Premie bedrijfsautoverzekering vergelijken Bedrijfsautoverzekering Vanaf € 4,75 per maand No-claimkorting tot 85% Premie vergelijken autoverzekering Bedrijfsautoverzekering Vanaf € 4,75 per maand No-claimkorting tot 85%

Bedrijfsautoverzekering vergelijken

Bedrijfsautoverzekering vergelijken? Vergelijk onderstaand de premies voor verschillende bedrijfsautoverzekeringen en sluit direct online af met korting. Je autoverzekering voor je bedrijf sluit je binnen 3 minuten online af. Heb jij een bestelauto vergelijk dan de premie via bestelautoverzekering vergelijken.

Vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsauto verzekeren

Verzeker de inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee bij je autoverzekering.

Bedrijfsauto verzekeren 24 uur per dag

Bedrijfsauto verzekeren kan 24 uur per dag 7 dagen per week online. Hulp nodig of wil je liever een advies neem dan telefonisch contact met ons op, op onze werkdagen.

Dekkingen verzekering bedrijfsauto

Onderstaand het overzicht van de verschillende dekkingen voor een verzekering bedrijfsauto.

Dekkingen verzekering bedrijfsauto? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Joyriding, Diefstal / inbraak of poging daartoe?
Storm, hagelschade
Brand, ontploffing, zelfontbranding?
Botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk of sterretje
Vandalisme of bekrassing
Botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen naast de verzekering voor je bedrijfsauto.

Ongevallen verzekering inzittenden
De ongevallenverzekering keert uit bij blijvende invaliditeit en overlijden na een ongeval. Deze verzekering biedt dekking voor de bestuurder en eventuele passagiers. De verzekerde som bepaal jezelf bijvoorbeeld € 5000,00 bij overlijden en € 22.500,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Een schadeverzekering heeft een uitgebreidere dekking dan een ongevallenverzekering. De schadeverzekering voor inzittenden biedt dekking voor de bestuurder en passagiers tot € 1.000.000,-- na een ongeval. Ook de losse zaken die in je auto zoals bijvoorbeeld een laptop, zonnebril etc vallen onder een schadeverzekering. Er moet dan wel sprake zijn van een ongeval diefstal verzeker je op een goederentransportverzekering.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer of voor meerdere juridische zaken voor je onderneming/ bedrijf.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech of een mechanisch defect. Met keuze uit: de benelux, europa of Nederland. Ook woonplaatsservice en vervangend vervoer is mee te verzekeren.

No-claimbeschermer
No-claimbeschermer geeft dekking voor de bonus/maluskorting in geval van schade. Let op het aantal jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Net een nieuwe auto gekocht dan kan de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode verzekerd worden bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc.

Goederentransport verzekering / Eigen vervoersdekking

De goederen transportverzekering of eigen vervoersdekking verzekerd de spullen die aanwezig zijn in de bedrijfsauto voor bijvoorbeeld diefstal of tijdens een ongeval. Let op bij diefstal s'nachts gelden er vaak beperkt voorwaarden of dient de bedrijfsauto voorzien te zijn van een alarminstallatie.

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen bij bedrijfsautoverzekeringen. Heb je andere vragen neem dan contact met ons op tijdens onze openingstijden.

Vragen bedrijfsautoverzekering

Vragen over de dekking bedrijfsautoverzekeringen

Eigen risico bedrijfsautoverzekeringen

Veelgestelde vragen over schadevrije jaren autoverzekering

Schade

Vragen over betalingen/ incasso

Wijzigen/ beëindigen verzekering

logo-allianz-1 allianz-global-1 amlin logo-arag-1 volmachten-Ansvar_125x70 asr-1 avero_achmea_logo besured bovemij volmachten-Chubb_125x70 covea-1 volmachten-Hiscox_125x70 intrasurance klaverblad markel nationale-nederlanden Zorgverzekering reaal torus turien-1 unigarant unive zorgverzekering de_vereende_full-copy logo volmachten-Zurich_125x70

Voordelen bedrijfsautoverzekeringen vergelijken

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 zijn wij online actief

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Goedkope bedrijfsautoverzekering afsluiten?

Goedkope bedrijfsautoverzekering vergelijken en afsluiten doe je via premie-vergelijken.nl. De goedkope autoverzekering voor bedrijven sluit je direct online af binnen 3 minuten. Voor vragen over de dekking of polisvoorwaarden neem dan contact met ons op. De autoverzekering bedrijven kan exclusief btw afgesloten worden als zzp'er, mkb-er of zelfstandige mits je de BTW of BPM kunt verrekenen. Door het verrekenen van je BTW en BPM verlaag je de premie voor een bedrijfsautoverzekering all-risk / WA casco.

Bedrijfsauto verzekeren en lopende verzekering

Je bedrijfsauto verzekeren maar wat als je nog een lopende autoverzekering voor je bedrijf hebt? Dan kan je door gebruik te maken van onze opzegservice direct overstappen op een goedkope bedrijfsautoverzekering van premie-vergelijken.nl. Is je bedrijfsauto verkocht en beschik je over het vrijwaringsbewijs. Dan is het mogelijk de bedrijfsautoverzekering direct op te zeggen. Je kan dan direct de autoverzekering voor bedrijven aanvragen en afsluiten per datum van verkoop. Let op de jaren van je lopende zakelijke autoverzekering kan je alleen gebruiken als deze beëindigd is / wordt.

Hoe je bedrijfsautoverzekering afsluiten?

Oudere auto ouder dan 6-8 jaar en heeft deze een lage waarde dan doe je er verstandig aan je autoverzekering alleen af te sluiten voor het WA risico. In Nederland ben je verplicht om je zakelijke auto minimaal wa te verzekeren. Wil je meer zekerheid of vertegenwoordigt de bedrijfsauto nog een bepaalde waarde kies dan voor WA+ beperkt casco of WA + Casco bedrijfsautoverzekering af te sluiten. De WA + Casco is de beste bedrijfsautoverzekering die verkrijgbaar is in Nederland.

Ik gebruik de bedrijfsauto ook privé?

Gebruik je de bedrijfsauto ook voor particuliere doeleinden dan is dit ook gewoon gedekt op de autoverzekering voor bedrijven. Verzeker je de auto particulier en gebruik je de auto ook voor zakelijke ritten dan is dit vaak niet gedekt op de particuliere autoverzekering. In dit geval doe je er verstandig aan de bedrijfsauto zakelijk te verzekeren.

Hoe goedkope bedrijfsautoverzekering afsluiten

Bereken premie

Bereken premie bedrijfsautoverzekering

Premie vergelijken

Vergelijk bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsauto verzekeren

Verzend je aanvraag naar de verzekeraar

Polis en groene kaart

Zodra je aanvraag is geaccepteerd ontvang je de polis en groene kaart

Polisvoorwaarden autoverzekering

Onderstaand kunt U de polisvoorwaarden van verschillende bedrijfsautoverzekeringen terugvinden welke wij aanbieden via onze website. Uiteraard zijn de polisvoorwaarden ook terug te vinden in de berekenings en vergelijkingsmodules.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over Premie-vergelijken.nl

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen die past bij hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team gaat jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt u vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij:

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op onze webpagina versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van je financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien u ervoor kiest om via deze website de bedrijfsautoverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze van de bedrijfsautoverzekering en voert u de benodigde gegevens voor een aanvraag zelf in. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht u kiezen voor execution only dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij u terecht.

Heeft u liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u bij het afsluiten van de bedrijfsautoverzekering via internet?

Via onze websites bieden wij u diverse handige tools om een premievergelijking van uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij u hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt u bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij een koppeling van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars bieden deze vergoeding aan omdat zij op onze site vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.
Maak gebruik van onze opzegservice.

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van premie-vergelijken.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.