Scooter direct verzekeren

Scooter online verzekeren

Direct scooter verzekeren

Scooter verzekeren? Vergelijk online de premies van verschillende verzekeraars en bespaar direct op je premie vanaf € 0,95 per maand. Verzeker opzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee. Je huidige scooterverzekering opzeggen? Maak gebruik van onze opzegservice.

Heb je vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd?WAWA+DiefstalWA + Beperkt CascoWA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal, of poging hiertoe?
Schade door storm
Schade door brand, ontploffing?
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ vallen
Eigen risico van toepassing?Nee*Zie polisvoorwaardenZie polisvoorwaardenZie polisvoorwaarden
Art-slot klasse 3/4 verplicht?NeeJa, zie polisvoorwaardenJa, zie polisvoorwaardenJa, zie polisvoorwaarden

Bij een WA dekking kan er sprake zijn van een eigen risico bij een andere bestuurder dan is opgegeven dit wordt ook wel jeugd eigen risico genoemd. Voor meer informatie bekijk de polisvoorwaarden.

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering / Verhaalservice verzekering:
Deze verzekering voorziet in rechtshulp voor het verhalen van een schade op de tegenpartij.

WA

De WA scooterverzekering is de goedkoopste scooterverzekering en wettelijk verplicht in Nederland. Met een WA verzekering is je scooter verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Schade aan je eigen scooter is bij deze verzekering niet gedekt. Het verhalen van een schade kun je doen door een rechtsbijstandverzekering af te sluiten

WA diefstal

De WA diefstal scooterverzekering. Met een WA-diefstalverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden + schade door diefstal of poging daartoe. Bij de meeste verzekeraars ben je verplicht om je scooter te beveiligen met een goedgekeurd art-3/4 slot. Daarnaast geldt bij deze verzekering vaak een eigen risico bij schade door diefstal.

WA beperkt casco

Met een WA+Beperkt casco verzekering is je scooter verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden plus: Schade door of poging tot diefstal, stormschade en brandschade. Ook bij deze verzekering dien je je scooter te beveiligen met een art klasse 3/4 slot. Tevens heeft deze verzekering een eigen risico voor schade door diefstal, storm, brand.

WA Casco

De WA casco verzekering wordt ook wel de all-risk scooterverzekering genoemd. Met deze vorm is je scooter verzekerd voor schade door diefstal, hagelschade, brand en storm maar ook schade door eigen toedoen zoals, vallen, botsen, slippen en van de weg raken. Ook bij deze verzekering dien je je scooter te beveiligen met een art klasse 3/4 slot. Daarnaast heeft deze verzekering een eigen risico bij casco schades.

Hoe werkt het scooterverzekering afsluiten?

 • Vergelijk premies en voorwaarden
 • Kies de gewenste verzekeraar
 • Verzeker eenvoudig aanvullende dekkingen mee
 • Vraag de gewenste verzekering aan
 • Na het aanvragen volgt er een mail
 • Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Premie scooterverzekering?

Hoe wordt de premie bepaald voor een scooterverzekering? De premie van een scooterverzekering is afhankelijk van de volgende factoren.

 • Soort bromfiets tot 45km per uur of tot 25 km per uur
 • Leeftijd van de bestuurder
 • Regio waarin men woonachtig is
 • Gewenste dekking
 • Ingebrachte schadevrije jaren
 • De nieuwwaarde en aanschafwaarde

Je scooter direct verzekeren 24 uur per dag

Over premie vergelijken

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl