Slide Snorfiets verzekeren met korting Snorfietsverzekering No-claimkorting tot 75% vanaf € 0,95 per maand Snorfietsverzekering No-claimkorting tot 75% vanaf € 0,95 per maand

Premie snorfietsverzekering vergelijken

Goedkoopste snorfietsverzekering vergelijken en afsluiten? Vergelijk snorfietsverzekeringen op premie-vergelijken.nl 24 uur per dag 7 dagen per week. Premie-vergelijken.nl biedt sinds 2008 snorfietsverzekeringen aan en heeft enkele duizenden consumenten geholpen met het besparen op hun premie. De snorfiets kun je herkennen aan een blauw kenteken en is zeer populair in Nederland. Je snorfiets verzekeren is verplicht zodra deze op naam staat.

Vergelijk snorfietsverzekering

Vergelijk snorfietsverzekeringen via onderstaande vergelijker. Wil je een diefstaldekking? Dan is een goedgekeurd art 3/4 slot verplicht bij het snorfiets verzekeren.

Heb je vragen of hulp nodig? neem dan contact met ons op. Verzeker ook de opzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee.

Hoe je premie vergelijken snorfietsverzekering?

 • Vul de gevraagde gegevens in
 • Vergelijk premie snorfietsverzekeringen
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen
 • Vraag de snorfietsverzekering aan.
 • Na het aanvragen volgt er een email
 • Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Snorfietsverzekering berekenen en afsluiten

Je snorfietsverzekering berekenen en afsluiten kan 24 uur per dag 7 dagen per week online. Op al onze verzekering geldt een 14 dagen bedenktijd ben jij niet tevreden dan kan je de verzekering beeindigen per ingangsdatum. Gebruik onze opzegservice en vraag online de verzekering voor je snorfiets aan. Let op sommige verzekeraars hanteren een opzegtermijn van 30 dagen.

Premie snorfietsverzekering berekenen en afsluiten.

Via premie-vergelijken.nl ontvang je een exclusieve korting en profiteer je daardoor van een goedkope snorfietsverzekering. De snorscooter verzekering van premie-vergelijken is vaak goedkoper dan bij de aanbieder zelf.

Goedkope snorfietsverzekering afsluiten? Premie-vergelijken.nl

Dekking verzekering snorfiets

Dekkingen snorfiets verzekeren in een handig overzicht:

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco** WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal, of poging hiertoe?
Storm, natuurgeweld
Brand, ontploffing, explosie?
Vandalisme
Botsen/ slippen/ (om)vallen

**Kies je voor alleen diefstal dan is alleen diefstal gedekt!**

Ongevallen verzekering opzittenden

De ongevallenverzekering voor opzittenden geeft dekking voor overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandverzekering geeft dekking voor rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden.

Schadeverzekering opzittenden

De schadeverzekering voor opzittenden keert uit na een ongeval bij overlijden en blijvende invaliditeit. Dekt deze verzekering ook schade aan zaken tijdens een ongeval en heeft een hogere verzekerde som. Een schadeverzekering voor opzittenden is niet via iedere verzekeraar af te sluiten

Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht met vragen over snorfietsverzekeringen staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Algemene vragen

Vragen dekking

Vragen beveiliging bromfietsverzekering

Vragen premiebetaling incasso

Vragen no-claimkorting en opbouw jaren

Vragen bij schade

Vragen over beeindiging/ opschorten

Voordelen snorfietsverzekering vergelijken

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 snorfietsverzekering vergelijken

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

logo-allianz-1 allianz-global-1 amlin logo-arag-1 volmachten-Ansvar_125x70 asr-1 avero_achmea_logo bovemij volmachten-Chubb_125x70 covea-1 volmachten-Hiscox_125x70 intrasurance klaverblad markel nationale-nederlanden reaal torus turien-1 unigarant de_vereende_full-copy logo volmachten-Zurich_125x70

Meer polisvoorwaarden scooterverzekering

Op zoek naar meer polisvoorwaarden van bromfiets of scooterverzekeringen?

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van de verzekeringen.

Meer over Premie-vergelijken.nl

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen voor de beste verzekering die past bij je situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag. Uiteraard is het ook mogelijk om een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt u vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn we aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op onze webpagina versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van je financieel adviseur een scooterverzekering af te sluiten. Indien u ervoor kiest om via deze website de snorfietsverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor de snorfietsverzekering en voert u de benodigde gegevens voor een aanvraag zelf in. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht u kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft u liever een advies over de verzekeringen neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u?

Via onze websites bieden wij u diverse handige tools om een premievergelijking van uw verzekering te maken en direct af te sluiten. Tevens zijn we het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij u hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt u bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van producten. Bij de vergelijking gebruiken wij een koppeling van Voogd en Voogd diensten. Ook gebruiken wij modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een scooterverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . De getoonde verzekeraars bieden deze vergoeding aan omdat zij op onze site vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies bij verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van premie-vergelijken.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.