Schade

verzekeringen vergelijken

Direct een schade melden

Meld de schade via de polismap / app of online.

Heeft U ruitschade?

Ruitschade is alleen gedekt bij een WA + Beperkt Casco of Cascodekking. Kijk voor een hersteller op Uw groene kaart en maak een afspraak om Uw sterretje kosteloos te laten repareren of de ruit te laten vervangen. Bij ruitvervanging heeft U vaak een eigen risico de hoogte van het eigen risico kunt U terugvinden op Uw polisblad.

Diefstal melden

Heeft U een diefstal schade? Doe dan zo snel mogelijk aangifte bij de politie en bel het nummer van de VBV (055 – 741 00 01) of via www.isgestolen.nl bij diefstal van het voertuig. Hierna kunt U de schade melden via de polismap-app of het online formulier. Bij diefstal geldt er tevens vaak een wachttermijn van 30-dagen. Mocht het voertuig binnen 30 dagen terug gevonden zijn meld dit dan bij Uw verzekeraar.

Tegenpartij schuldig?

Is de tegenpartij schuldig aan het ongeval en heeft U alleen een WA of WA + Beperkt Casco dekking? Dan dient de schade verhaald te worden op de tegenpartij. Dit is mogelijk via een rechtsbijstandverzekering of gratis verhaalsservice zoals de dienst 112-schade of Openclaims.

Inloggen polismap