Brommobielverzekering

Brommobielverzekering vergelijken

Vergelijk brommobielverzekering 24 uur per dag en bespaar direct op je premie

 • Goedkoopste verzekering brommobiel vergelijken
 • Sinds 2008 online actief
 • Sluit direct online af met korting!
 • Gratis polisapp en polischeck!

Goedkoopste brommobielverzekering afsluiten

Direct je brommobiel verzekeren? Verzeker de inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee. Maak gebruik van onze opzegservice om je huidige verzekering op te zeggen.

Hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Bereken premie Klaverblad verzekeringen

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal, of poging hiertoe?
Schade door storm
Schade door brand, ontploffing?
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ vallen

Bij een WA dekking kan er sprake zijn van een eigen risico bij een andere bestuurder dan is opgegeven dit wordt ook wel jeugd eigen risico genoemd. Voor meer informatie bekijk de polisvoorwaarden.

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering in/opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor in/opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering / Verhaalservice verzekering:
Deze verzekering voorziet in rechtshulp voor het verhalen van een schade op de tegenpartij.

Vragen brommobiel verzekeren

Is een brommobielverzekering verplicht?

Is een brommobielverzekering verplicht?

Ja het is Nederland verplicht om een brommobiel te verzekeren. De verzekering dient in te gaan zodra je het kenteken laat overschrijven of wanneer jij die eigenaar wordt.

WAM dekking:

Met een WA brommobiel verzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Wil je ook schade aan je brommobiel zelf meeverzekeren dan kun je ervoor kiezen om een WA + Beperkt Cascodekking af te sluiten of een All-risk / WA + Casco verzekering afsluiten.

Ben ik direct verzekerd?

Ben ik direct verzekerd?

Ja, Na het aanvragen van een brommobielverzekering ontvang je een dekkingsbevestiging. In deze bevestiging wordt aangegeven of er een voorlopige dekking van kracht is. Met een voorlopige dekking kun je direct met je brommobiel de weg op!
Kan ik ook een brommobiel verzekeren onder de 24 jaar?

Het is niet mogelijk om onder de 24 jaar een brommobielverzekering af te sluiten. Sommige verzekeraars vragen om een medische verklaring bij bestuurders onder de 24 jaar.

Kan ik als 16 jarige dan helemaal geen brommobielverzekering afsluiten?

Er zijn wel mogelijkheden om als 16 jarige een brommobielverzekering af te sluiten neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Via Klaverblad kunt U ook direct online de verzekering aanvragen de premie hiervoor bereken je via Bereken en vergelijk!

Hoe kan ik mijn schadevrije jaren aantonen?

Schadevrije jaren bouw je op tijdens de looptijd van een verzekering. Schadevrije jaren kun je slechts eenmalig gebruiken dus per motorrijtuig! Heb je een brommerverzekering gehad en is deze beëindigd dan heeft je vorige verzekeraar de schadevrije jaren in ROY-DATA geplaatst

Wanneer heb ik een eigen risico?

In sommige gevallen is er een eigen risico van toepassing. Het eigen risico wordt vaak bij toegepast bij een WA + Diefstal/ Beperkt Casco of all-risk brommerverzekering. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de verzekeraar en kan bijvoorbeeld € 200,– per gebeurtenis zijn of bijvoorbeeld 10% van het schadebedrag.

Jeugd eigen risico
Sommige verzekeraars hanteren ook een zogenoemd jeugd eigen risico dit wil zeggen dat er een extra eigen risico van toepassing is indien de bestuurder bijvoorbeeld jonger is dan 24 jaar of in een andere leeftijdcategorie valt dan de regelmatige bestuurder. Het jeugd eigen risico kan ook verschillen per verzekeraar. Sommige verzekeraars sluiten jongere bestuurders geheel uit van de dekking als deze niet als regelmatige bestuurder staat aangegeven.

Hoe werkt het vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis en groene kaart

Premie verzekering brommobiel?

Hoe wordt de premie bepaald voor een brommobiel? De premie van een verzekering voor je brommobiel is afhankelijk van de volgende factoren.

 • Soort brommobiel en gebruik
 • Leeftijd van de bestuurder
 • Regio waarin men woonachtig is
 • Gewenste dekking
 • Ingebrachte schadevrije jaren
 • De nieuwwaarde en aanschafwaarde

Welke brommobiel merken kunnen jullie verzekeren?

 • Aixam
 • Bellier
 • Canta
 • Casalini
 • Chatenet
 • Due
 • Italcar
 • JDM
 • Ligier
 • Mega
 • Microcar
 • Omnia

Verzekering brommobiel

Brommobiel verzekeren de maatschappijen welke wij aanbieden: ASR, Bovemij, Intrasurance, Klaverblad, London,Reaal, Rialto, Unigarant, Voogd en Voogd,

Over premie vergelijken

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl