om geen eigen risico te nemen.

Snorfietsverzekering tot 25 km per uur.

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een snorfiets en een bromfiets? De bromfiets is met helmplicht terwijl een een snorfiets zonder helm bereden mag worden. Daarnaast is er een groot verschil in de maximum snelheid tot 45 km per uur spreken we over een bromfietsverzekering. Tot 25 km per uur is dit een snorfietsverzekering.

Algemene vragen snorfietsverzekeringen

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen bij het afsluiten van een snorfietsverzekering.

Veelgestelde vragen over dekking en beveiliging van je snorfiets.

Vragen dekking

Vragen beveiliging snorfietsverzekeringen

Vragen over sloten etc.

Vragen no-claimkorting en opbouw jaren

Vragen over beeindiging/ opschorten

Vragen premiebetaling incasso

Vragen bij schade

Goedkope snorfietsverzekering afsluiten de voordelen:

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Goedkoop snorfiets verzekeren
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope snorfietsverzekering vergelijken
snel een polis inluis

Snel geregeld

Je snorfiets verzekeren binnen 3 minuten
compare

Onafhankelijk

Onafhankelijk vergelijken bij verschillende aanbieders

Snorfiets verzekeren hoe werkt het?

Een snorfietsverzekering afsluiten via premie-vergelijken.nl is heel eenvoudig:

 • Bereken snorfietsverzekering door het kenteken en je gegevens in te vullen;
 • Vergelijk snorfietsverzekeringen op premie en dekking
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen
 • Vraag de verzekering voor je snorfiets aan
 • Na het aanvragen ontvang je een mail met eventuele voorlopige dekking
 • Na acceptatie door de verzekeraar volgt de polis en groene kaart direct per mail!

Hoe kan ik overstappen van snorfietsverzekering?

Heb je al een lopende snorfietsverzekering dan kun je gemakkelijk overstappen door gebruik te maken van de opzegservice deze brief kun je direct mailen naar je huidige verzekeraar of tussenpersoon. Heb je een nieuwe snorfiets gekocht en wil je die direct aanvragen via premie-vergelijken.nl dan kun je de oude snorfietsverzekering beëindigen door een vrijwaringsbewijs te versturen naar je oude verzekeraar. De vorige snorfietsverzekering wordt dan opgezegd per datum van verkoop. De eventuele opgebouwde jaren op je bromfietsverzekering kun je dan gebruik bij de nieuwe verzekering voor je snorfiets!

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste snorfietsverzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een snorfietsverzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een snorfietsverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een snorfietsverzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een snorfietsverzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste snorfietsverzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van snorfietsverzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een snorfietsverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van premie-vergelijken.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
 • DD slash MM slash JJJJ
  Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.