Zakelijke scooterverzekering

 • Wil jij besparen op je scooterpremie? 
 • Vergelijk scooterverzekeringen met korting! 
 • Goedkoopste scooterverzekering vergelijken
 • Tot 75% no-claimkorting
 • Gratis polisapp
 • Snel een polis in huis
 • Verzeker opzittenden, rechtsbijstand eenvoudig mee

Zakelijke bromfietsverzekering

Zakelijke bromfietsverzekering vergelijken? Wij vergelijken scooterverzekeringen sinds 2008 vraag snel een offerte aan via onderstaand formulier om je bromfiets zakelijk te verzekeren. De offerte ontvangt u binnen 1-2 werkdagen.

Helaas verzekeren niet alle verzekeraars zakelijke bromfietsen en of scooters, vandaar dat wij de premie niet online kunnen tonen maar deze opgevraagd dient te worden. Een WA dekking is alleen mogelijk bij gebruik voor bijvoorbeeld klantbezoek. Wil je een uitgebreidere dekking bijvoorbeeld beperkt + casco of all-risk dan is dit alleen te verzekeren voor woon/ werkverkeer. Vul snel onderstaand formulier in voor een offerte.

Vul uw bedrijfsnaam in dit is een verplicht veld.
Vul uw bedrijfadres in dit is een verplicht veld.
Vul uw postcode in dit is een verplicht veld.
Vul uw woonplaats in dit is een verplicht veld.
Dit zijn de laatste 4 cijfers van het framenummer of identificatienummer.
Waarvoor gebruikt u de bromfiets/ scooter?
Kunt u als ondernemer de BTW verrekenen?

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal, of poging hiertoe?
Schade door storm
Schade door brand, ontploffing?
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ vallen

Ongevallen opzittenden

Met een ongevallen opzittenden zijn zijn de bestuurder en passagier allebei verzekerd tijdens een ongeval ongeacht de schuldvraag. Een opzittendenverzekering is dan ook zeker aan te raden bij een scooterverzekering. De hoogte van de uitkering bij overlijden en blijvende invaliditeit kun je zelf bepalen. Bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 30.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand

Deze verzekering biedt dekking bij het verhalen van een schade op de schuldige / tegenpartij. Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp voor het verhalen van je schade. Heb je geen rechtsbijstandverzekering dan dien je dit in de meeste gevallen zelf te organiseren.

Beveiliging

Bij een diefstaldekking eisen de verzekeraars dat de scooter is voorzien van een goedgekeurd art slot klasse 3 of 4. Voor meer informatie bekijk de polisvoorwaarden van je verzekering.

Eigen risico

Bij een WA dekking geldt er geen eigen risico mocht er een andere bestuurder / jongere bestuurder gebruik maken van de bromfiets dan kan er een zogenaamd jeugd eigen risico gelden. Sommige verzekeraars verlenen geen dekking indien de bestuurder jonger is dan 25 jaar. Bekijk de polisvoorwaarden om te zien wat voor jou van toepassing is.

Het eigen risico op een WA + diefstal , beperkt casco of all-risk (CASCO dekking) verschilt per verzekeraar.

3Vragen incasso en betalingen

Premie-vergelijken.nl de voordelen.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Zakelijke bromfiets verzekeren met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Goedkope zakelijke scooterverzekering vergelijken sinds 2008
snel een polis inluis

Snel geregeld

Regel verzekering scooter zakelijk binnen 3 minuten
compare

Onafhankelijk

Onafhankelijk vergelijken bij verschillende aanbieders

Goedkope scooterverzekering afsluiten!

Meer informatie over de verschillende verzekeringen kun je terugvinden onder het tabblad dekkingen. Ook de veelgestelde vragen kun je eenvoudig terugvinden om je op weg te helpen bij het kiezen van de beste scooterverzekering of goedkoopste scooterverzekering. Door het vergelijken van scooterverzekeringen besparen onze klanten honderden euro’s per jaar op hun scooterpremie.

Dekking scooterverzekering bij jongere bestuurder

Helaas komt het steeds vaker voor dat een ouder een scooterverzekering afsluit voor zijn/ haar zoon of dochter. Verzekeraars zijn niet zo blij met deze ontwikkeling en hanteren vaak een hoger eigen risico of helemaal geen dekking als de zoon/ dochter op de scooter rijdt. Het beste is om een scooterverzekering af te sluiten op naam van de regelmatige bestuurder zo voorkom je een hoop gedoe bij schade.

Hoe je premie vergelijken scooterverzekering?

 • Bereken premie scooterverzekering door je kenteken in te vullen
 • Vergelijk bij bekende verzekeraars op dekking en voorwaarden
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen zoals opzittenden of rechtsbijstand
 • Vraag de scooterverzekering aan en vul de slotvragen in.
 • Na het aanvragen volgt er een email met voorlopige dekking
 • Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Voorwaarden verzekering scooter per maatschappij

Op zoek naar polisvoorwaarden van scooterverzekeringen? Bekijk onderstaand de voorwaarden voor de verzekering van je scooter.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen bij de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op deze website versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools aan om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via deze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op de website vermeld staan. Wij hebben voornamelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.