Motorverzekering vergelijken en afsluiten

Motorverzekering

Motorverzekering vergelijken en afsluiten Premie vergelijken vanaf € 1,80 per maand Tot 80% no-claimkorting

Motorverzekering

Premie vergelijken vanaf € 1,80 per maand Tot 80% no-claimkorting

Motorverzekering vergelijken en afsluiten

Motorverzekering vergelijken en afsluiten? Een nieuwe motor gekocht? En ben jij op zoek naar de beste motorverzekering of goedkoopste motorverzekering? Dan ben je bij premie-vergelijken.nl aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk een goedkope motorverzekering afsluiten

Vergelijk motorverzekeringen via onderstaande vergelijker en bespaar vandaag nog op de premie van je motorverzekering. Kies je voor een diefstaldekking dan eisen de meeste verzekeraars dat je gebruik maakt van een goedgekeurd art-slot (klasse 4). Ook de aanvullende verzekeringen zoals opzittenden en rechtsbijstand verzeker je eenvoudig mee.

Vergelijk motorverzekering en sluit af

Vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Een klassieke motorfiets? Bereken deze dan bij oldtimer motorverzekering.

Goedkoopste motorverzekering afsluiten

De goedkoopste motorverzekering afsluiten doe je 24 uur per dag 7 dagen per week via premie-vergelijken.nl bespaar direct op je motorpremie en ga snel verzekerd de weg op.

Overzicht dekking motorverzekering

Onderstaand een overzicht van verschillende dekkingen voor motorverzekeringen op premie-vergelijken.nl

Wat is gedekt? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal of poging daartoe?
Storm, hagelschade
Brand, ontploffing, zelfontbranding?
Botsing met loslopende dieren
Vandalisme of bekrassing
Botsen/ slippen/ van de weg raken/ omvallen

De standaard dekking is ook uit te breiden met een opzittendeverzekering, rechtsbijstandverzekering, pechhulp en het verzekeren van helm en kleding.

Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden ben je verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Schadeverzekering opzittenden
Met een schadeverzekering voor opzittenden zijn jij en je passagiers verzekerd voor schade die jullie lijden tijdens een ongeval. De schadeverzekering voor opzittenden is uitgebreider dan een ongevallen verzekering voor opzittenden en kent een hoger verzekerd bedrag. Ook deze verzekering keert uit bij blijvende invaliditeit en overlijden tot € 1.000.000,--

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een eventuele derden. Een rechtsbijstandverzekering is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een dekking voor overige verkeerszaken.

Helm en Kleding:
Niet alle verzekeraars dekken schade aan helm en kleding dit verzeker je eenvoudig mee d.m.v. een extra verzekering af te sluiten. Vergelijk goed de polisvoorwaarden om te kijken of je deze dekking nodig acht.

Pechhulpverzekering:
Sommige verzekeraars bieden een pechhulp dekking aan hierbij ben je verzekerd van dienstverlening bij pech onderweg met je motor.

logo-allianz-1 allianz-global-1 amlin logo-arag-1 volmachten-Ansvar_125x70 asr-1 avero_achmea_logo besured bovemij volmachten-Chubb_125x70 covea-1 volmachten-Hiscox_125x70 intrasurance klaverblad markel nationale-nederlanden Zorgverzekering reaal torus turien-1 unigarant unive zorgverzekering de_vereende_full-copy logo volmachten-Zurich_125x70

Vergelijk motorverzekering de voordelen:

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 zijn wij online actief

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Motorverzekering opzeggen?

Wil je overstappen naar een goedkope motorverzekering van premie-vergelijken.nl en je huidige verzekering opzeggen dan kan dat op de volgende manieren:

Bij verkoop
Heb je je oude motor verkocht? Stuur een kopie of foto naar je huidige verzekeraar of tussenpersoon en zeg de verzekering op. Vervolgens kan jij direct de motorverzekering afsluiten.

Bij verlenging
Heeft je motorverzekering meer dan een jaar gelopen bij de verzekeraar dan heb je vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Een opzegbrief maak je eenvoudig aan via onze opzegservice.

Bij een premieverhoging
Is je motorpremie verhoogd door de verzekeraar dan kan jij de motorverzekering beeindigen binnen 30 dagen.

Motor verzekeren met winterstop

BIj sommige verzekeraars is het mogelijk de motor te verzekeren tijdens de zomerperiode. Kies je hiervoor dan krijg je een korting op je jaarpremie. Besluit je om toch te rijden tijdens de winterperiode bijvoorbeeld op een mooie zonnige dag in februari dan heb je geen dekking. Door een motorverzekering af te sluiten met winterstop bespaar je geld, en heb je de goedkoopste motorverzekering.

Vergelijk premie motorverzekering? Premie-vergelijken.nl

Hoe werkt het premie vergelijken motorverzekering?

Bereken je premie

Bereken premie motorverzekering door je gegevens in te vullen

Premie vergelijken

Vergelijk motorverzekeringen op dekking, premie en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Keuze gemaakt? Verstuur je aanvraag en beantwoord de slotvragen

Polis en groene kaart

Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over Premie-vergelijken.nl

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen voor de beste verzekering die past bij hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt u vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij:

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op onze webpagina versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van je financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien u ervoor kiest om via deze website de motorverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor de motoverzekering en voert u de benodigde gegevens voor een aanvraag zelf in. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht u kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft u liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u bij het afsluiten van de motorverzekering via internet?

Via onze websites bieden wij u diverse handige tools om een premievergelijking van uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij u hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt u bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij een koppeling van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . De getoonde verzekeraars bieden deze vergoeding aan omdat zij op onze site vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.
Maak gebruik van onze opzegservice.

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van premie-vergelijken.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.