Bedrijfsautoverzekering vergelijken

Bedrijfsautoverzekering vergelijken? Vergelijk de premies van bedrijfsauto's via onderstaande vergelijker. Let op de module verzekerd alleen personenauto's heb je een bestelauto/ bus verzeker deze dan via bestelautoverzekering vergelijken.

Bedrijfsautoverzekeringen vergelijken en afsluiten

  • Eenvoudig premie vergelijken bedrijfsautoverzekering.
  • Verzeker inzittenden, pechhulp en rechtsbijstand mee.
  • Vergelijk verschillende verzekeraars!
  • Snel verzekerd de weg op!

Vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Goedkope bedrijfsautoverzekering afsluiten met korting!

Goedkope bedrijfsautoverzekering afsluiten doe je via premie-vergelijken.nl en profiteer van exclusieve korting en tot 85% no-claimkorting. Heb je vragen over een dekking voorwaarden, eigen risico, dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar.Via bovenstaande vergelijker profiteer je van exclusieve kortingen op de verzekering voor je bedrijfsauto.

Bedrijfsauto verzekeren

Wil je je bedrijfsauto verzekeren maar heb je een nog lopende bedrijfsautoverzekering? Dan kan je door gebruik te maken van onze opzegservice direct overstappen op een goedkope bedrijfsautoverzekering van premie-vergelijken.nl. Heb je je bedrijfsauto verkocht en beschik je over een vrjwaringsbewijs dan kun je, je huidige verzekering opzeggen d.m.v. een vrijwaringsbewijs te versturen naar je verzekeraar of tussenpersoon.

BTW en autoverzekering bedrijf?

Kun jij als ondernemer de BTW en BPM verrekenen dan kun je ook de auto of bestelautoverzekering aanvragen exclusief BTW en BPM op deze manier bespaar je op de premie van de wa + casco bedrijfsautoverzekeringen. Let op bij schade wordt er ook exclusief BTW en BPM uitgekeerd. De kosten van je bedrijfsautoverzekering kun je ook vaak verrekenen bij de belastingdienst.

Vergelijk goedkoopste bedrijfsautoverzekering

Het is in Nederland verplicht om je bedrijfsauto te verzekeren. Zodra het kenteken op naam staat van je onderneming of naam dan moet je een verzekering afsluiten. Doe je dit niet dan riskeer je een boete voor het onverzekerd rond rijden met een bedrijfswagen. De goedkoopste verzekering voor je bedrijfsauto is de WA dekking. De beste dekking is de WA + Casco dekking ofwel all-riskdekking. Meer informatie over de verschillen in dekkingen kun je terugvinden in het "tabblad dekking".

Wat is een bedrijfsautoverzekering?

Een bedrijfsautoverzekering is een zakelijke autoverzekering voor je onderneming. Een bedrijfsautoverzekering kun je afsluiten voor een bestelauto en personenauto. Bij een bedrijfsautoverzekering geef je aan dat het gebruik voor de auto zakelijk is. Onder zakelijk gebruik vallen uiteraard ook privé ritten of woon/ werkverkeer.

Dekkingen verzekering bedrijfsauto

Onderstaand een overzicht van de verschillende dekkingen voor een verzekering bedrijfsauto.

Wat is verzekerd bij een autoverzekering bedrijf? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal of poging daartoe?
Schade door storm, hagelschade
Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk of sterretje
Schade door vandalisme of bekrassing
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen naast de verzekering voor je bedrijfsauto.

Ongevallen verzekering inzittenden
De ongevallenverzekering voor inzittenden keert uit bij blijvende invaliditeit en overlijden na een ongeval. Deze verzekering biedt dekking voor de bestuurder en eventuele passagiers. De verzekerde som kan jezelf bepalen bijvoorbeeld € 5000,00 bij overlijden en € 22.500,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Een schadeverzekering voor inzittenden heeft een uitgebreidere dekking dan een ongevallenverzekering voor inzittenden. Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn de bestuurder en passagiers verzekerd tot € 1.000.000,-- na een ongeval. Ook de losse zaken die in de auto aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld een laptop, zonnebril etc vallen onder een schadeverzekering voor inzittenden. Er moet dan wel sprake zijn van een ongeval diefstal kun je verzekeren op een goederentransportverzekering.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer of meerdere juridische zaken voor jouw onderneming/ bedrijf.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech of een mechanisch defect. Hierbij kun je kiezen voor dekking binnen de benelux, europa of Nederland. Ook kun je ervoor kiezen om woonplaatsservice en vervangend vervoer mee te verzekeren.

No-claimbeschermer
Met een no-claimbeschermer verzeker je als het ware de handhaving in van de bonus/maluskorting in geval van schade.Let op het aantal schadevrije jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe auto gekocht dan kun je er ook voor kiezen om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc.

Goederentransport verzekering / Eigen vervoersdekking

Met een goederen transportverzekering of eigen vervoersdekking verzeker je de spullen die aanwezig zijn in de auto voor bijvoorbeeld diefstal of tijdens een ongeval. Let op bij diefstal s'nachts gelden er vaak beperkt voorwaarden of dient de auto voorzien te zijn van een alarminstallatie.

Algemene vragen bedrijfsautoverzekeringen

Hoe premie vergelijken bedrijfsautoverzekering?

Bereken premie bedrijfsautoverzekering

Bereken premie bedrijfsautoverzekering

Vergelijk bedrijfsautoverzekering

Vergelijk bedrijfsautoverzekering en verzekeraars

Verzend je aanvraag

Keuze gemaakt? Dan kun je de autoverzekering voor je bedrijf afsluiten.

Polis en groene kaart

Na acceptatie van de bedrijfsautoverzekering volgt de polis en groene kaart

Over ons

Polisvoorwaarden autoverzekering

Onderstaand kunt U de polisvoorwaarden van verschillende autoverzekeringen terugvinden welke wij aanbieden via onze website. Uiteraard zijn de polisvoorwaarden ook terug te vinden in de berekenings en vergelijkingsmodules.

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl