Scooterverzekering diefstal / gestolen

Mijn scooter/ bromfiets is gestolen wat moet ik doen?

Is je bromfiets/ snorfiets of scooter gestolen? Doe dan altijd aangifte bij de politie i.v.m. diefstal. Daarnaast is het verstandig om melding te maken via de website : www.isgestolen.nl. Maak ook foto's van je slot en zorg altijd dat je twee sleutels heb.

Heb je alleen een WA dekking?

Dan valt diefstal helaas niet onder je dekking. Je verzekeraar kan de verzekering doorhalen/ stopzetten als je een kopie van het politierapport opstuurt.

Heb je een WA + Diefstal, Beperkt Casco of Volledig Cascodekking?

Dan kun je de schade melden bij je verzekeraar of tussenpersoon. Heb je via premie-vergelijken.nl je scooterverzekering afgesloten meld dan je schade zo snel mogelijk via de polismap of via schade melden. Let op bij diefstal dien je aan te tonen dat je bromfiets op slot stond ten tijde van de diefstal. De meeste verzekeraars stellen dan ook eisen aan het slot zoals minimaal klasse 3 of 4 art- goedgekeurd.

30- dagen termijn

Zodra de melding is gedaan bij een verzekeraar gaat er een zogenaamde 30-dagen termijn lopen. Dit wil zeggen dat als hij binnen 30 dagen teruggevonden wordt de verzekeraar de schade aan de bromfiets laat herstellen of een vergoeding verleend voor je bromfiets als dit niet het geval op basis van totaal verlies.

Hoe werkt het premie vergelijken verzekeringen?

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis en groene kaart

Meer over ons

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl