Zakelijke verzekeringen offerte

  • Offerte aanvragen zakelijke verzekeringen
  • Wij vergelijken meerdere verzekeraars
  • Exclusieve kortingen!
  • Telefonisch bereikbaar

Offerte zakelijke verzekeringen

Direct een offerte op maat aanvragen voor je zakelijke verzekeringen maak gebruik van onderstaand formulier en wij maken z.s.m. een offerte op maat voor je onderneming.

Zakelijke verzekeringen offerte aanvragen

Gegevens over de ondernemer

Wij hebben zoveel mogelijk gegevens van uw nodig om de juiste offerte voor u te kunnen maken. Verzekeraars kijken hierbij ook naar de ondernemer zelf, vandaar dat wij deze gegevens bij u opvragen.
Uw naam opgeven is een verplicht veld!
Uw adres opgeven is een verplicht veld!
Uw postcode opgeven is verplicht!
Uw emailadres is verplicht, en hebben wij nodig om de offerte naar toe te sturen!
Uw geboortedatum is een verplicht veld
U kunt maximaal 3 bestanden uploaden in pdf, jpg of png formaat tot maximaal 6 MB. Door uw polis te uploaden kunnen wij uw huidige polis makkelijker vergelijken.

Gegevens over uw bedrijf

Indien bekend vul dan uw KVK nummer in.
Uw omzetgegevens hebben verzekeraars nodig om een premie te kunnen bepalen. Bent u startend ondernemer vul dan de te verwachten omzet op jaarbasis in euro's
Geef een duidelijke omschrijving mee van uw werkzaamheden.
Geef aan hoeveel werknemers u in dienst heeft inclusief de directeur
Kunt u de btw verrekenen?

Gegevens voor de verzekeringen

Geef hier aan welke verzekeringen uw wenst aan te vragen voor de offerte.

Inventaris-goederenverzekering

Geef hier het bedrag op aan inventaris zoals een bureau, kasten, meubilair etc.
Heeft het pand een afwijkend risicoadres vul dit hier in.
Heeft het pand een afwijkend postcode vul dit dan hier in.
Heeft het pand een afwijkende woonplaats?
Geef hier het bedrag op aan goederen voor uw onderneming bijvoorbeeld grondstoffen, verpakkingsmaterialen etc
Denk bijvoorbeeld aan goedgekeurde sloten, hekwerk, sprinklerinstallatie, brandblussers etc.

Geef hier de beveiliging aan binnen of aan het pand.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

De opzichtdeking is voor schade aan spullen van derden die je voor bewerking of bewaring onder je hebt en waarvan je niet de eigenaar bent.
Maakt uzelf producten?
Besteedt u werkzaamheden uit aan derden?
Importeer of exporteer u producten buiten Europa? De VS en Canada verzekeren gaat helaas vaak niet

Bedrijfsschadeverzekering

De gegevens van uw brutowinst hebben wij nodig omdat dit van belang is bij een bedrijfsschadeverzekering!
Dit is de termijn die u denkt nodig te hebben om uw onderneming weer in bedrijf te krijgen na bijvoorbeeld een grote brand.
Een bedrijfsschadeverzekering is vaak gekoppeld aan een brandverzekering zoals bedrijfsgebouwenverzekering door het bouwaard in te vullen kan de verzekeraar het risico inschatten.
Meerdere keuzes zijn mogelijk

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Bedrijfsgebouwenverzekering

Vul hier de herbouwwaarde van het bedrijfsgebouw in. Vaak kunt u dit terugvinden in het taxatierapport.
Heeft het bedrijfspand een afwijkend risico adres vul dit dan hier in.
Postcode afwijkend risicoadres
Woonplaats/ vestigingsplaats afwijkend risicoadres
Meerdere keuzes zijn mogelijk

Goedkope zakelijke verzekeringen onze voordelen.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Verzekering zakelijk afsluiten met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope zakelijke verzekeringen
snel een polis inluis

Snel geregeld

Bedrijfsverzekering snel geregeld!
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Bespaar op je bedrijfsverzekeringen?

Vergelijk en bereken direct verzekeringen zakelijk

Hoe werkt het vergelijken?

Bereken je premie

Bereken zakelijke premies van verzekeringen

Vergelijk premies

Vergelijk verzekeringen zakelijk

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag voor de zakelijke verzekering

Polis

Ontvang na acceptatie de polis

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste zakelijke verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een zakelijke verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een zakelijke verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een zakelijke verzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een zakelijke verzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste zakelijke verzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van zakelijke verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een zakelijke verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.