ZZP verzekeringen vergelijken

 • Goedkope zzp verzekeringen
 • Vergelijk verzekeraars
 • Exclusieve kortingen op je verzekeringspakket
 • Vanaf € 6,00 per maand
 • Zzp verzekeren binnen 3 minuten
 • Telefonisch bereikbaar

Goedkope ZZP verzekeringen vergelijken

ZZP verzekeringen vergelijken? Vergelijk de premies van onder andere aansprakelijkheid, inventaris-goederen , rechtsbijstand via onderstaande module. Premie-vergelijken.nl. Als zzp-er wil je goed verzekerd zijn voor zzp-ers hebben wij verschillende verzekeringen beschikbaar in een pakketverzekering. Heb je een bestelauto of personenauto dan sluit je deze direct af via bestelautoverzekering of autoverzekering voor zzp'ers.

Vergelijk zzp verzekeringen

Heb je vragen over een dekking of voorwaarden neem dan contact met ons op.

Heb je personeel in dienst of is je omzet hoger dan € 250.000,-- per jaar bereken dan de premie in het mkb pakket.

Verzekering zzp vergelijken? Premie-vergelijken.nl

Via premie-vergelijken.nl kun je 24 uur per dag je zakelijke verzekeringen voor zzp'ers aanvragen en afsluiten. Heb je vragen dan zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar om je te helpen.

Offerte op maat?

Liever een offerte op maat ontvangen voor jouw zakelijke verzekeringen?

Offerte aanvragen

Verzekeringen voor de zzp-er

Welke verzekeringen kan ik als Zzp er afsluiten binnen het verzekeringspakket voor zelfstandig ondernemers.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Het moet hierbij gaan om materiële schade of letselschade. Fouten als gevolg van een verkeerd advies of de zogenaamde zuiver vermogensschade kun je verzekeren op een beroepsaansprakelijkheidverzekering. Meer informatie aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Inventaris goederenverzekering ZZP

Met een inventaris goederen zijn je zakelijk aangeschafte goederen verzekerd zoals een bureau, kasten, en overige inventaris. De inventaris verzeker je op basis van nieuwwaarde. Ook kun je de goederen meeverzekeren van jouw onderneming. De goederen verzeker je vaak op basis van inkoopwaarde. Heb jij bijvoorbeeld een kantoor aan huis dan moet je de zakelijk aangeschafte goederen apart verzekeren in het zzp pakket. Zakelijke goederen/ inventaris valt namelijk niet standaard onder de inboedelverzekering.

Gebouwenverzekering

De gebouwenverzekering is er voor eigenaren van een bedrijfsgebouw. Ben je huurder dan kun je op een gebouwenverzekering het zogenaamde huurdersbelang of interieurverbetering verzekeren van het pand. Heb jij een VVE opgericht met mede-ondernemers dan kun je de verzekeringen ook onderbrengen onder een een VVE verzekering.

Glasverzekering

Met een glasverzekering kun je de ramen/ beglazing van je gebouw verzekeren maar ook de aangebrachte belettering, vitrines, toonbanken, binnendeuren etc.

Bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsschadeverzekering is een verzekering die het bedrijf/ de ondernemer verzekerd tegen stilstand van het bedrijf bijvoorbeeld bij een grote brand of enorme waterschade. De bedrijfsschadeverzekering vergoedt in principe alle kosten die verband houden met stilstand van het bedrijf zoals:

 • De doorlopende vaste kosten; (bijvoorbeeld salarissen van personeel, huur van het pand enzovoorts)
 • De extra kosten die U moet maken om Uw bedrijf operationeel te maken. (bijv huren van tijdelijke bedrijfsruimte)

Het verzekerd bedrag bij een bedrijfsschadeverzekering is de brutowinst. De maximale uitkeringstermijn is normaal gesproken 52 weken.

De premie is afhankelijk van het verzekerd belang de uitkeringstermijn en de gedekte oorzaken.

Geldverzekering

Met een geldverzekering verzeker je geld en waardigheidspapieren binnen de onderneming. Het is dan ook niet gek dat deze dekking vaak wordt aangeboden aan ondernemers die veel werken met contant geld zoals winkels etc. U bepaalt zelf het gewenste verzekerde bedrag het geld is o.a. verzekerd voor risico's zoals: brand, diefstal, beroving. Daarnaast is het geld ook verzekerd tijdens het transport, het aannemen van vals geld enzovoorts.

Als er geld na vertrek in het pand aanwezig is moet het vaak opgeborgen worden in een kluis (eventueel aard en nagelvast gemaakt aan het gebouw) om recht te hebben op een dekking bij diefstal na de openingsuren.

Rechtsbijstandverzekering

De zakelijke rechtsbijstandsverzekering zorgt voor passende juridische ondersteuning bij zakelijke geschillen met derden zoals bijvoorbeeld leveranciers, werknemers, afnemers enzovoorts.

Op een rechtsbijstandverzekering kun je verschillende dekkingen/ modules verzekeren zoals:

 • Verkeer en verkeerszaken
 • Bedrijfsvoering, geschillen met werknemers etc
 • Incasso geschillen met bijvoorbeeld debiteuren
 • Inkoop en Verkoop geschillen met bijvoorbeeld afnemers of leveranciers voor je bedrijf.

Een zakelijk rechtsbijstandverzekering is eventueel uit te breiden met een particuliere dekking.

Eigen vervoer

Met een eigen vervoersdekking ook wel goederentransportverzekering genoemd verzeker je goederen die aanwezig zijn in bijvoorbeeld auto's of bestelauto's. De goederen die aanwezig zijn in het motorrijtuig zijn dan gedekt tijdens een ongeval met het vervoermiddel maar ook bijvoorbeeld bij diefstal of brand van het vervoermiddel.

S'nachts gelde er vaak aanvullende bepalingen met betrekking tot het diefstalrisico zo dient bijvoorbeeld het vervoermiddel binnen te staan of voorzien te zijn van een SCM-Alarmsysteem. Dit is per verzekeraar verschillend.

Welke verzekeringen kan ik nog meer afsluiten naast het zzp pakket

 • Computerelektronica
 • Reconstructiekosten
 • Milieuschadeverzekering
 • Lichtreclame
 • Extra kostenverzekering

Vergelijk verzekeringen zzp'er de voordelen

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

zzp er verzekeren met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope zzp verzekeringen afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Zzp verzekeringen afsluiten binnen 3 minuten
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Verzekering zzp'er vergelijken en afsluiten? Premie-vergelijken.nl

Via premie-vergelijken.nl kun je direct online de verzekeringen voor zzp'ers afsluiten. Dit kan 24 uur per dag 7 dagen per week. Heb je vragen over een dekking of voorwaarden dan kun je ook telefonisch contact met ons op te nemen. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste dekking en verzekering voor zzp-ers.

Bestaande verzekeringen zzp'er

Heb je al verzekeringen lopen als zzp-er dan kun je de zakelijke verzekeringen vaak na 1 jaar opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Het enige wat je doen moet doen is een brief of opzegkaartje versturen naaar je huidige verzekeraar of tussenpersoon om de verzekeringen te beeindigen per vervaldatum.

Welke verzekeringen kun je nog meer afsluiten als zzp' er?

Als zzp-er kun je naast het zzp pakket nog meer verzekeringen afsluiten denk hierbij bijvoorbeeld aan een: Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Overlijdensrisicoverzekering of als je een adviserend beroep uitoefent een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of cyberverzekering voor als je veel met data en computers werkt.

Hoe werkt het verzekering zzp vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Bereken de premie door je gegevens in te vullen

Vergelijk premies

Premie vergelijken verzekeringen zzp'er

Verzend je aanvraag

Keuze gemaakt verstuur je aanvraag

Polis

Ontvang na acceptatie de polis

Polisvoorwaarden verzekeringen zzp'er

Verzekering ZZP'er polisvoorwaarden onderstaand de polisvoorwaarden van het zzp pakket.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.