Bootverzekering vergelijken

Bootverzekering vergelijken o.b.v. premie voorwaarden en dekking. Vergelijk bootverzekering bij verschillende verzekeraars, verzeker opzittenden, inboedel en de trailer eenvoudig mee. Je huidige verzekering kun je eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van onze opzegservice

Vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Vergelijk goedkope bootverzekering

Dekkingen bij het boot verzekeren

Onderstaand een overzicht van de verschillende dekkingen voor een bootverzekering:

WA bootverzekering:
(wettelijke aansprakelijkheid) Deze verzekering biedt dekking voor schade die U toebrengt aan derden.

WA+ Brand bootverzekering:
Naast dekking voor wettelijke aansprakelijkheid biedt deze verzekering dekking voor schade aan de boot zelf ten gevolge van :brand, blikseminslag, ontploffing of zelfontbranding.

WA+ Brand en Diefstal bootverzekering:
Brand en Diefstal: naast dekking voor wettelijke aansprakelijkheid biedt deze verzekering dekking voor schade aan de boot zelf ten gevolge van brand, blikseminslag en ontploffing, zelfontbranding,diefstal, braak, joy-varen, verduistering en vermissing.

WA+Casco bootverzekering:
verzekerd is schade aan of verlies van het vaartuig, zoals aanvaring, brand, ontploffing, diefstal, verduistering en alle andere van buiten komende onheilen.

Uitbreidingen

Ongevallenverzekering voor opvarenden
Met een ongevallenverzekering voor opvarenden zijn de opvarenden verzekerd voor schade ten gevolge van een ongeval. De ongevallenverzekering voor opvarenden keert een bedrag uit bij overlijden en blijvende invaliditeit. De verzekerde som is afhankelijk van de gekozen dekking.

Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd na juridische hulp na aanvaring met een tegenpartij. Je kunt de rechtsbijstand ook uitbreiden met consumentenzaken zoals een geschil m.b.t. een reparatie aan of verkoop.

Trailer Ook een boottrailer kun je meeverzekeren voor bijvoorbeeld het diefstalrisico.

PechhulpMet een pechhulpverzekering ben je vezekerd voor pech op het water.

Veelgestelde vragen bootverzekeringen

Hoe werkt het bootverzekering afsluiten?

Bereken bootverzekering

Vergelijk premie

Verzend je aanvraag

Polis

Meer over premie-vergelijken.nl

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl