VVE verzekeringen vergelijken

Enkele voordelen die wij bieden;

 • VVE pakket vergelijken binnen 3 minuten
 • Profiteer van exclusieve kortingen
 • Telefonisch bereikbaar
 • Snel een polis in huis

Verzekeringen VVE vergelijken

VVE verzekeringen vergelijken? Vergelijk de premie voor de verzekeringen van de vereniging van eigenaren. Uiteraard kun je de verzekering ook direct online afsluiten. Wil je liever een offerte dan kan dit natuurlijk ook. Door het vergelijken van verzekeringen voor de vereniging kun je veel geld besparen. Een taxatierapport van het gebouw is handig om onderverzekering te voorkomen.

Vergelijk VVE verzekeringspakket

Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Goedkope vve verzekeringen afsluiten? premie-vergelijken.nl

Sinds 2008 is het mogelijk om een VVE te verzekeren via premie-vergelijken.nl Heb je vragen bij het VVE verzekeren dan zijn wij ook op werkdagen telefonisch bereikbaar om je te voorzien van een goed advies.

Welke dekkingen zijn af te sluiten binnen het VVE verzekeringspakket?

De volgende verzekeringen zijn af te sluiten binnen het VVE pakket:

 • (bedrijfs)gebouwenverzekering
 • glasverzekering
 • aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
 • rechtsbijstandsverzekering
 • collectieve ongevallenverzekering

Een korte uitleg over de verschillende verzekeringen en dekkingen

VVE opstalverzekering

Met een opstalverzekering verzekerd de vereniging van eigenaren het gehele complex, of enkele appartementen/ gebouwen waarvoor de vereniging is opgericht. De vaststelling van de verzekerde som wordt bepaald door de herbouwwaarde van het pand. Een opstalverzekering is verplicht om afgesloten te worden. De meeste verenigingen laten de herbouwwaarde vast stellen door een erkend taxateur om discussies bij schade te voorkomen.

Glasverzekering VVE

Biedt dekking voor alle ruiten binnen het gebouw. En is aanvullend af te sluiten naast de opstalverzekering/ gebouwenverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven VVE

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt U het risico af van schade die door het gebouw veroorzaakt wordt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld loslatende dakpannen die schade toebrengt aan een voorbijganger of auto etc. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is vaak verplicht voor een VVE.

Rechtsbijstandverzekering VVE

De rechtsbijstandverzekering voor bedrijven geeft recht op juridische dienstverlening bij een geschil welke ontstaat.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VVE

Welke risico’s dekt een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering? De verzekering voor bestuurdersaansprakelijkheid dekt tot maximaal het verzekerde bedrag de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuurders voor vermogensschade. Het gaat daarbij om schade geleden door de rechtspersoon zelf en/of door derden, die het gevolg is zijn van een verwijtbare fout gedurende de zittingsperiode.

Ongevallenverzekering

Geeft dekking bij overlijden en blijvende invaliditeit

Voordelen vve verzekeringen vergelijken.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Online korting op vve verzekeringen
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope vve verzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Snel een polis voor de vereniging van eigenaren
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

VVE opstalverzekering vergelijken

De VVE opstalverzekering is vaak de belangrijkste dekking voor de vereniging van eigenaren. Met de opstalverzekering voor de vereniging van eigenaren verzeker je het gebouw van de vereniging. Vaak wordt echter een goede aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstandverzekering vergeten. Via premie-vergelijken.nl kun je direct online een VVE opstalverzekering afsluiten en vergelijken met een aantrekkelijke korting.

Premie VVE verzekeringspakket

De premie van het VVE pakket is afhankelijk van het soort pand en het gebruik van het pand. Ook is de herbouwwaarde een belangrijke maatstaf voor de hoogte van de premie. Om de juiste herbouwwaarde te bepalen doet u er verstandig aan het pand te laten taxeren door een erkend taxateur. De verzekeraar heeft namelijk een taxatie nodig om garantie tegen onderverzekering te kunnen verlenen bij een verzekering voor de vve.

Hoe premie vergelijken verzekeringen VVE?

Bereken je premie

Bereken premie verzekering vve

Premie vergelijken

Vergelijk verzekeringen vve

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag

Polis

Na acceptatie volgt de polis

Op zoek naar de juiste polisvoorwaarden bekijk onderstaand de verschillende polisvoorwaarden. Of bekijk het e.e.a. in onze webmodule.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste vve verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een vve verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een vve verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een vveverzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een vveverzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste vveverzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van vveverzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een vveverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.
Maak gebruik van onze opzegservice.

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van premie-vergelijken.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
 • DD slash MM slash JJJJ
  Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.