Inboedelverzekering vergelijken

Inboedelverzekering vergelijken? Vergelijk inboedelverzekering via onderstaande vergelijker en bespaar vandaag nog op je premie. Kies je ervoor om de inboedel te verzekeren in een pakket dan ontvang je pakketkorting tot 15%! De inboedel wordt dan ook vaak in een pakketverzekering. afgesloten.

Vragen of hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Premie vergelijken inboedelverzekering?

Bereken onderstaand de premies en bespaar op de verzekering voor je inboedel.

Inboedelverzekering vergelijken waar op letten?

Waar moet je nu opletten bij vergelijken van een verzekering voor je inboedel? Er zijn in Nederland veel verschillende inboedelverzekeringen verkrijgbaar maar de goedkoopste inboedelverzekering is niet altijd de beste inboedelverzekering. Ook ligt het er maar net aan of je bijvoorbeeld veel bijzondere bezittingen bezit of bijvoorbeeld een bijzondere hobby of verzameling hebt.

Verzekerde som inboedelverzekering

Het belangrijkste bij een inboedelverzekering is dat je let op de dekking die je wenst af te sluiten en de verzekerde som. Zo denken veel mensen dat je moet kijken naar de dagwaarde bij een inboedelverzekering omdat bepaalde goederen wat ouder zijn en dus vaak zijn afgeschreven. Bij een inboedelverzekering is de verzekerde som echter altijd de nieuwwaarde van je totale huisraad. Je doet er dus verstandig aan om een inboedelverzekering af te sluiten met garantie tegen onderverzekering.

Hoe krijg ik garantie tegen onderverzekering

De meeste verzekeraars verlenen garantie tegen onderverzekering voor een periode van 5 jaar mits er gebruik wordt gemaakt van een ingevulde inboedelwaardemeter. Dit systeem is een puntentelling die de totale waarde van je inboedel berekend door middel van een aantal vragen zoals, uit hoeveel personen bestaat je gezin, wat is je maandinkomen, enzovoorts.

Dekking en soorten inboedelverzekeringen

Er zijn verschillende soorten dekkingen te vinden voor de inboedelverzekeringen. Voor exacte informatie verwijzen wij U naar de polisvoorwaarden van de verzekering. Tevens adviseren wij U gebruik te maken van de inboedelwaardemeter dit om onderverzekering te voorkomen en de eventuele gevolgen hiervan te voorkomen. Het verzekeren van Uw inboedel gebeurt op basis van nieuwwaarde.

Wat is gedekt op de inboedelverzekering?

Met een inboedelverzekering zijn de goederen/ roerende zaken die tot de particuliere huishouding behoren verzekerd. Bij een huurwoning kan het huurdersbelang worden meeverzekerd, bij sommige verzekeraars is het standaard bedrag hiervoor € 2500,-- uiteraard kunt U dit bedrag verhogen bij bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe keuken. Ook glas kan eenvoudig worden verzekerd.

Uitgebreide dekking verzekering inboedel

Dekking voor: brand, blikseminslag, ontploffing, storm , waterschade, olie, rook en roet diefstal en vandalisme, aanrijding en aanvaring , waterschade door lek aquarium, waterschade door lekkend waterbed, omvallen bomen, kranen en heistellingen onvoorzien springen van waterleidingen door vorst beroving, diefstal en afpersing met geweld

Extra uitgebreide dekking verzekering inboedel

Dekking voor: brand, blikseminslag, ontploffing, storm , waterschade, olie, rook en roet diefstal en vandalisme, aanrijding en aanvaring , waterschade door lek aquarium, waterschade door lekkend waterbed, omvallen bomen, kranen en heistellingen onvoorzien springen van waterleidingen door vorst beroving, diefstal en afpersing met geweld, schroei-, zeng- en smeltschade schade door neerslag die via de begane grond of de openbare weg binnenstroomt schade aan inhoud van koelkasten en diepvriezer t.g.v. het uitvallen van de stroom hak- en breekwerk dat verricht moet worden om een defect in waterleiding op te sporen. Biedt vaak ook dekking voor tuinmeubelen, tuingereedschap, wasgoed e.d.

Meest uitgebreide dekking (all-risk dekking)

Dekt alle overige van buitenkomende onheilen. Schade door huisdieren is echter vaak uitgesloten.

Wat is niet verzekerd/ uitsluitingen:

  • Schade door overstromingen;
  • Schade door aardbevingen;
  • Schade door molest (oorlogsgeweld);
  • Schade door atoomkernreacties.
  • Vaak is er een beperkte dekking voor geld en geldswaardigheidspapier.
  • Ook audovisueel apparatuur is in de grote steden vaak tot een bepaald maximum verzekerd.

Hoe inboedelverzekering vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Bereken premie inboedelverzekering door gegevens in te vullen.

Vergelijk premies

Vergelijk inboedelverzekering op dekking en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag

Polisblad

Ontvang na acceptatie door de verzekeraar de polis.

Meer over ons

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl