Quadverzekering

Quadverzekering vergelijken

Goedkoopste quadverzekering vergelijken? Vergelijk de premies bij verschillende verzekeraars en sluit direct af met korting. Verzeker ook de opzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee. Sinds 2008 bieden wij quadverzekeringen aan en hebben inmiddels veel mensen geholpen bij het besparen op de premie voor de verzekering van hun quad. Bereken onderstaand je premie en bespaar direct door de voordeligste verzekering af te sluiten met online korting!

Direct Quad verzekeren

 • Vergelijk quadverzekeringen
 • No-claimkorting tot 75%
 • Binnen 5 minuten geregeld
 • Gratis polisapp altijd inzicht in je gegevens
 • Extra korting bij online afsluiten

Vragen of hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Goedkope quadverzekering afsluiten

WA verzekering quad

Met een WA dekking is je quad alleen verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden, schade aan de quad zelf is bij deze vorm niet gedekt. Wil je ook dekking voor bijvoorbeeld diefstal, brand, storm etc dan kun je ervoor kiezen de quad uitgebreider te verzekeren.De WA verzekering is de goedkoopste quadverzekering

WA beperkt casco verzekering quad

Met een WA + beperkt casco verzekering is je quad ook verzekerd voor schade door brand, diefstal, storm.

Voor exacte informatie verwijzen wij U naar de polisvoorwaarden. Een goedgekeurd art-slot is verplicht bij deze vorm

Allrisk verzekering quad (WA+Casco)

De all-risk verzekering is de meest uitgebreidste dekking voor je quad met deze vorm is je quad onder andere verzekerd voor schade door brand, diefstal, storm, botsing met loslopende dieren, en schade door (eigen schuld) zoals een botsing, van de wegraken, vandalisme.

Uitbreidingen

Ongevallen verzekering voor opzittenden
Dekt schade aan bestuurder en passagier t.g.v. overlijden of blijvende invaliditeit. Het verzekerde bedrag is afhankelijk van de gekozen dekking bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 25.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering
Geeft dekking voor juridische hulp bij een ongeval en het verhalen van een schade.

Zomertijd

Maak je niet altijd gebruik van je quad? Dan kan je ervoor kiezen om je quad alleen te verzekeren tijdens de zomertijd periode hierdoor kun je behoorlijk besparen op je premie. Let op de dekking geldt alleen tijdens de zomertijd is het bijvoorbeeld mooi weer in januari dan is er geen dekking.

Beveiliging

De meeste verzekeraars eisen dat de quad is voorzien van een art klasse 4 slot of alarm bij een diefstaldekking. Beveilig je quad goed door deze op slot te zetten of te voorzien van een goedgekeurd VBV / SCM alarm.

Hoe werkt het premie vergelijken Quadverzekeringen?

Bereken je premie

Bereken premies van quadverzekeringen door je gegevens in te toetsen

Vergelijk premies

Kies de gewenste dekking, verzekeraar, vergelijk premie en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Vraag de gewenste verzekering aan met extra korting. Na het aanvragen van de verzekering volgt er een bevestiging per mail

Polis en groene kaart

Zodra je verzekering is geaccepteerd ontvang je, je polis.

Premie quad verzekeren?

Hoe wordt de premie bepaald voor de verzekering van een quad? De premie is afhankelijk van de volgende factoren.

 • Vermogen van de Quad
 • Leeftijd van de bestuurder
 • Regio waarin men woonachtig is
 • Gewenste dekking
 • Ingebrachte schadevrije jaren
 • De nieuwwaarde en aanschafwaarde

Meer over ons

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl