Quadverzekering

Quadverzekering vergelijken

Ben jij op zoek naar een goedkope quadverzekering of goede quadverzekering? Vergelijk en bereken dan via onderstaande module direct de premies bij verschillende verzekeraars. Let op gebruik bij een WA + Beperkt casco of WA + Casco (all-risk) dekking een goedgekeurd art-slot (klasse 4) de meeste verzekeraars hanteren dit namelijk als eis bij diefstal van je quad.

Vragen of hulp nodig?
Neem contact met ons op.


Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een ongevallenverzekering opzittenden verzeker je de opzittenden die op een quad zitten tijdens een ongeval. Deze verzekering keert alleen uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. De verzekerde som kan je terugvinden op het polisblad bijvoorbeeld € 5000,-- bij overlijden en € 25000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp bij het verhalen van een schade. Eventueel kan er gekozen worden om dit uit te breiden een verkeersdekking waarbij ook andere zaken gedekt zijn zoals een geschil met een reparateur, dealer etc.

Hoe werkt het quadverzekering afsluiten?

 • Vergelijk premies en voorwaarden
 • Kies de gewenste verzekeraar
 • Verzeker eenvoudig aanvullende dekkingen mee
 • Vraag de gewenste verzekering aan
 • Na het aanvragen volgt er een mail
 • Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Premie quad verzekeren?

Hoe wordt de premie bepaald voor de verzekering van een quad? De premie is afhankelijk van de volgende factoren.

 • Vermogen van de Quad
 • Leeftijd van de bestuurder
 • Regio waarin men woonachtig is
 • Gewenste dekking
 • Ingebrachte schadevrije jaren
 • De nieuwwaarde en aanschafwaarde

Meer over ons

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl