Kampeerautoverzekering

Vergelijk kampeerautoverzekeringen

Vergelijk Kampeerautoverzekering

Vergelijk kampeerautoverzekeringen bij verschillende verzekeraars en sluit direct af met extra korting. Heb je vragen over een dekking, voorwaarden of hulp nodig bij het afsluiten? Neem dan contact met ons op. Uw huidige camperverzekering opzeggen kan door gebruik te maken van onze opzegservice.

Premie berekenen camperverzekeringen

WA
Met een WA camperverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. De WA camperverzekering is verplicht en kan direct online afgesloten worden.

WA + Beperkt Casco
Met een WA beperkt casco verzekering is je camper ook verzekerd naast schade aan derden voor schade door diefstal, ruitbreuk, storm, hagelschade, brandschade, ontploffing.

WA + Casco

Met de WA + cascoverzekering is de camper ook verzekerd voor schade door botsen van de weg raken, vandalisme dit is dan ook de meest uitgebreidste dekking voor de camper.

Uitbreidingen naast de verzekering voor de kampeerauto

  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Inboedel
  • Luiffel/ zonwering
  • Aankoopwaarde/ Nieuwwaarde

Veelgestelde vragen camperverzekering

Kan ik dezelfde korting krijgen als bij mijn autoverzekering?

Ja bij sommige verzekeraars is het mogelijk om een extra korting te krijgen op de premie van Uw kampeerauto als U reeds schadevrije jaren heeft opgebouwd bij Uw huidige verzekeraar. In de meeste gevallen is de maximale no-claimkorting gemaximeerd tot 75%.

Let op U dient wel te beschikken over een recent polisblad waarop Uw kortingspercentage/ tredes/ schadevrije jaren zijn aangegeven.

Daarnaast dient U deze eerste auto te blijven gebruiken voor dagelijks gebruik, de kampeerauto kunnen wij alleen tegen een gereduceerd tarief verzekeren voor het gebruik bij recreatie.

Kan ik ook een zelfbouw camper niet af-fabriek verzekeren

Helaas is het niet mogelijk om online een kampeerautoverzekering af te sluiten voor een zelfbouw camper, bijvoorbeeld een omgebouwde bestelauto.

Neem telefonisch contact op bij zelfbouw
 Wij hebben wel mogelijkheden voor dit risico neem even telefonisch contact met ons op voor advies op maat.

Kan ik een camperverzekering afsluiten voor dagelijks gebruik?
Nee, het is helaas niet mogelijk om een kampeerauto te verzekeren voor dagelijks gebruik. Het kampeerautotarief is bedoeld voor recreatieverkeer en gebruik.
Hoe zit het met de accessoires kan ik die meeverzekeren?
Kan ik ook een verzekering afsluiten tegen aanschafwaarde of nieuwwaarde?
Ja, het is bij sommige maatschappijen mogelijk om een kampeerauto te verzekeren tegen nieuw of aanschafwaarde, de periode hiervoor verschilt per verzekeraar. En kan variëren van 3 tot 7 jaar.
Hoe hoog is de assurantiebelasting?
De assurantiebelasting op schadeverzekeringen bedraagt 21% over de brutopremie inclusief no-claimkorting.

Hoe werkt het premie vergelijken kampeerautoverzekering?

Bereken je premie

Bereken premies van verzekeringen door je gegevens in te toetsen

Vergelijk premies

Kies de gewenste dekking, verzekeraar, vergelijk premie en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Vraag de gewenste verzekering aan met extra korting. Na het aanvragen van de verzekering volgt er een bevestiging per mail[

Polis en groene kaart

Zodra je verzekering is geaccepteerd ontvang je, je polis.

Meer over premie-vergelijken.nl

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl

Premie kampeerautoverzekering vergelijken en afsluiten