Bedrijfsautoverzekering vergelijken

 • Goedkope bedrijfsautoverzekering vergelijken
 • Bespaar op je bedrijfsautoverzekering
 • Binnen 3 minuten geregeld
 • Gratis polisapp
 • Snel een polis in huis
 • Meerdere verzekeraars vergelijken
 • Telefonisch bereikbaar

Goedkope bedrijfsautoverzekering vergelijken

Vergelijk bedrijfswagenverzekering via onderstaande module en sluit de gewenste bedrijfswagenverzekering direct online af. Via premie-vergelijken.nl kun je bij verschillende verzekeraars je bedrijfswagen verzekeren, met korting. Kun jij als ondernemer de BTW verrekenen? dan kun je de auto exclusief BTW verzekeren.

Vergelijk bedrijfsautoverzekering

Let op onderstaande module is alleen voor "geel" kenteken / personenauto's Een bestelautoverzekering vergelijken kan helaas niet via onderstaande module.

 

Bedrijfsauto verzekeren | premie-vergelijken.nl

Vragen of hulp nodig? Neem dan op werkdagen contact met ons op. Verzeker de inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp eenvoudig mee.
Je bedrijfsauto zakelijk verzekeren? Kies dan voor zakelijk gebruik i.p.v. particulier ook als de auto alleen voor woon/werkverkeer gebruikt wordt en op de zaak moet komen te staan. Na het invullen van de dekkingen etc kun je de auto verzekeren op naam van de onderneming/ het bedrijf.

Premie bedrijfsautoverzekering berekenen? Premie-vergelijken.nl

Dekkingen verzekering bedrijfsauto

Onderstaand het overzicht van de verschillende dekkingen voor een verzekering bedrijfsauto.

Dekkingen bedrijfsautoverzekeringen WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Joyriding, Diefstal / inbraak of poging daartoe?
Storm, hagelschade
Brand, ontploffing, zelfontbranding?
Botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk of sterretje
Vandalisme of bekrassing
Botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen naast de verzekering voor je bedrijfsauto.

Ongevallen verzekering inzittenden
De ongevallenverzekering keert uit bij blijvende invaliditeit en overlijden na een ongeval. Deze verzekering biedt dekking voor de bestuurder en eventuele passagiers. De verzekerde som bepaal jezelf bijvoorbeeld € 5000,00 bij overlijden en € 22.500,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Een schadeverzekering heeft een uitgebreidere dekking dan een ongevallenverzekering. De schadeverzekering voor inzittenden biedt dekking voor de bestuurder en passagiers tot € 1.000.000,-- na een ongeval. Ook de losse zaken die in je auto zoals bijvoorbeeld een laptop, zonnebril etc vallen onder een schadeverzekering. Er moet dan wel sprake zijn van een ongeval diefstal verzeker je op een goederentransportverzekering.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer of voor meerdere juridische zaken voor je onderneming/ bedrijf.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech of een mechanisch defect. Met keuze uit: de benelux, europa of Nederland. Ook woonplaatsservice en vervangend vervoer is mee te verzekeren.

No-claimbeschermer
No-claimbeschermer geeft dekking voor de bonus/maluskorting in geval van schade. Let op het aantal jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Net een nieuwe auto gekocht dan kan de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode verzekerd worden bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc.

Goederentransport verzekering / Eigen vervoersdekking

De goederen transportverzekering of eigen vervoersdekking verzekerd de spullen die aanwezig zijn in de bedrijfsauto voor bijvoorbeeld diefstal of tijdens een ongeval. Let op bij diefstal s'nachts gelden er vaak beperkt voorwaarden of dient de bedrijfsauto voorzien te zijn van een alarminstallatie.

Meer veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op of stel je vraag. Uiteraard zijn er meer vragen terug te vinden op de pagina veelgestelde vragen autoverzekeringen.

Veelgestelde vragen autoverzekeringen

1Ben ik direct verzekerd als Ik een autoverzekering aanvraag?

Ben ik direct verzekerd als ik een autoverzekering afsluit?

Na het aanvragen van een autoverzekering via premie-vergelijken.nl ontvang je een voorlopige dekking. Met deze voorlopige dekking ben je voorlopig verzekerd tot moment van acceptatie of afwijzing door de verzekeraar.

Heb je geen voorlopige dekking ontvangen?

Heb je geen voorlopige dekking ontvangen dan kan het zijn dat de verzekeraar aanvullende vragen heeft. Wij berichten je dan binnen 1 werkdag op het bekende e-mailadres of telefoonnummer.
2Moet ik mijn bedrijfsauto verzekeren?

Ben ik verplicht om mijn auto te verzekeren?

Ja, het is in Nederland verplicht om je auto minimaal WA te verzekeren vanaf het moment dat het kenteken op naam staat. De WA dekking is de goedkoopste autoverzekering die verkrijgbaar is en geeft dekking voor schade die je toebrengt aan derden. Wil je je auto ook tegen eigen schade verzekeren kies dan voor een beperkt cascodekking of WA+ casco dekking.

3Kan ik mijn auto exclusief btw verzekeren?

Kan ik een auto exclusief btw verzekeren?

Ja ben je als ondernemer btw-plichtig dan kun je auto vaak exclusief btw en/ of bpm verzekeren. Let op bij schade keert de verzekeraar dan ook het schadebedrag exclusief BTW en bpm uit. Het btw-bedrag kun je dan verrekenen met de omzetbelasting/ btw aangifte. Door een auto exclusief btw te verzekeren kun je besparen op de WA+Casco premie van je autoverzekering.

4Hoe kan ik mijn schadevrije jaren gebruiken/ aantonen?

Hoe kan ik mijn schadevrije jaren aantonen/ gebruiken?

Schadevrije jaren bouw je op tijdens de looptijd van een verzekering. Heb je dus al een autoverzekering lopen dan kun je deze jaren niet opnieuw gebruiken omdat deze jaren al in gebruik zijn op de " bestaande autoverzekering". Heb je recentelijk of korter dan 3 jaar geleden een motorrijtuigenverzekering beëindigd zoals een auto, motor of bestelautoverzekering dan kan je deze jaren wel gebruiken voor je autoverzekering.

Schade en schadevrije jaren

Je bouwt dus schadevrije jaren op gedurende de looptijd van een verzekering. Helaas kan het ook voorkomen dat je een schade hebt gehad met een autoverzekering waarbij jij schuldig bent bevonden. In dat geval worden je schadevrije jaren aangepast naar beneden. Gemiddeld genomen is dit 5 jaar bij een autoverzekering. Had je dus 10 schadevrije opgebouwd en veroorzaak je een schade dan kunnen je jaren aangepast worden naar bijvoorbeeld 5 door de verzekeraar.

Negatieve schadevrije jaren

Helaas komt het ook voor dat je een schade hebt veroorzaakt als je maar weinig schadevrije jaren hebt opgebouwd. In dat geval kan je ook in de malus terecht komen.We spreken dan over negatieve schadevrije jaren of min jaren. Met negatieve schadevrije jaren is het erg lastig om jezelf te verzekeren en niet iedere verzekeraar wil dit accepteren bij de aanvraag van een autoverzekering.

5Wat is de meldcode van mijn auto?

Wat is de meldcode en waar kan ik deze vinden?

De meldcode zijn de laatste 4 cijfers van het chassisnummer. Deze zijn terug te vinden op het kentekenbewijs en de auto zelf. De meldcode hebben verzekeraars nodig om de auto naast het kenteken te identificeren.

Voordelen autoverzekering bedrijf:

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Premie bedrijfsautoverzekering berekenen met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope bedrijfsautoverzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Binnen 3 minuten je bedrijfsauto verzekeren
compare

Onafhankelijk

Meerdere aanbieders voor de verzekering bedrijfswagen

Bedrijfswagenverzekering vergelijken en afsluiten? Dat kan op premie-vergelijken.nl 24 uur per dag 7 dagen per week binnen 3 minuten sluit jij de verzekering voor je bedrijfsauto af. Heb je vragen of hulp nodig dan zijn wij op werkdagen ook telefonisch bereikbaar om je te helpen kiezen bij de goedkoopste bedrijfsautoverzekering of beste bedrijfswagenverzekering.

Bedrijfswagenverzekering vergelijken hoe werkt het?

 • Bereken en vergelijk bedrijfswagenverzekering
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen
 • Vraag de autoverzekering voor bedrijven aan met korting!
 • Na de aanvraag ontvang je een voorlopige dekking voor je bedrijfswagenverzekering
 • Na acceptatie van de bedrijfswagenverzekering volgt de polis

Goedkoopste bedrijfsautoverzekering afsluiten?

De goedkoopste bedrijfsautoverzekering sluit je direct online af binnen 3 minuten. Voor vragen over de dekking of polisvoorwaarden neem dan contact met ons op. De autoverzekering bedrijven kan exclusief btw afgesloten worden als zzp'er, mkb-er of zelfstandige mits je de BTW of BPM kunt verrekenen. Door het verrekenen van je BTW en BPM verlaag je de premie voor een bedrijfsautoverzekering all-risk / WA casco.

Bedenktijd autoverzekering bedrijf

In Nederland geldt er op schadeverzekeringen een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun je dus je bedrijfswagenverzekering kosteloos annuleren.

Bedrijfsauto zakelijk verzekeren en lopende verzekering

Bedrijfsbus verzekeren wat als je nog een lopende autoverzekering voor je bedrijf hebt? Dan kan je door gebruik te maken van onze opzegservice direct overstappen op de goedkoopste bedrijfsautoverzekering van premie-vergelijken.nl. Is je bedrijfsauto verkocht en beschik je over het vrijwaringsbewijs. Dan is het mogelijk de bedrijfsautoverzekering direct op te zeggen. Je kan dan direct de autoverzekering voor bedrijven aanvragen en afsluiten per datum van verkoop. Let op de jaren van je lopende zakelijke autoverzekering kan je alleen gebruiken als deze beëindigd is / wordt.

Hoe je bedrijfsauto verzekeren?

Oudere auto ouder dan 6-8 jaar en heeft deze een lage waarde dan doe je er verstandig aan je autoverzekering alleen af te sluiten voor het WA risico. In Nederland ben je verplicht om je zakelijke auto minimaal wa te verzekeren. Wil je meer zekerheid of vertegenwoordigt de bedrijfsauto nog een bepaalde waarde kies dan voor WA+ beperkt casco of WA + Casco bedrijfsautoverzekering af te sluiten. De WA + Casco is de beste bedrijfsautoverzekering die verkrijgbaar is in Nederland.

Voor wie een bedrijfsautoverzekering afsluiten?

Wij kunnen bedrijfswagens verzekeren voor:

 • Eenmanszaak/ Zzp-er
 • MKB-er
 • Directeur groot aandeelhouder
 • Werknemers van uw organisatie.

Ik gebruik de bedrijfsauto ook privé?

Gebruik je de bedrijfsauto ook voor particuliere doeleinden dan is dit ook gewoon gedekt op de autoverzekering voor bedrijven. Verzeker je de bedrijfsauto particulier en gebruik je de auto ook voor zakelijke ritten dan is dit vaak niet gedekt op de particuliere autoverzekering. In dit geval doe je er verstandig aan de bedrijfsauto zakelijk te verzekeren.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op deze website versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools aan om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via deze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op de website vermeld staan. Wij hebben voornamelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.

Polisvoorwaarden autoverzekering

Onderstaand kunt U de polisvoorwaarden van verschillende bedrijfsautoverzekeringen terugvinden welke wij aanbieden via onze website. Uiteraard zijn de polisvoorwaarden ook terug te vinden in de berekenings en vergelijkingsmodules.