Zakelijke scooterverzekering

  • Zakelijke scooter verzekeren
  • Profiteer van exclusieve kortingen
  • Tot 75% no-claimkorting
  • Gratis polisapp
  • Snel een polis in huis
  • Ook telefonisch bereikbaar
  • Verzeker opzittenden, rechtsbijstand eenvoudig mee

Zakelijke bromfietsverzekering

Zakelijke bromfietsverzekering vergelijken? Wij vergelijken scooterverzekeringen sinds 2008 vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier om je bromfiets zakelijk te verzekeren. De offerte ontvangt u binnen 1-2 werkdagen.

Helaas verzekeren niet alle verzekeraars zakelijke bromfietsen en of scooters, vandaar dat wij de premie niet online kunnen tonen maar deze opgevraagd dient te worden. Een WA dekking is alleen mogelijk bij gebruik voor bijvoorbeeld klantbezoek. Wil je een uitgebreidere dekking bijvoorbeeld beperkt + casco of all-risk dan is dit alleen te verzekeren voor woon/ werkverkeer. Vul snel onderstaand formulier in voor een offerte.

Vul uw bedrijfsnaam in dit is een verplicht veld.
Vul uw bedrijfadres in dit is een verplicht veld.
Vul uw postcode in dit is een verplicht veld.
Vul uw woonplaats in dit is een verplicht veld.
Dit zijn de laatste 4 cijfers van het framenummer of identificatienummer.
Waarvoor gebruikt u de bromfiets/ scooter?
Kunt u als ondernemer de BTW verrekenen?

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal, of poging hiertoe?
Schade door storm
Schade door brand, ontploffing?
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ vallen

Ongevallen opzittenden

Met een ongevallen opzittenden zijn zijn de bestuurder en passagier allebei verzekerd tijdens een ongeval ongeacht de schuldvraag. Een opzittendenverzekering is dan ook zeker aan te raden bij een scooterverzekering. De hoogte van de uitkering bij overlijden en blijvende invaliditeit kun je zelf bepalen. Bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 30.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand

Deze verzekering biedt dekking bij het verhalen van een schade op de schuldige / tegenpartij. Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp voor het verhalen van je schade. Heb je geen rechtsbijstandverzekering dan dien je dit in de meeste gevallen zelf te organiseren.

Beveiliging

Bij een diefstaldekking eisen de verzekeraars dat de scooter is voorzien van een goedgekeurd art slot klasse 3 of 4. Voor meer informatie bekijk de polisvoorwaarden van je verzekering.

Eigen risico

Bij een WA dekking geldt er geen eigen risico mocht er een andere bestuurder / jongere bestuurder gebruik maken van de bromfiets dan kan er een zogenaamd jeugd eigen risico gelden. Sommige verzekeraars verlenen geen dekking indien de bestuurder jonger is dan 25 jaar. Bekijk de polisvoorwaarden om te zien wat voor jou van toepassing is.

Het eigen risico op een WA + diefstal , beperkt casco of all-risk (CASCO dekking) verschilt per verzekeraar.

3Vragen incasso en betalingen

Premie-vergelijken.nl de voordelen.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Zakelijke bromfiets verzekeren met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Goedkope zakelijke scooterverzekering vergelijken sinds 2008
snel een polis inluis

Snel geregeld

Regel verzekering scooter zakelijk binnen 3 minuten
compare

Onafhankelijk

Onafhankelijk vergelijken bij verschillende aanbieders

Wat kost een verzekering voor je zakelijke scooter?

De premie voor een scooterverzekering is afhankelijk van verschillende factoren zoals: Leeftijd van de bestuurder, gewenste dekking, beschikbare schadevrije jaren en regio waarin men woonachtig is.

Wat is een zakelijke scooterverzekering

Een scooterverzekering ook wel bromfietsverzekering genoemd kan je afsluiten voor een motorrijtuig tot 25 km per uur en 45 km per uur. Hierbij kijkt met naar de soort scooter bijvoorbeeld automaat, geschakeld etc. Het is in Nederland verplicht om je scooter te verzekeren.

Welke dekking afsluiten voor je scooter?

Heb je een wat oudere scooter die een kleine waarde vertegenwoordigt kies dan voor een WA dekking dit is de goedkoopste scooterverzekering. Wil je wat meer zekerheid of heeft je scooter een hoge (aanschaf)waarde kies er dan voor om een WA + Beperkt cascodekking af te sluiten of all-risk dekking. Ook voor jongere scooters kun je beter kiezen voor een WA + Beperkt Casco of Cascodekking bij deze vormen heb je vaak dekking voor diefstal en beschadiging. Kijk bij dekkingen wat je precies kunt verzekeren.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste scooterverzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Wij zijn daarnaast aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een scooterverzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een scooterverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een scooterverzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een scooterverzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens kunt u bij premie-vergelijken.nl terecht voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste scooterverzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van scooterverzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een scooterverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.