Motorverzekering oldtimer

Motorverzekering oldtimer vergelijken en afsluiten? Vergelijk en bereken de premies en bespaar direct. Heb je een klassiek motorfiets gekocht en wil je die verzekeren tegen een scherpe premie? Bereken dan direct de premie via onderstaande module. Heb je vragen over een dekking of voorwaarden neem dan contact met ons op.

Wanneer een oldtimer motorverzekering afsluiten?

Heb je een oudere motorfiets van +/- 20 jaar of ouder dan kun je direct je motor verzekeren op basis van het oldtimertarief. Het oldtimertarief is alleen geldig voor oudere motorfietsen en recreatief gebruik. Helaas kunnen wij geen motorfietsen verzekeren voor dagelijks gebruik. Heb je een motor voor dagelijks gebruik dan kun je de premies vergelijken van een gewone motorverzekering. Gebruik je hem niet dagelijks dan kun je motorverzekering oldtimer afsluiten.

Motorverzekering oldtimer vergelijken.

Bereken in de module de premie voor je oldtimer motorverzekering en sluit ook eventueel een opzittendenverzekering en rechtsbijstand af.

Motorfietsverzekering WA

Met een WA verzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Schade aan je eigen motorfiets is bij deze dekking niet gedekt. Wil je toch schade aan je eigen motor verzekeren dan kun je ervoor kiezen om een WA + Beperkt Casco of WA + Casco verzekering af te sluiten.

Motorfietsverzekering WA + Beperkt Casco

Met een WA + Beperkt Casco verzekering ben je naast schade die je toebrengt aan derden ook verzekerd voor schade door:

 • Diefstal, Joyriding
 • Stormschade
 • Brandschade
 • Schade door botsing met loslopende dieren.

Wil je ook verzekerd voor schade door bijvoorbeeld vallen, vandalisme, of van de weg raken dan kun je ervoor kiezen om een WA+casco motorfietsverzekering (all-risk) af te sluiten.

Motorfietsverzekering WA+ Casco

Met een WA +Casco verzekering ben je naast schade die je toebrengt aan derden ook verzekerd voor schade door: De WA + casco motorfietsverzekering wordt ook wel all-risk dekking genoemd in de volksmond.

 • Brand / diefstal/ joyriding
 • Stormschade
 • Schade door botsing met loslopende dieren
 • Vandalisme
 • Schade door botsen/slippen en van de weg raken. (vallen)

Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden ben je verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een eventuele derden.

Helm en Kleding:
Niet alle verzekeraars dekken schade aan helm en kleding dit kun je eenvoudig meeverzekeren door een extra verzekering hiervoor af te sluiten. Vergelijk goed de polisvoorwaarden om te kijken of je deze dekking nodig acht.

Direct besparen op je motorverzekering?

Vergelijk motorverzekeringen en bespaar!

Hoe werkt het afsluiten?

 • Vergelijk premies en voorwaarden
 • Kies de gewenste verzekeraar
 • Verzeker eenvoudig aanvullende dekkingen mee
 • Vraag de gewenste verzekering aan
 • Na het aanvragen volgt er een mail
 • Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Premie motor verzekeren?

Hoe wordt de premie bepaald bij het verzekeren van je motor? De premie is afhankelijk van de volgende factoren.

 • Soort motor bijvoorbeeld supersport, chopper, etc
 • Leeftijd van de bestuurder
 • Regio waarin men woonachtig is
 • Gewenste dekking
 • Ingebrachte schadevrije jaren
 • De nieuwwaarde en aanschafwaarde
 • Het vermogen van de motor
 • Het aantal km's per jaar
 • Zomer of gehele jaar dekking

Meer over ons

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl