Schade

Heeft U ruitschade?

Ruitschade is alleen gedekt bij een WA + Beperkt Casco of Cascodekking. Kijk voor een hersteller op Uw groene kaart en maak een afspraak om Uw sterretje kosteloos te laten repareren of de ruit te laten vervangen. Bij ruitvervanging heeft U vaak een eigen risico de hoogte van het eigen risico kunt U terugvinden op Uw polisblad.

Diefstal melden

Heeft U een diefstal schade? Doe dan zo snel mogelijk aangifte bij de politie en bel het nummer van de VBV (055 – 741 00 01) of via www.isgestolen.nl bij diefstal van het voertuig. Hierna kunt U de schade melden via de polismap-app of het online formulier. Bij diefstal geldt er tevens vaak een wachttermijn van 30-dagen. Mocht het voertuig binnen 30 dagen terug gevonden zijn meld dit dan bij Uw verzekeraar.

Tegenpartij schuldig?

Is de tegenpartij schuldig aan het ongeval en heeft U alleen een WA of WA + Beperkt Casco dekking? Dan dient de schade verhaald te worden op de tegenpartij. Dit is mogelijk via een rechtsbijstandverzekering of gratis verhaalsservice zoals de dienst 112-schade of Openclaims.

Veelgestelde vragen bij schade

Een schade is altijd erg vervelend. Onderstaand treft U een overzicht aan van veelgestelde vragen bij schade. Staat U vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Handige downloads

Schade

Direct een schademelding doorgeven of een formulier downloaden.

Polismap

Loopt Uw polis via Voogd en Voogd dan kunt U de inloggen via de website www.polismap.nl Of download de app in Appstore of google playstore.

Vragen Polismap Voogd en Voogd

Hoe kan ik inloggen in de polismap?
Ga naar onze pagina polismap en log daar in met Uw gebruikersnaam en wachtwoord. Of download de polis via de google playstore of appstore.
Hoe kan ik de polismap activeren?
Ga naar de website www.polismap.nl/registreren
  • Het klantnummer kunt U rechts bovenaan de polis vinden
  • U ziet uw e-mailadres staan.
  • Klik op volgende om te registeren.
  • Na registratie volgt er een melding dat er een e-mail is verzonden met een registratiecode.
  • Klik in de bevestigingsmail op activeren polismap
  • Uw polismap opent in een nieuw scherm
  • Kies een 4 cijferige-code om in te kunnen loggen in uw polismap
  • U kunt nu gebruik maken van de polismap
  • U kunt de volgende keer inloggen met Uw email en opgegeven code
Ik ben mijn code vergeten?
Heeft U geen code meer ga dan naar de website: https://www.polismap.nl/#/wachtwoordvergeten en vul Uw e-mailadres in U kunt nu een nieuwe code aanvragen