Motorverzekering vergelijken

 • Goedkope motorverzekering afsluiten binnen 3 minuten
 • Vergelijk je premie in onderstaande module
 • Profiteer van exclusieve kortingen
 • 24/ 7 online afsluiten
 • Ook telefonisch bereikbaar
 • Verzeker opzittenden, rechtsbijstand eenvoudig mee

Vergelijk motorverzekering online

Motorverzekering vergelijken en afsluiten? Vergelijk via de vergelijker de motorverzekeringen van verschillende verzekeraars en sluit direct online af. Kies je voor een diefstaldekking dan is goedgekeurd art-slot klasse 4 verplicht. In sommige gevallen kan ook een SCM goedgekeurd alarm verplicht worden gesteld.Een motorverzekering afsluiten kan 24 uur per dag 7 dagen per week. Binnen 3 minuten vergelijk je de premies bij verschillende verzekeraars met extra korting.

 

Premie motorverzekering vergelijken

Heb je vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Een klassieke motorfiets kunnen wij ook verzekeren? Bereken deze dan bij oldtimer motorverzekering.

Hoe motorverzekeringen vergelijken

 • Vul de gevraagde gegevens in
 • Vergelijk motorverzekeringen en premies
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen
 • Vraag de motorverzekering aan.
 • Na het aanvragen volgt er een email
 • Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Goedkoopste motorverzekering afsluiten

De goedkoopste motorverzekering afsluiten doe je 24 uur per dag 7 dagen per week via premie-vergelijken.nl bespaar direct op je motorpremie en ga snel verzekerd de weg op.

Overzicht dekkingen bij het motor verzekeren

Onderstaand een overzicht van verschillende dekkingen voor motorverzekeringen op premie-vergelijken.nl

Wat is gedekt? WA motorverzekering WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal of poging daartoe?
Storm, hagelschade
Brand, ontploffing, zelfontbranding?
Botsing met loslopende dieren
Vandalisme of bekrassing
Botsen/ slippen/ van de weg raken/ omvallen

De standaard dekking is ook uit te breiden met een opzittendeverzekering, rechtsbijstandverzekering, pechhulp en het verzekeren van helm en kleding.

Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden ben je verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Schadeverzekering opzittenden
Met een schadeverzekering voor opzittenden zijn jij en je passagiers verzekerd voor schade die jullie lijden tijdens een ongeval. De schadeverzekering voor opzittenden is uitgebreider dan een ongevallen verzekering voor opzittenden en kent een hoger verzekerd bedrag. Ook deze verzekering keert uit bij blijvende invaliditeit en overlijden tot € 1.000.000,--

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een eventuele derden. Een rechtsbijstandverzekering is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een dekking voor overige verkeerszaken.

Helm en Kleding:
Niet alle verzekeraars dekken schade aan helm en kleding dit verzeker je eenvoudig mee d.m.v. een extra verzekering af te sluiten. Vergelijk goed de polisvoorwaarden om te kijken of je deze dekking nodig acht.

Pechhulpverzekering:
Sommige verzekeraars bieden een pechhulp dekking aan hierbij ben je verzekerd van dienstverlening bij pech onderweg met je motor.

Voordelen goedkope motorverzekering premie-vergelijken.nl

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Premie vergelijken motorverzekering met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope motorverzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Motor verzekeren binnen 3 minuten
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Motorverzekering opzeggen?

Wil je overstappen naar een goedkope motorverzekering van premie-vergelijken.nl en je huidige verzekering opzeggen dan kan dat op de volgende manieren:

Bij verkoop
Heb je je oude motor verkocht? Stuur een kopie of foto naar je huidige verzekeraar of tussenpersoon en zeg de verzekering op. Vervolgens kan jij direct de motorverzekering afsluiten.

Bij verlenging
Heeft je motorverzekering meer dan een jaar gelopen bij de verzekeraar dan heb je vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Een opzegbrief maak je eenvoudig aan via onze opzegservice.

Bij een premieverhoging
Is je motorpremie verhoogd door de verzekeraar dan kan jij de motorverzekering beeindigen binnen 30 dagen.

Motor verzekeren met winterstop

BIj sommige verzekeraars is het mogelijk de motor te verzekeren tijdens de zomerperiode. Kies je hiervoor dan krijg je een korting op je jaarpremie. Besluit je om toch te rijden tijdens de winterperiode bijvoorbeeld op een mooie zonnige dag in februari dan heb je geen dekking. Door een motorverzekering af te sluiten met winterstop bespaar je geld, en heb je de goedkoopste motorverzekering.

Vergelijk premie motorverzekering? Premie-vergelijken.nl

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op deze website versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools aan om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via deze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op de website vermeld staan. Wij hebben voornamelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.
Maak gebruik van onze opzegservice. [gravityform id="1" title="true" description="true"]