Bedrijfsautoverzekering vergelijken en afsluiten

Bedrijfsautoverzekering vergelijken

Bedrijfsautoverzekering vergelijken? Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen online op premie-vergelijken.nl en regel binnen enkele minuten eenvoudig de verzekering voor je bedrijfsauto. Premie-vergelijken.nl bestaat sinds 2008 en biedt goedkope bedrijfsautoverzekeringen aan, inmiddels hebben duizenden bezoekers een berekening gemaakt. Door gebruik te maken van onze opzegservice kun je je huidige bedrijfsautoverzekering opzeggen en overstappen op een lagere premie van premie-vergelijken.nl. Een bedrijfsautoverzekering afsluiten kan 24 uur per dag 7 dagen per week online.

Vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsauto verzekeren

Verzeker de inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee bij je autoverzekering, Heb je reclame/ belettering aangebracht verzeker dit dan mee als accessoires. Wil je je bedrijfsbus verzekeren? bereken deze via bestelautoverzekering

Bedenktijd bedrijfsautoverzekeringen

Bij het bedrijfsauto verzekeren heb je altijd een bedenktijd van 14 dagen ben je niet tevreden dan kun je zonder opgaaf van redenen je bedrijfsautoverzekering annuleren.

Premie vergelijken bedrijfsautoverzekering

Premie-vergelijken.nl bestaat sinds 2008 inmiddels hebben wij enkele duizenden bedrijven geholpen aan de goedkoopste autoverzekering voor bedrijven. Kan je autoverzekering volgend jaar goedkoper dan ontvang je van ons een nieuw voorstel.

Goedkope bedrijfsautoverzekering vergelijken?

Goedkope bedrijfsautoverzekering afsluiten doe je via premie-vergelijken.nl. De goedkoopste bedrijfsautoverzekering sluit je direct online af binnen 3 minuten. Voor vragen over de dekking of polisvoorwaarden neem dan contact met ons op. De autoverzekering bedrijven kan exclusief btw afgesloten worden als zzp'er, mkb-er of zelfstandige mits je de BTW of BPM kunt verrekenen. Door het verrekenen van je BTW en BPM verlaag je de premie voor een bedrijfsautoverzekering all-risk / WA casco.

Bedrijfsauto verzekeren en lopende verzekering

Bedrijfsbus verzekeren wat als je nog een lopende autoverzekering voor je bedrijf hebt? Dan kan je door gebruik te maken van onze opzegservice direct overstappen op de goedkoopste bedrijfsautoverzekering van premie-vergelijken.nl. Is je bedrijfsauto verkocht en beschik je over het vrijwaringsbewijs. Dan is het mogelijk de bedrijfsautoverzekering direct op te zeggen. Je kan dan direct de autoverzekering voor bedrijven aanvragen en afsluiten per datum van verkoop. Let op de jaren van je lopende zakelijke autoverzekering kan je alleen gebruiken als deze beëindigd is / wordt.

Hoe je bedrijfsautoverzekering afsluiten?

Oudere auto ouder dan 6-8 jaar en heeft deze een lage waarde dan doe je er verstandig aan je autoverzekering alleen af te sluiten voor het WA risico. In Nederland ben je verplicht om je zakelijke auto minimaal wa te verzekeren. Wil je meer zekerheid of vertegenwoordigt de bedrijfsauto nog een bepaalde waarde kies dan voor WA+ beperkt casco of WA + Casco bedrijfsautoverzekering af te sluiten. De WA + Casco is de beste bedrijfsautoverzekering die verkrijgbaar is in Nederland.

Ik gebruik de bedrijfsauto ook privé?

Gebruik je de bedrijfsauto ook voor particuliere doeleinden dan is dit ook gewoon gedekt op de autoverzekering voor bedrijven. Verzeker je de auto particulier en gebruik je de auto ook voor zakelijke ritten dan is dit vaak niet gedekt op de particuliere autoverzekering. In dit geval doe je er verstandig aan de bedrijfsauto zakelijk te verzekeren.

Dekkingen verzekering bedrijfsauto

Onderstaand het overzicht van de verschillende dekkingen voor een verzekering bedrijfsauto.

Dekkingen verzekering bedrijfsauto? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Joyriding, Diefstal / inbraak of poging daartoe?
Storm, hagelschade
Brand, ontploffing, zelfontbranding?
Botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk of sterretje
Vandalisme of bekrassing
Botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen naast de verzekering voor je bedrijfsauto.

Ongevallen verzekering inzittenden
De ongevallenverzekering keert uit bij blijvende invaliditeit en overlijden na een ongeval. Deze verzekering biedt dekking voor de bestuurder en eventuele passagiers. De verzekerde som bepaal jezelf bijvoorbeeld € 5000,00 bij overlijden en € 22.500,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Een schadeverzekering heeft een uitgebreidere dekking dan een ongevallenverzekering. De schadeverzekering voor inzittenden biedt dekking voor de bestuurder en passagiers tot € 1.000.000,-- na een ongeval. Ook de losse zaken die in je auto zoals bijvoorbeeld een laptop, zonnebril etc vallen onder een schadeverzekering. Er moet dan wel sprake zijn van een ongeval diefstal verzeker je op een goederentransportverzekering.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer of voor meerdere juridische zaken voor je onderneming/ bedrijf.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech of een mechanisch defect. Met keuze uit: de benelux, europa of Nederland. Ook woonplaatsservice en vervangend vervoer is mee te verzekeren.

No-claimbeschermer
No-claimbeschermer geeft dekking voor de bonus/maluskorting in geval van schade. Let op het aantal jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Net een nieuwe auto gekocht dan kan de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode verzekerd worden bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc.

Goederentransport verzekering / Eigen vervoersdekking

De goederen transportverzekering of eigen vervoersdekking verzekerd de spullen die aanwezig zijn in de bedrijfsauto voor bijvoorbeeld diefstal of tijdens een ongeval. Let op bij diefstal s'nachts gelden er vaak beperkt voorwaarden of dient de bedrijfsauto voorzien te zijn van een alarminstallatie.

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen bij bedrijfsautoverzekeringen. Heb je andere vragen neem dan contact met ons op tijdens onze openingstijden.

Vragen bedrijfsautoverzekering

Vragen over de dekking bedrijfsautoverzekeringen

Eigen risico bedrijfsautoverzekeringen

Veelgestelde vragen over schadevrije jaren autoverzekering

Schade

Vragen over betalingen/ incasso

Wijzigen/ beëindigen verzekering

Voordelen bedrijfsautoverzekeringen vergelijken

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 zijn wij online actief

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Hoe goedkope bedrijfsautoverzekering afsluiten

Bereken premie

Bereken premie bedrijfsautoverzekering

Premie vergelijken

Vergelijk bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsauto verzekeren

Verzend je aanvraag naar de verzekeraar

Polis en groene kaart

Zodra je aanvraag is geaccepteerd ontvang je de polis en groene kaart

Polisvoorwaarden autoverzekering

Onderstaand kunt U de polisvoorwaarden van verschillende bedrijfsautoverzekeringen terugvinden welke wij aanbieden via onze website. Uiteraard zijn de polisvoorwaarden ook terug te vinden in de berekenings en vergelijkingsmodules.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste bedrijfsautoverzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een bedrijfsautoverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een bedrijfsautoverzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bedrijfsautoverzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van bedrijfsautoverzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een bedrijfsautoverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.
Maak gebruik van onze opzegservice.

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van premie-vergelijken.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.