Vergelijk AVP verzekering | AVP vergelijken

De AVP verzekering ook wel aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren dekt schade die jij (partner, of kinderen en huisdieren) toebrengen aan derden.  Een goede aansprakelijkheidsverzekering is dan ook uitermate belangrijk.Via premie-vergelijken.nl kun je direct aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken op prijs en voorwaarden. Kies je voor meerdere verzekeringen dan kan je pakketkorting oplopen tot 15%. (bij 7 verzekeringen). Bereken je premie hier voor je verzekeringspakket.

AVP verzekering vergelijken en afsluiten

AVP vergelijken doe je op premie-vergelijken.nl

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren ben je verzekerd voor schade die jij of je gezinsleden toebrengen aan derden. Daarnaast valt onder een WA verzekering ook een stukje risicoaansprakelijkheid, denk hierbij bijvoorbeeld aan schade die door je eigen woning veroorzaakt wordt, of een huisdier. Bijvoorbeeld een dakpan welke van de woning valt op een passerende voorbijganger of auto, of de hond die tijdens het uitlaten losbreekt uit de riem

Verschillende samenstellingen

Alleenstaande
De dekking voor een alleenstaande is een WA verzekering voor als je alleen woont.

Alleenstaande met kinderen
Ben je alleenstaande met inwonenden kinderen dan is deze dekking een goede keuze.

Gezin zonder kinderen
Ben je bijvoorbeeld samenwonend zonder kinderen kies dan voor de dekking zonder kinderen.

Gezin met kinderen
Heb je een gezin met kinderen dan kun je dit eenvoudig verzekeren door te kiezen voor gezin met kinderen.

Eigen risico verzekering avp

Bij sommige verzekeraars kan er gekozen worden voor een vrijwillig eigen risico van bijvoorbeeld € 50,-- of € 100,-- per gebeurtenis. Ook kan je ervoor kiezen om een eigen risico te nemen bij schades die veroorzaakt worden door kinderen.

Wat is niet verzekerd op een WA of AVP verzekering?

De volgende uitsluitingen zijn altijd van toepassing op een aansprakelijkheidsverzekering

  • Schade door opzet
  • Schade door of met motorrijtuigen hiervoor dient een WAM dekking afgesloten te worden
  • Gehuurde spullen

Verzekerde sommen verzekering AVP

De verzekerde sommen op een AVP verzekering zijn gemaximeerd tot € 1.250.000,-- of € 2.500.000,-- per gebeurtenis dit kan verschillen per verzekeraar en de gekozen dekking.

Hoe werkt het AVP vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Bereken je premie door de gegevens in te toetsen

Vergelijk premies

Vergelijk premies van verzekeraars

Verzend je aanvraag

Vraag de verzekering aan bij de verzekeraar

Polisblad

Ontvang na acceptatie de polis

Over premie vergelijken

Polisvoorwaarden aansprakelijkheidsverzekering particulier.

Onderstaand een overzicht van verschillende polisvoorwaarden behorende bij aansprakelijkheidsverzekeringen.

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl