Scooterverzekering Vergelijk scooterverzekering Scooterverzekering Scooterverzekering
Vanaf € 0,95 per maand
Vergelijk scooterverzekering Scooterverzekering
Vanaf € 0,95 per maand

Scooterverzekering ouders naam

Kan ik een scooterverzekering op naam van ouders aanvragen?

Het is mogelijk om als ouder een bromfiets/ scooterverzekering af te sluiten voor je kind. De verzekeringsnemer wordt dan bijvoorbeeld vader of moeder. WIl je een bromfiets verzekeren op naam van je ouders vul dan wel de jongere bestuurder in als regelmatige bestuurder/ berijder. Wordt dit niet gedaan dan kan de verzekeraar een hoger eigen risico toepassen of het gehele schadebedrag verhalen op de bestuurder/ dader van het ongeval! Een scooterverzekering op naam van je ouders is dus niet altijd zonder gevaren ook al is de premie lekker laag .

Jeugd eigen risico bromfietsverzekering op naam ouders

Wij hebben een overzicht gemaakt van de verschillende maatschappijen en eigen risico's voor een bromfietsverzekering op naam van ouders. Uiteraard kun je dit ook altijd terugvinden in de polisvoorwaarden van je scooterverzekering.

Sommige verzekeraars hanteren een eigen risico van bijvoorbeeld € 250 of € 1000,-- bij andere verzekeraars ben je helemaal niet verzekerd als je onder de 25 jaar bent tenzij je dit apart opgeeft en hiervoor extra premie voldoet. Onderstaand een overzicht van de verschillende eigen risico's voor jongeren onder de 24 jaar.

VerzekeraarEigen risico onder de 24 jaar
Allianz€ 250,--
ASR€ 1000,--
Bovemij€ 500,--
HemaBij andere schaal € 250,--
Klaverblad€ 750,--
London€ 250,-- bij andere bestuurder
Reaal€ 250,--
Unigarant/ ANWBOnder 25 jaar niet verzekerd*
UnivéOnder 26 jaar € 500,--

Conclusie een scooterverzekering op naam van ouders

Een scooterverzekering op naam van je ouders kan wel maar weet dat er haken en ogen aan zitten mocht je betrokken raken bij een ongeval.

Onze voordelen

  • Sinds 2008 online actief
  • Snel geregeld
  • Vergelijk scooterverzekeringen
  • Gratis polisapp
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen

logo-allianz-1 allianz-global-1 amlin logo-arag-1 volmachten-Ansvar_125x70 asr-1 avero_achmea_logo besured bovemij volmachten-Chubb_125x70 covea-1 volmachten-Hiscox_125x70 intrasurance klaverblad markel nationale-nederlanden Zorgverzekering reaal torus turien-1 unigarant unive zorgverzekering de_vereende_full-copy logo volmachten-Zurich_125x70

Hoe je scooterverzekering vergelijken

Bereken premie

Bereken premie scooterverzekering

Premie vergelijken scooterverzekering

Verzekering scooter vergelijken bij verzekeraars

Verzend je aanvraag

Verzend je aanvraag naar de verzekeraar

Polis en groene kaart

Zodra je aanvraag is geaccepteerd ontvang je de polis en groene kaart

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over Premie-vergelijken.nl

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen voor de beste verzekering die past bij hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt u vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij:

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op onze webpagina versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van je financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien u ervoor kiest om via deze website de scooterverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor de scooterverzekering en voert u de benodigde gegevens voor een aanvraag zelf in. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht u kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft u liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u bij het afsluiten van de verzekering voor je scooter via internet?

Via onze websites bieden wij u diverse handige tools om een premievergelijking van uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij u hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt u bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij een koppeling van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . De getoonde verzekeraars bieden deze vergoeding aan omdat zij op onze site vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.