Quadverzekering vergelijken

Quadverzekering vergelijken op premie, dekking en voorwaarden. Regel je quadverzekering eenvoudig online en profiteer van online korting. Heeft je quad een kenteken dan ben je verplicht om je quad te verzekeren zodra het kenteken op naam staat. Via ons regel je snel de goedkoopste quadverzekering online.

Vergelijk quadverzekering

Vergelijk quadverzekering via onderstaande vergelijker, en denk ook aan de opzittendenverzekering en rechtsbijstand. Kies je voor een diefstaldekking dan is een goedgekeurd slot of alarm verplicht.

Vragen of hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Quad verzekeren 24 uur per dag 7 dagen per week!

Je quad verzekeren kan binnen 3 minuten via onze website. Na het aanvragen van een quadverzekering ontvang je een bevestiging van de aanvraag met een voorlopige dekking. Heb je geen voorlopige dekking ontvangen dan kan het zijn dat de verzekeraar nog vragen heeft of je de vragen niet juist heb ingevuld.

Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.

WA verzekering quad

Met een WA dekking is je quad alleen verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden, schade aan de quad zelf is bij deze vorm niet gedekt. De WA verzekering is de goedkoopste quadverzekering.

WA beperkt casco verzekering quad

Met een WA + beperkt casco verzekering is je quad ook verzekerd voor schade door brand, diefstal, storm.

Voor exacte informatie verwijzen wij U naar de polisvoorwaarden. Een goedgekeurd art-slot klasse 4 is verplicht bij deze vorm

Allrisk verzekering quad (WA+Casco)

De all-risk verzekering is de meest uitgebreidste dekking voor je quad met deze vorm is je quad onder andere verzekerd voor schade door brand, diefstal, storm, botsing met loslopende dieren, en schade door (eigen schuld) zoals een botsing, van de wegraken, vandalisme.

Uitbreidingen

Ongevallen verzekering voor opzittenden
Dekt schade aan bestuurder en passagier t.g.v. overlijden of blijvende invaliditeit. Het verzekerde bedrag is afhankelijk van de gekozen dekking bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 25.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering
Geeft dekking voor juridische hulp bij een ongeval en het verhalen van een schade.

Zomertijd quadverzekeringen

Maak je niet altijd gebruik van je quad? Dan kan je ervoor kiezen om je quad alleen te verzekeren tijdens de zomertijd periode hierdoor kun je behoorlijk besparen op je premie. Let op de dekking geldt alleen tijdens de zomertijd is het bijvoorbeeld mooi weer in januari dan is er geen dekking.

Beveiliging

De meeste verzekeraars eisen dat de quad is voorzien van een art klasse 4 slot of alarm bij een diefstaldekking. Beveilig je quad goed door deze op slot te zetten of te voorzien van een goedgekeurd VBV / SCM alarm.

Hoe premie quadverzekering vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Bereken quadverzekering door je gegevens in te vullen

Vergelijk premies

Vergelijk quadverzekering op dekking en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Kies je aanvullingen en verstuur je aanvraag

Polis en groene kaart

Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Meer over ons

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl