Kampeerautoverzekering vergelijken

  • Goedkope kampeerautoverzekering vergelijken
  • Profiteer van exclusieve kortingen
  • Ook telefonisch bereikbaar
  • Verzeker inzittenden, rechtsbijstand eenvoudig mee
  • Vergelijk kampeerautoverzekeringen in onderstaande module!

Kampeerautoverzekering vergelijken

Kampeerautoverzekering vergelijken bij verschillende verzekeraars? Vergelijk kampeerautoverzekeringen en sluit direct af met extra korting. Heb je vragen over een dekking, voorwaarden of hulp nodig bij het afsluiten? Neem dan contact met ons op. Uw huidige camperverzekering opzeggen kan door gebruik te maken van onze opzegservice.

Premie kampeerautoverzekering berekenen

Goedkope kampeerautoverzekering afsluiten? Premie-vergelijken.nl

Dekkingen kampeerautoverzekeringen

Onderstaand een overzicht van de verschillende dekkingen voor je kampeerauto of camperverzekering.

WA kampeerautoverzekering

Met een WA camperverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. De WA camperverzekering is verplicht en kan direct online afgesloten worden.

WA + Beperkt Casco

Met een WA beperkt casco verzekering is je camper ook verzekerd naast schade aan derden voor schade door diefstal, ruitbreuk, storm, hagelschade, brandschade, ontploffing.

Wa+ Casco / all-risk camperverzekering

Met de WA + cascoverzekering is de camper ook verzekerd voor schade door botsen van de weg raken, vandalisme dit is dan ook de meest uitgebreidste dekking voor de camper.

Mogelijke uitbreidingen

Welke dekkingen kan ik nog meer afsluiten naast de verzekering voor mijn kampeerauto?

Ongevallenverzekering voor inzittenden

De ongevallenverzekering voor inzittenden keert uit bij blijvende invaliditeit en overlijden na een ongeval. De verzekering wordt afgesloten voor een aantal inzittenden bijvoorbeeld bestuurder en passagier. De verzekerde som verschilt per verzekeraar en staat op het polisblad.

Schadeverzekering voor inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden keert ook uit bij blijvende invaliditeit en overlijden bij een ongeval. Maar ook schade door bijvoorbeeld inkomstenderving etc. De schadeverzekering voor inzittenden is een uitgebreidere dekking dan de ongevallenverzekering voor inzittenden en heeft een hogere verzekerde som.

Rechtsbijstandverzekering

Deze verzekering verleent juridische hulp voor het verhalen van bijvoorbeeld een schade op de tegenpartij. De rechtsbijstandverzekering is eventueel uit te breiden naar de dekking verkeerszaken waarbij ook geschillen omtrent aanschaf en reparatie verzekerd zijn.

Inboedel

Met de aanvulling inboedel zijn de losse zaken verzekerd die je meeneem in de camper. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een televisie, beddengoed, servies etc.

Luifel/ zonwering

Heb je een luifel of zonwering aan je camper zitten dan kun je deze extra meeverzekeren tegen bijvoorbeeld storm en dergelijke.

Aankoopwaarde/ Nieuwwaarde

Met een aankoopwaarde verzekering ben je verzekerd van de aanschafwaarde gedurende een bepaalde periode bijvoorbeeld 24 maanden of 36 maanden. Ook kun je kiezen voor een nieuwwaarde regeling welke bijzonder interessant is voor 1e eigenaren van de kampeerauto.

Vergelijk kampeerautoverzekering de voordelen

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Camperverzekering met korting
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope kampeerautoverzekering
snel een polis inluis

Snel geregeld

Kampeerauto verzekeren binnen 3 minuten
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Waarom een kampeerautoverzekering vergelijken?

Door online een vergelijking te maken van een kampeerautoverzekering kun je enorm besparen op de kosten voor je vakantie en verzekering. Vergelijk kampeerautoverzekeringen bij verschillende aanbieders en sluit direct online af met korting. Maak gebruik van onze opzegservice om je huidige camperverzekering op te zeggen.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de site bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op onze site vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.