Motorverzekering vergelijken en afsluiten >> Bootverzekering vergelijken
>> Gratis polisapp
>> Exclusieve kortingen
>> Verzeker eenvoudig je boot.
Premie vergelijken Bootverzekering vergelijken en afsluiten met korting
>> Bootverzekering vergelijken
>> Gratis polisapp
>> Exclusieve kortingen
>> Verzeker eenvoudig je boot.
Premie vergelijken

Bootverzekering vergelijken

Bootverzekering vergelijken o.b.v. premie voorwaarden en dekking. Vergelijk bootverzekering bij verschillende verzekeraars, verzeker opzittenden, inboedel en de trailer eenvoudig mee. Je huidige verzekering kun je eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van onze opzegservice

Vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Vergelijk goedkope bootverzekering

Goedkope bootverzekering afsluiten doe je op premie-vergelijken.nl

Het is mogelijk om via premie-vergelijken.nl direct online je boot te verzekeren. Wij vergelijken meerdere verzekeraars op prijs, dekking en voorwaarden. Het afsluiten kan direct online 24 uur per dag 7 dagen per week. Heb je vragen over een dekking of voorwaarden neem dan contact met ons op.

Dekkingen bij het boot verzekeren

Onderstaand een overzicht van de verschillende dekkingen voor een bootverzekering:

WA bootverzekering

WA bootverzekering:
(wettelijke aansprakelijkheid) Deze verzekering biedt dekking voor schade die je toebrengt aan derden.

WA+Brand bootverzekering

WA+ Brand bootverzekering:
Naast dekking voor wettelijke aansprakelijkheid biedt deze verzekering dekking voor schade aan de boot zelf ten gevolge van :brand, blikseminslag, ontploffing of zelfontbranding.

WA+Brand en diefstal bootverzekering

WA+ Brand en Diefstal bootverzekering:
Brand en Diefstal: naast dekking voor wettelijke aansprakelijkheid biedt deze verzekering dekking voor schade aan de boot zelf ten gevolge van brand, blikseminslag en ontploffing, zelfontbranding,diefstal, braak, joy-varen, verduistering en vermissing.

WA+Casco bootverzekering

WA+Casco bootverzekering:
verzekerd is schade aan of verlies van het vaartuig, zoals aanvaring, brand, ontploffing, diefstal, verduistering en alle andere van buiten komende onheilen.

Uitbreidingen bootverzekeringen

Ongevallenverzekering voor opvarenden
Met een ongevallenverzekering voor opvarenden zijn de opvarenden verzekerd voor schade ten gevolge van een ongeval. De ongevallenverzekering voor opvarenden keert een bedrag uit bij overlijden en blijvende invaliditeit. De verzekerde som is afhankelijk van de gekozen dekking.

Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd na juridische hulp na aanvaring met een tegenpartij. Je kunt de rechtsbijstand ook uitbreiden met consumentenzaken zoals een geschil m.b.t. een reparatie aan of verkoop.

Trailer Ook een boottrailer kun je meeverzekeren voor bijvoorbeeld het diefstalrisico. LEt op je moet ook de trailer goed beveiligen.

Pechhulp Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd voor pech op het water.

Onze voordelen

  • Sinds 2008 online actief
  • Snel geregeld
  • Direct boot verzekeren
  • Gratis polisapp
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen

Hoe premie vergelijken bootverzekering?

Bereken bootverzekering

Bereken premie bootverzekering

Vergelijk premie bootverzekering

Vergelijk bootverzekeringen

Verzend je aanvraag

Verstuur de aanvraag

Polis

Ontvang de polis na acceptatie

logo-allianz-1 allianz-global-1 amlin logo-arag-1 volmachten-Ansvar_125x70 asr-1 avero_achmea_logo besured bovemij volmachten-Chubb_125x70 covea-1 volmachten-Hiscox_125x70 intrasurance klaverblad markel nationale-nederlanden Zorgverzekering reaal torus turien-1 unigarant unive zorgverzekering de_vereende_full-copy logo volmachten-Zurich_125x70

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over Premie-vergelijken.nl

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen voor de beste verzekering die past bij hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt u vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij:

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op onze webpagina versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van je financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien u ervoor kiest om via deze website de bootverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor de bootverzekering en voert u de benodigde gegevens voor een aanvraag zelf in. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht u kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft u liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u bij het afsluiten van de bootverzekering via internet?

Via onze websites bieden wij u diverse handige tools om een premievergelijking van uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij u hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt u bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij een koppeling van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . De getoonde verzekeraars bieden deze vergoeding aan omdat zij op onze site vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.