Goedkoopste bestelautoverzekering vergelijken

Bestelautoverzekering vergelijken en met korting direct online afsluiten? Via premie-vergelijken.nl kun je zowel een particuliere als zakelijke bestelautoverzekering afsluiten. In Nederland ben je verplicht om je bestelauto minimaal WA te verzekeren. Dit is dan ook de goedkoopste bestelautoverzekering die verkrijgbaar is. Wil je meer zekerheid of dekking voor schade aan je bestelauto zelf kies dan voor een beperkt casco of volledig casco dekking.

Vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Bestelautoverzekeringen vergelijken

 • Vergelijk bestelautoverzekering op premie, dekking en voorwaarden
 • Verzeker lading, inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee
 • Sluit binnen 3 minuten af.

Premie vergelijken bestelautoverzekering

Wil je online je verzekering bestelauto vergelijken, vergelijk dan snel en eenvoudig de premies, dekkingen en voorwaarden via bovenstaande vergelijker. Heb je een reeds bestaande verzekering voor je bestelauto dan kun je deze eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van de opzegservice. Het overstappen regel je in een paar minuten.

Premie verzekering bestelauto vergelijken 24 uur per dag 7 dagen per week.

Overzicht dekkingen bestelautoverzekeringen

Wat is verzekerd op een bestelautoverzekering? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal of poging daartoe?
Schade door storm, hagelschade
Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk of sterretje
Schade door vandalisme of bekrassing
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Wat is een bestelautoverzekering?

Wat is een bestelautoverzekering of hoe herken je een bestelauto?

Een bestelautoverzekering is een verzekering voor een bedrijfswagen of bestelbus die een bepaald laadvermogen heeft om spullen te vervoeren. De typische bestelauto heeft vaak een grijs kenteken welke begint met een V of B in de lettercombinatie.

Dekking en soorten verzekeringen

WA bestelautoverzekering
Met een WA verzekering is schade aan derden gedekt. Je eigen schade is bij deze vorm niet gedekt. In Nederland is het verplicht om je bestelauto minimaal WA te verzekeren. De WA dekking is dan ook de goedkoopste bestelautoverzekering.

WA beperkt Casco

Bij een WA beperkt Cascodekking ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden maar ook voor sommige schades aan je bestelbus zelf zoals:

 • Brand, ontploffing
 • Inbraak, diefstal, joyriding
 • Ruitbreuk of een sterretje
 • Storm of hagel
 • Botsing met loslopende dieren

WA Casco/ all-risk

De WA + Cascodekking is de uitgebreidste in beste bestelautoverzekering. Met deze vorm ben je verzekerd voor alle van buitenkomende onheilen zoals:

 • Brand, ontploffing
 • Inbraak, diefstal, joyriding
 • Ruitbreuk of een sterretje
 • Storm of hagel
 • Botsing met loslopende dieren
 • Vandalisme
 • Botsen. slippen, van de weg raken, omslaan.

Aanvullende dekkingen naast de verzekering voor je bestelauto.

Ongevallen verzekering inzittenden
Met deze verzekering zijn de bestuurder en passagiers verzekerd voor letselschade of schade door overlijden ongeacht de schuldvraag. Bijvoorbeeld € 7500,00 bij overlijden en € 25.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech.Bijvoorbeeld bij een mechanisch defect aan je bestelauto.

No-claimbeschermer
Met deze verzekering verzeker je het terugval in kortingspercentage. Heb je een schuldschade dan val je normaal gesproken terug op de bonus/malusladder. Met een no-claimbeschermer ben je verzekerd van dezelfde korting als zonder schade..Let op het aantal schadevrije jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe bestelauto gekocht dan kun je er ook voor kiezen om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden of 24 maanden.

Vervoer van eigen goederen

Ook wel goederentransportverzekering of eigenvervoerders verzekering genoemd. Met deze verzekering is ook de inhoud in Uw bestelwagen verzekerd.

Hoe de goedkoopste bestelautoverzekering vergelijken

Bereken verzekering bestelauto

Vul de gevraagde gegevens in van je bestelauto en bestuurder

Vergelijk verzekeringen

Vergelijk bestelautoverzekering eenvoudig op premie, dekking en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Keuze gemaakt? Verstuur je aanvraag naar de verzekeraar

Polis en groene kaart

Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Hoe wordt de premie bepaald?

De premie van een bestelautoverzekering is o.a. afhankelijk van verschillende factoren zoals: Leeftijd van de bestuurder, regio waarin men woonachtig is, gewenste dekking, het aantal gereden km's per jaar en het aantal beschikbare schadevrije jaren, ook het merk/type en vermogen van een bestelauto zijn van belang om de juiste premie te bepalen.

Zakelijke bestelautoverzekering afsluiten

Het is ook mogelijk om een zakelijk bestelautoverzekering af te sluiten. Ben je ondernemer en kun je de BPM en en BTW verrekenen met de belastingdienst dan kun je de bestelauto aanvragen zonder btw en bpm. Hiermee bespaar je premie voor je autoverzekering. Bij schade keert de verzekeraar het schadebedrag exclusief BTW uit. Door een bedrijfswagen zonder BTW en BPM te verzekeren kan is je premie voor je all-risk dekking of beperkt casco vaak lager.

Bestelautoverzekering particulier

Ben particulier en heb je een bestelauto of grijs kenteken gekocht dan kun je de BTW en BPM niet verrekenen met de belastingdienst en moet je de bestelbus inclusief BTW verzekeren. Ook kun je als particulier een verzekering voor je bestelauto aanvragen via premie-vergelijken.nl

Over ons

Polisvoorwaarden bestelautoverzekeringen

Onderstaand een overzicht van verschillende polisvoorwaarden behorende bij bestelautoverzekeringen.

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl

Premie-vergelijken.nl direct je bestelauto verzekeren