Premie bedrijfsautoverzekering vergelijken Goedkope bedrijfsautoverzekeringen Bedrijfsautoverzekering vergelijken en afsluiten Vanaf € 4,75 per maand Goedkope bedrijfsautoverzekeringen Vanaf € 4,75 per maand

Bedrijfsautoverzekering vergelijken

Bedrijfsautoverzekering vergelijken? Vergelijk onderstaand de premies voor verschillende bedrijfsautoverzekeringen en sluit direct online af met korting. Je autoverzekering voor je bedrijf sluit je binnen 3 minuten online af. Heb je een bestelauto vergelijk dan de premie via bestelautoverzekering vergelijken.

Vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsauto verzekeren

Verzeker de inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee bij je autoverzekering.

Dekkingen verzekering bedrijfsauto

Onderstaand het overzicht van de verschillende dekkingen voor een verzekering bedrijfsauto.

Wat is gedekt?WAWA + Beperkt CascoWA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal of poging daartoe?
Schade door storm, hagelschade
Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk of sterretje
Schade door vandalisme of bekrassing
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen naast de verzekering voor je bedrijfsauto.

Ongevallen verzekering inzittenden
De ongevallenverzekering voor inzittenden keert uit bij blijvende invaliditeit en overlijden na een ongeval. Deze verzekering biedt dekking voor de bestuurder en eventuele passagiers. De verzekerde som kan jezelf bepalen bijvoorbeeld € 5000,00 bij overlijden en € 22.500,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Een schadeverzekering voor inzittenden heeft een uitgebreidere dekking dan een ongevallenverzekering voor inzittenden. Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn de bestuurder en passagiers verzekerd tot € 1.000.000,-- na een ongeval. Ook de losse zaken die in de auto aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld een laptop, zonnebril etc vallen onder een schadeverzekering voor inzittenden. Er moet dan wel sprake zijn van een ongeval diefstal kun je verzekeren op een goederentransportverzekering.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer of meerdere juridische zaken voor jouw onderneming/ bedrijf.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech of een mechanisch defect. Hierbij kun je kiezen voor dekking binnen de benelux, europa of Nederland. Ook kun je ervoor kiezen om woonplaatsservice en vervangend vervoer mee te verzekeren.

No-claimbeschermer
Met een no-claimbeschermer verzeker je als het ware de handhaving in van de bonus/maluskorting in geval van schade.Let op het aantal schadevrije jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe auto gekocht dan kun je er ook voor kiezen om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc.

Goederentransport verzekering / Eigen vervoersdekking

Met een goederen transportverzekering of eigen vervoersdekking verzeker je de spullen die aanwezig zijn in de auto voor bijvoorbeeld diefstal of tijdens een ongeval. Let op bij diefstal s'nachts gelden er vaak beperkt voorwaarden of dient de auto voorzien te zijn van een alarminstallatie.

Veelgestelde vragen

4Vragen bij schade
5Vragen over incasso en premiebetaling

Onze voordelen

 • Sinds 2008 online actief
 • Snel geregeld
 • Vergelijk bedrijfsautoverzekering
 • Gratis polisapp
 • Telefonisch bereikbaar
 • Exclusieve kortingen

Goedkope bedrijfsautoverzekering vergelijken en afsluiten?

Goedkope bedrijfsautoverzekering vergelijken en afsluiten doe je via premie-vergelijken.nl. De goedkope autoverzekering voor bedrijven sluit je direct online af binnen 3 minuten. Heb je vragen over de dekking of polisvoorwaarden neem dan contact met ons op. De autoverzekering bedrijven kun je exclusief btw afsluiten als zzp'er, mkb-er of zelfstandige mits je de BTW of BPM kunt verrekenen. Door het verrekenen van de BTW en BPM en kun je de WA+Casco verzekeringspremie verlagen.

Bedrijfsauto verzekeren en lopende verzekering

Je bedrijfsauto verzekeren maar wat als je nog een lopende autoverzekering voor je bedrijf hebt? Dan kan je door gebruik te maken van onze opzegservice direct overstappen op een goedkope bedrijfsautoverzekering van premie-vergelijken.nl. Heb je je bedrijfsauto verkocht en beschik je over het vrijwaringsbewijs dan kun je, je huidige verzekering opzeggen d.m.v. een vrijwaringsbewijs te versturen naar je verzekeraar of tussenpersoon.Je kan dan direct de autoverzekering voor bedrijven aanvragen en afsluiten per datum van verkoop. Let op de schadevrije jaren van je lopende zakelijke autoverzekering kan je alleen gebruiken als deze beëindigd is / wordt.

Hoe je bedrijfsautoverzekering afsluiten?

Heb je een wat oudere auto ouder dan 6-8 jaar en heeft deze een lage waarde dan doe je er verstandig aan je autoverzekering alleen af te sluiten voor het WA risico. In Nederland ben je verpicht om je zakelijke auto minimaal wa te verzekeren. Wil je meer zekerheid of vertegenwoordigt de auto nog een bepaalde waarde dan kun je ervoor kiezen een WA+ beperkt casco of WA + Casco autoverzekering af te sluiten. De WA + Casco is de beste bedrijfsautoverzekering die verkrijgbaar is in Nederland.

Ik gebruik de autoverzekering van de onderneming ook privé?

Gebruik je de auto ook voor particuliere doeleinden dan is dit ook gewoon gedekt op de autoverzekering voor bedrijven. Verzeker je de auto particulier en gebruik je de auto ook voor zakelijke ritten dan is dit vaak niet gedekt op de particuliere autoverzekering. In dit geval doe je er verstandig aan de bedrijfsauto zakelijk te verzekeren.

Hoe goedkope bedrijfsautoverzekering afsluiten

Bereken premie

Bereken premie bedrijfsautoverzekering

Premie vergelijken

Vergelijk bedrijfsautoverzekering

Verzend je aanvraag

Verzend je aanvraag naar de verzekeraar

Polis en groene kaart

Zodra je aanvraag is geaccepteerd ontvang je de polis en groene kaart

Polisvoorwaarden autoverzekering

Onderstaand kunt U de polisvoorwaarden van verschillende bedrijfsautoverzekeringen terugvinden welke wij aanbieden via onze website. Uiteraard zijn de polisvoorwaarden ook terug te vinden in de berekenings en vergelijkingsmodules.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over Premie-vergelijken.nl

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen voor de beste verzekering die past bij hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt u vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op onze webpagina versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van je financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien u ervoor kiest om via deze website de bedrijfsautoverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor de bedrijfsautoverzekering en voert u de benodigde gegevens voor een aanvraag zelf in. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht u kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft u liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u bij het afsluiten van de bedrijfsautoverzekering via internet?

Via onze websites bieden wij u diverse handige tools om een premievergelijking van uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij u hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt u bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij een koppeling van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . De getoonde verzekeraars bieden deze vergoeding aan omdat zij op onze site vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.
Maak gebruik van onze opzegservice.

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van premie-vergelijken.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

logo-allianz-1 allianz-global-1 amlin logo-arag-1 volmachten-Ansvar_125x70 asr-1 avero_achmea_logo besured bovemij volmachten-Chubb_125x70 covea-1 volmachten-Hiscox_125x70 intrasurance klaverblad markel nationale-nederlanden Zorgverzekering reaal torus turien-1 unigarant unive zorgverzekering de_vereende_full-copy logo volmachten-Zurich_125x70