Quadverzekering vergelijken

 • Goedkope quadverzekering afsluiten
 • Vergelijk quadverzekeringen
 • Exclusieve kortingen
 • Quadverzekering direct regelen
 • Telefonisch bereikbaar

Vergelijk quadverzekering

Een goedkope quadverzekering vergelijken is heel eenvoudig via premie-vergelijken.nl vul je gegevens in en bereken de verzekering voor je quad bij verschillende verzekeraars. Een quad verzekeren kan 24 uur per dag 7 dagen per week direct online, en binnen 3 minuten.

Quad verzekeren | Bespaar direct!

Je quadverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Wil je een dekking tegen diefstal dan is een goedgekeurd art 4 slot verplicht. Geef dit aan in de module als je diefstal wenst te verzekeren.

Vragen of hulp nodig
Neem contact met ons op.

Premie quadverzekering berekenen?24/7

Dekking quadverzekering

Onderstaand een beknopt overzicht van de dekkingen bij een quadverzekering.

Wat is gedekt op een quadverzekering? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal, of poging hiertoe?
Storm, natuurgeweld
Brand, ontploffing, explosie?
Vandalisme
Botsen/ slippen/ (om)vallen

Uitbreidingen

Ongevallen verzekering voor opzittenden
Dekt schade aan bestuurder en passagier t.g.v. overlijden of blijvende invaliditeit. Het verzekerde bedrag is afhankelijk van de gekozen dekking bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 25.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering
Geeft dekking voor juridische hulp bij een ongeval en het verhalen van een schade.

Zomertijd quadverzekeringen

Maak je niet altijd gebruik van je quad? Dan kan je ervoor kiezen om je quad alleen te verzekeren tijdens de zomertijd periode hierdoor kun je behoorlijk besparen op je premie. Let op de dekking geldt alleen tijdens de zomertijd is het bijvoorbeeld mooi weer in januari dan is er geen dekking.

Beveiliging quad

De meeste verzekeraars eisen dat de quad is voorzien van een art klasse 4 slot of alarm bij een diefstaldekking. Beveilig je quad goed door deze op slot te zetten of te voorzien van een goedgekeurd VBV / SCM alarm.

Voordelen premie vergelijken quadverzekering.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Goedkope quadverzekering afsluiten met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 verzekering quad afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Goedkope verzekering quad binnen 3 minuten regelen
compare

Onafhankelijk

Vergelijk quadverzekering bij verschillende aanbieders

Hoe premie vergelijken quadverzekering?

 • Vul de gevraagde gegevens in
 • Vergelijk quadverzekering en premies
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen
 • Vraag de quadverzekering aan.
 • Na het aanvragen volgt er een email
 • Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Verzekering quad regelen 24/7 per week!

Een verzekering voor je quad kan afsluiten binnen 3 minuten via onze website. Na het aanvragen van een quadverzekering ontvang je een bevestiging van de aanvraag met een voorlopige dekking. Heb je geen voorlopige dekking ontvangen dan kan het zijn dat de verzekeraar nog vragen heeft of je de vragen niet juist heb ingevuld.

Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.

Een quad verzekeren bedenktijd

Wil jij een quadverzekering afsluiten dan heb je bij het afsluiten na een quadverzekering altijd een bedenktijd van 14 dagen. Ben je toch niet tevreden over de verzekering dan kun je deze met terugwerkende kracht annuleren.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.