Bestelautoverzekering vergelijken

 • Vergelijk bestelautoverzekering
 • Verschillende verzekeraars vergelijken
 • Exclusieve kortingen via premie-vergelijken.nl
 • Telefonisch bereikbaar
 • Binnen 3 minuten geregeld!

Bestelautoverzekering vergelijken

Een bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten is heel eenvoudig. Bereken de premie onderstaand door de gegevens van de bestuurder en bestelauto in te toetsen. Een goedkope bestelautoverzekering afsluiten kan online 24 uur per dag 7 dagen per week. Een zakelijke bestelautoverzekering kan natuurlijk ook.

Heb je vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Goedkoopste bestelautoverzekering afsluiten

Vergelijk bestelautoverzekering via de vergelijker en verzeker de inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp eenvoudig mee.

Premie bestelautoverzekering berekenen

Hoe de premie vergelijken bestelautoverzekering

 • Vul de gevraagde gegevens in
 • Vergelijk bestelautoverzekeringen en premies
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen
 • Vraag de bestelautoverzekering aan.
 • Na het aanvragen volgt er een email
 • Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Premie bestelautoverzekering berekenen?

De premie van de bestelautoverzekering is per regio, object en bestuurder verschillend. Het kan dus zomaar zo zijn dat de buurman een goedkopere bestelautoverzekering afsluit dan jij omdat deze bijvoorbeeld minder rijdt, meer schadevrije jaren heeft opgebouwd of een andere dekking heeft gekozen. De premie bestelautoverzekeringen verschillen dus echt per persoon, Via premie-vergelijken kun je meerdere bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten.

Premie vergelijken bestelautoverzekering 24 uur per dag 7 dagen per week.

Premie-vergelijken.nl biedt sinds 2008 online bestelautoverzekeringen aan. Onze vergelijker toont de goedkoopste bestelautoverzekeringen en beste bestelautoverzekeringen. Kan je bestelautoverzekering goedkoper dan sturen wij je volgend jaar een mailtje voor een beter voorstel.

Bestaande bestelautoverzekering en overstappen?

Hoe werkt het overstappen bij een bestaande bestelautoverzekering? Heb je al een bestelautoverzekering lopen dan kun je direct overstappen als deze verkocht is. Anders dien je vaak een contract uit te zitten en kan je vaak na 1 jaar overstappen op de bestelautoverzekering van premie-vergelijken.nl Na 1 jaar kun je maandelijks je bestelautoverzekering opzeggen en direct overstappen.

Overzicht dekkingen bestelautoverzekeringen

Onderstaand een overzicht van de goedkoopste bestelautoverzekering en beste bestelautoverzekeringen.

Dekking bestelautoverzekering? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal /inbraak of poging daartoe?
Storm, hagelschade
Brand, ontploffing, zelfontbranding?
Botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk of sterretje
Vandalisme of bekrassing
Botsen/ slippen/ omslaan/ eigen schuld

Wat is een bestelautoverzekering?

Wat bedoelen ze met een bestelautoverzekering?

Een bestelautoverzekering is een verzekering voor een bedrijfswagen of bestelbus die een bepaald laadvermogen heeft om spullen te vervoeren. De typische bestelauto heeft vaak een grijs kenteken welke begint met de letter V of B in de lettercombinatie.

Aanvullende dekkingen bestelautoverzekeringen.

Ongevallen verzekering inzittenden
Met deze verzekering zijn de bestuurder en passagiers verzekerd voor letselschade of schade door overlijden ongeacht de schuldvraag. Bijvoorbeeld € 7500,00 bij overlijden en € 25.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand
De rechtsbijstandverzekering biedt dekking bij het verhalen van schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech.Bijvoorbeeld bij een mechanisch defect aan je bestelbus.

No-claimbeschermer
Met deze verzekering verzeker je het terugval in kortingspercentage. Heb je een schuldschade dan val je normaal gesproken terug op de bonus/malusladder. No-claimbeschermer hierbij ben je verzekerd van dezelfde korting als zonder schade..Let op het aantal jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe bestelbus gekocht dan kan jij er ook voor kiezen om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden of 24 maanden.

Vervoer van eigen goederen

Ook wel goederentransportverzekering of eigenvervoerders verzekering genoemd. Met deze verzekering is ook de inhoud in Uw bestelwagen verzekerd.

Vergelijk bestelautoverzekering de voordelen.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Bestelautoverzekering afsluiten met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope bestelautoverzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Binnen 3 minuten bestelauto verzekeren
compare

Onafhankelijk

Vergelijk bestelautoverzekering bij verschillende aanbieders

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste bestelautoverzekering verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een bestelautoverzekering verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een bestelautoverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een bestelautoverzekering verzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een bestelautoverzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bestelautoverzekering verzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van bestelautoverzekering gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een bestelautoverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.

Polisvoorwaarden bestelautoverzekering

Onderstaand de polisvoorwaarden van enkele verzekeraars welke wij o.a. aanbieden!

Maak gebruik van onze opzegservice.

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van premie-vergelijken.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
 • DD slash MM slash JJJJ
  Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.