Premie vergelijken autoverzekering

  • Snel een autoverzekering regelen.
  • Vergelijk autoverzekeringen
  • Bespaar op je premie!
  • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar
  • Binnen 3 minuten verzekerd op weg!

Intern beloningsbeleid

Premie-vergelijken.nl (onderdeel van mathe Kuijpers assurantiën en hypotheken b.v.) is een financiële dienstverlener op het gebied van verzekeringen vergelijken via internet. Voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen ontvangen wij een doorlopende provisie of eenmalige vergoeding van de verzekeraar of aanbieder. 

Onze medewerkers zijn er om uw belangen te dienen en het klantbelang centraal te stellen. Onze medewerkers ontvangen dan ook geen extra vergoedingen over het aantal afgesloten verzekeringen of iets dergelijks. Onderstaand kunt u meer lezen over ons beloningsbeleid.  

Beloningsbeleid: 

Binnen onze organisatie (mathé Kuijpers assurantiën en hypotheken b.v.) hanteren wij een vast salaris inclusief 8% vakantiegeld en 13e maand voor onze medewerkers/ adviseurs. De hoogte van het salaris wordt o.a. bepaald door de kennis en ervaring van onze medewerkers, alsmede de leeftijd. Wij maken hierbij geen gebruik van een CAO en bieden dan ook een marktconform salaris aan. De hoogte van het salaris wordt o.a. bepaald o.b.v. cijfers uit de verzekerings of hypotheekwereld.

Jaarlijks houdt de leidinggevende met de medewerker een gesprek over het functioneren van zijn of haar functie. Deze beoordeling en het functioneringsgesprek bepalen o.a. de hoogte van de eventuele salarisverhoging of bijvoorbeeld verdere opleidingsmogelijkheden binnen onze organisatie. 

Overige regelingen: 

Auto van de zaak: 

Voor sommige functies stellen wij een auto van de zaak beschikbaar. Het beschikbaar stellen van een auto van de zaak gaat altijd in overleg met de directie. 

Reiskosten: 

Onze medewerkers krijgen een vergoeding voor de reiskosten die zij maken voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer. Voor het bezoeken van klanten/ relaties worden de reiskosten betaald. Dit door middel van het aantal gereden km’s per maand voor het bezoek, deze reiskosten kunnen dan ook maandelijks gedeclareerd worden bij de werkgever. 

Kortingen op advieskosten: 

De mensen die werkzaam zijn binnen onze organisatie krijgen daarnaast korting op hun verzekeringen en de advieskosten bij het afsluiten van bijvoorbeeld een hypotheek, of levens/ begrafenisverzekering. 

Pensioen: 

Wij bieden als werkgever een premievrij pensioen aan. (beschikbare premieregeling)  

Telefoon en laptop van de zaak: 

Voor sommige functies stellen wij als werkgever een laptop of telefoon ter beschikking. Ook dit is in overleg met de directie. 

Opleidingskosten: 

De opleidingskosten betalen wij voor onze medewerkers om zo de kennis op orde te houden en te waarborgen voor onze organisatie. Al onze medewerkers beschikken dan ook over de juiste diploma’s voor zijn / haar vakgebied. 

WGA verzekering: 

Wij hebben voor onze medewerkers een wga (hiaat verzekering) afgesloten, Daarnaast beschikken wij over een WIA exedentverzekering voor medewerkers die meer verdienen. 

Rondom de feestdagen (december maand) worden onze medewerkers o.a. beloond met een aardigheidje zoals bijvoorbeeld een kerstpakket/ flesje wijn of andere traktatie. 

Voordelen goedkope autoverzekering premie-vergelijken.nl

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Vergelijk autoverzekeringen met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope autoverzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Auto verzekeren binnen 3 minuten
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op deze website versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools aan om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via deze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op de website vermeld staan. Wij hebben voornamelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.