Premie snorfietsverzekering vergelijken

Goedkoopste snorfietsverzekering vergelijken en afsluiten? Vergelijk snorfietsverzekeringen op dekking, premie en voorwaarden en sluit direct online af met korting. Je bent in Nederland verplicht om je snorfiets minimaal wa te verzekeren zodra het kenteken op je naam staat. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een uitgebreidere dekking af te sluiten.

Direct snorfiets verzekeren

Kies je voor een diefstaldekking of WA + Beperkt Casco? Dan is een goedgekeurd slot art- klasse 3 of 4 verplicht! Vul dit in bij de aanvraag om je premie te berekenen. Ook de opzittendenverzekering voor de bestuurder en passagiers kun je afsluiten. Bij een WA dekking of beperkt cascodekking is een rechtsbijstandverzekering handig voor het verhalen van een eventuele schade.

Vergelijk snorfietsverzekering en sluit direct af.

Vergelijk in bovenstaande vergelijker eenvoudig de verzekering voor je snorfiets en kies uit verschillende verzekeraars. Via premie-vergelijken.nl ontvang je een exclusieve korting en profiteer je daardoor van een goedkope snorfietsverzekering.

Snorfiets zakelijk verzekeren

Gebruik jij je snorfiets zakelijk dan kun je ook een zakelijke snorfietsverzekering afsluiten via bovenstaande vergelijker. Let op wij verzekeren geen koeriers of bezorgdiensten.

Snorfietsverzekering vergelijken en afsluiten?

Heb je online een vergelijking gemaakt voor je snorfietsverzekering dan kun je online direct de verzekering aanvragen en afsluiten met korting. Je kunt eenvoudig gebruik maken van onze opzegservice en de snorfiets verzekeren per datum van opzegging.

Dekking verzekering snorfiets

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco** WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal, of poging hiertoe?
Storm, natuurgeweld
Brand, ontploffing, explosie?
Vandalisme
Botsen/ slippen/ (om)vallen

**Kies je voor alleen diefstal dan is alleen diefstal gedekt!**

Ongevallen verzekering opzittenden

Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstand

Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden.

Schadeverzekering opzittenden

De schadeverzekering voor opzittenden keert uit na een ongeval bij overlijden en blijvende invaliditeit. Dekt deze verzekering ook schade aan zaken tijdens een ongeval en heeft een hogere verzekerde som. Een schadeverzekering voor opzittenden is niet via iedere verzekeraar af te sluiten

Eigen risico

Bij sommige verzekeraars geldt er een eigen risico bijvoorbeeld een WA + Beperkt Cascodekking of WA+ Casco/ all-risk dekking. Het eigen risico verschilt per verzekeraar. Kan de schade verhaald worden op een andere partij dan kun je het eigen risico en de gehele schade verhalen op de tegenpartij.

3Vragen incasso en betalingen

Goedkoopste snorfietsverzekeringen vergelijken en afsluiten

Bereken je premie

Bereken premie snorfietsverzekering

Vergelijk premies

Vergelijk snorfietsverzekeringen

Verzend je aanvraag

Verstuur aanvraag verzekering snorfiets

Polis en groene kaart

Ontvang na acceptatie de polis en groene kaart

Over premie-vergelijken.nl

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl