[rev_slider scooterverzekering]

Goedkoopste verzekering brommer

Vergelijk brommerverzekeringen via onderstaande module en bespaar direct. De goedkoopste verzekering brommer zetten wij voor je in een handig overzicht. Vergelijk brommerverzekering van diverse verzekeraars op basis van dekking, voorwaarden en prijs. De verzekering voor je scooter kun je 24 uur per dag 7 dagen per week online aanvragen.

Vergelijk en sluit af met korting

Goedkope scooterverzekering afsluiten

Via onderstaande module kun je direct de Klaverblad scooter verzekeren bij Klaverblad met extra korting.

Eigenschappen

 • Ook voor bestuurders vanaf 16 jaar
 • Laag eigen risico van € 100,-- bij WA+ Cascodekking
 • Met opbouw van no-claimkorting
 • Ouder dan 85 jaar dan toeslag van 50% bereken premie via meer verzekeraars
 • Alleen WA of WA + Casco (all-risk)

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op.

WA

De WA dekking is de goedkoopste scooterverzekering die verkrijgbaar is in Nederland. Met een WA dekking ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden.

WA + diefstal

Met een WA + Diefstal verzekering is je scooter verzekerd voor:

 • Schade die je toebrengt aan derden
 • Schade door diefstal

WA + Beperkt Casco

Met een WA + Beperkt Casco dekking is je scooter verzekerd voor:

 • Schade aan derden
 • Schade door of poging tot diefstal
 • Schade door brand of ontploffing
 • Schade door storm

WA + Casco

De WA + Cascodekking ook wel all-riskdekking genoemd biedt dekking voor de volgende gebeurtenissen:

 • Schade aan derden
 • Schade door of poging tot diefstal
 • Schade door storm
 • Schade door brand/ ontploffing
 • Schade door vandalisme
 • Schade door botsen, slippen, vallen en v.d. weg raken

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering / Verhaalservice verzekering:
Deze verzekering voorziet in rechtshulp voor het verhalen van een schade op de tegenpartij.

Hoe werkt het vergelijken en afsluiten

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis en groene kaart

Meer over ons

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden. Via onze website kunt U direct een vergelijking maken van meerdere verzekeringen en online afsluiten.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl