Motorverzekering oldtimer

 • Goedkope motorverzekering afsluiten binnen 3 minuten
 • Vergelijk je premie in onderstaande module
 • Profiteer van exclusieve kortingen
 • 24/ 7 motor oldtimer verzekeren
 • Ook telefonisch bereikbaar
 • Verzeker opzittenden, rechtsbijstand eenvoudig mee

 

Oldtimer motorverzekering vergelijken

Motorverzekering oldtimer vergelijken en afsluiten? Vergelijk en bereken de premies en bespaar direct. Heb je een klassiek motorfiets gekocht en wil je die verzekeren tegen een scherpe premie? Bereken dan direct de premie via onderstaande module. Heb je vragen over een dekking of voorwaarden neem dan contact met ons op.

Wanneer een oldtimer motorverzekering afsluiten?

Heb je een oudere motorfiets van +/- 20 jaar of ouder dan kun je direct je motor verzekeren op basis van het oldtimertarief. Het oldtimertarief is alleen geldig voor oudere motorfietsen en recreatief gebruik.

Oldtimer motorverzekering vergelijken

Bereken en vergelijk onderstaand de oldtimerverzekering voor je motor en verzeker de opzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee.

Oldtimer motor verzekeren met korting!

Goedkope oldtimerverzekering motor vergelijken

Motorfietsverzekering WA

Met een WA verzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Schade aan je eigen motorfiets is bij deze dekking niet gedekt. Wil je toch schade aan je eigen motor verzekeren dan kun je ervoor kiezen om een WA + Beperkt Casco of WA + Casco verzekering af te sluiten.

Motorfietsverzekering WA + Beperkt Casco

Met een WA + Beperkt Casco verzekering ben je naast schade die je toebrengt aan derden ook verzekerd voor schade door:

 • Diefstal, Joyriding
 • Stormschade
 • Brandschade
 • Schade door botsing met loslopende dieren.

Wil je ook verzekerd voor schade door bijvoorbeeld vallen, vandalisme, of van de weg raken dan kun je ervoor kiezen om een WA+casco motorfietsverzekering (all-risk) af te sluiten.

Motorfietsverzekering WA+ Casco

Met een WA +Casco verzekering ben je naast schade die je toebrengt aan derden ook verzekerd voor schade door: De WA + casco motorfietsverzekering wordt ook wel all-risk dekking genoemd in de volksmond.

 • Brand / diefstal/ joyriding
 • Stormschade
 • Schade door botsing met loslopende dieren
 • Vandalisme
 • Schade door botsen/slippen en van de weg raken. (vallen)

Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden ben je verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een eventuele derden.

Helm en Kleding:
Niet alle verzekeraars dekken schade aan helm en kleding dit kun je eenvoudig meeverzekeren door een extra verzekering hiervoor af te sluiten. Vergelijk goed de polisvoorwaarden om te kijken of je deze dekking nodig acht.

Voordelen goedkope motorverzekering oldtimer premie-vergelijken.nl

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Premie vergelijken motorverzekering met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope motorverzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Motor verzekeren binnen 3 minuten
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op deze website versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools aan om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via deze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op de website vermeld staan. Wij hebben voornamelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.