Bedrijfsschadeverzekering vergelijken

  • Goedkope bedrijfsschadeverzekering afsluiten
  • Vergelijk verzekeraars
  • Exclusieve kortingen!
  • Zakelijk verzekeren binnen 3 minuten
  • Telefonisch bereikbaar

Bedrijfsschadeverzekering vergelijken

Premie bedrijfsschadeverzekering vergelijken? Ook voor zakelijk ondernemers heeft premie-vergelijken.nl mogelijkheden. Kies een van de gewenste zakelijke verzekeringen. Kom je er niet aan uit of heb je nog vragen over een dekking of voorwaarden neem dan contact met ons op of stel een vraag. Heb je liever een offerte op maat uitgebracht door een van onze adviseurs dan kan dat natuurlijk ook.

Wat is een bedrijfsschadeverzekering?

Een bedrijfsschadeverzekering is een verzekering die uw bedrijf verzekerd tegen stilstand bijvoorbeeld bij een grote brand of enorme waterschade. De bedrijfsschadeverzekering vergoedt in principe alle kosten die verband houden met stilstand van het bedrijf zoals:

  • Doorlopende kosten , zoals salarissen en huur van het bedrijfsgebouw.
  • De extra kosten die u maakt om het bedrijf operationeel te maken, bijvoorbeeld het huren van een tijdelijke bedrijfsruimte.

Brutowinst en bedrijfsschadeverzekering

Bij de bedrijfsschadeverzekering verzeker je de brutowinst. De verzekering keert alleen uit gedurende de periode van de uitkeringstermijn, u kunt kiezen tussen 26, 52, 78 of 104 weken

Offerte aanvragen verzekeringen zakelijk

Goedkope zakelijke verzekeringen onze voordelen.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Verzekering zakelijk afsluiten met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope zakelijke verzekeringen
snel een polis inluis

Snel geregeld

Bedrijfsverzekering snel geregeld!
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Bespaar op je bedrijfsverzekeringen?

Vergelijk en bereken direct verzekeringen zakelijk

Hoe werkt het vergelijken?

Bereken je premie

Bereken goedkope bedrijfsschadeverzekering

Vergelijk premies

Vergelijk verzekeringen zakelijk

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag voor de zakelijke verzekering

Polis

Ontvang na acceptatie de polis

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste zakelijke verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een zakelijke verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een zakelijke verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een zakelijke verzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een zakelijke verzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste zakelijke verzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van zakelijke verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een zakelijke verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.