Reisverzekering vergelijken

 • Doorlopende reisverzekering vergelijken binnen 3 minuten
 • Profiteer van exclusieve kortingen
 • Ook telefonisch bereikbaar
 • Vergelijk reisverzekeringen in onderstaande module!

Doorlopende reisverzekering vergelijken

Doorlopende reisverzekering vergelijken? Vergelijk de premies en sluit direct de gewenste verzekering af met korting!. Ook annulering kun je eenvoudig meeverzekeren. Maak gebruik van onze opzegservice om je huidige verzekering op te zeggen en direct te besparen.

Vergelijk reisverzekering doorlopend

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op!

De dekking van een doorlopende reisverzekering kun jezelf samenstellen. Zo kun je kiezen uit verschillende dekkingsgebieden en verschillende onderdelen welke je wil verzekeren. Onderstaand wat informatie over de verschillende mogelijkheden.

Dekkingsgebied doorlopende reisverzekering

Er zijn voor een doorlopende reisverzekering verschillende dekkingsgebieden mogelijk namelijk:

Nederland
Voor vakanties in eigen land

Benelux
Voor vakanties in eigen land en belgië, luxemburg

Europa
Voor alle vakanties / reizen binnen europa maar ook voor landen aan de Middellandse zee, de Azoren en Canarische Eilanden.

Werelddekking
Onder Werelddekking vallen alle overige landen.

Dekking Bagage

Onder de rubriek bagage valt schade aan je bagage zoals, koffers, en inhoud. Schade aan apparatuur zoals fotocamera's, mobiele telefoons en tablets zijn vaak gemaximeerd tot een bepaald bedrag. De hoogte van het maximale bedrag is verschillend per verzekeraar.

Verzekerd bedrag bagage
Het verzekerd bedrag bepaal je zelf bij een reisverzekering bijvoorbeeld tot € 1500,-- per persoon. Let op het totaal aan bagage is vaak gemaximeerd.

Eigen risico
De meeste verzekeraars hanteren een eigen risico bij schade aan bagage bijvoorbeeld € 50,-- of € 75,00 per gebeurtenis.

Ongevallendekking | reisverzekering

Met deze dekking wordt bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval een vaste uitkering uitgekeerd. Bij het beoefenen van avontuurlijke (winter)sporten is er in veel gevallen geen recht op uitkering bij overlijden of invaliditeit als gevolg van een ongeval. U kiest hiervoor de uitbreiding Ongevallen avontuurlijke (winter)sport.

Medische kosten reisverzekering

Met de aanvullende dekking medische kosten ben je in het buitenland verzekert voor schade die ontstaat door bijvoorbeeld ziekenhuisopname of opname in een privékliniek.

Zorgverzekering
Bij medische kosten gaat de basisverzekering (zorgverzekering) voor de zorgverzekering keert echter vaak uit tot het nederlandse tarief. Is de behandeling in het buitenland duurder dan keert de reisverzekering aanvullend uit.

Wintersport

Geeft dekking tijdens de standaard wintersport. Echter de dekking kan per maatschappij afwijken. Voor langlaufen is een wintersportdekking niet bij iedere maatschappij vereist. Bekijk de polisvoorwaarden om te kijken wat voor U van toepassing is.

Meer aanvullende dekkingen

U kunt uw reisverzekering verder uitbreiden met de volgende aanvullende dekkingen:

 • Geld / cheques
 • Autohulpverzekering
 • Bijzondere sporten
 • Sportuitrusting
 • Annulering
 • Vervangend vervoer
 • Casco verzekering voor de auto

Vergelijk doorlopende reisverzekering de voordelen.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope doorlopende reisverzekering
snel een polis inluis

Snel geregeld

Snel een polis in huis
compare

Onafhankelijk

Meerdere reisverzekeringen vergelijken

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de site bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op onze site vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.