[rev_slider motorverzekering]

intrasurance motorverzekering

Direct de motorverzekering van intrasurance afsluiten? Bereken de premie en sluit direct de gewenste verzekering af.

Module opent in een nieuw scherm!

Bereken motorverzekering intrasurance

Premie intrasurance motorverzekering berekenen en vergelijken.

Overzicht dekking motorverzekering

Wat is verzekerd op een motorverzekering? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal of poging daartoe?
Schade door storm, hagelschade
Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding?
Schade door botsing met loslopende dieren
Schade door vandalisme of bekrassing
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

De standaard dekking is ook uit te breiden met een opzittendeverzekering, rechtsbijstandverzekering, pechhulp en het verzekeren van helm en kleding.

WA motorverzekering

In Nederland ben je verplicht om je motor minimaal WA te verzekeren. Zodra jij het kenteken laat overschrijven op je naam moet je de motor verzekeren. Met een WA motorverzekering is je motor verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Het gaat hierbij om materiële schade en letselschade van derden. De WA dekking geldt ook in het buitenland. Voor een overzicht van de landen bekijk je groene kaart.

Heb je zelf schade bij een WA Dekking dan kun je de schade verhalen op de tegenpartij door een rechtsbijstand af te sluiten. Of gebruik te maken van een verhaalservice. De WA dekking is de goedkoopste motorverzekering die verkrijgbaar is.

Motorverzekering WA + Beperkt Casco

Met een WA + Beperkt Casco motorverzekering ben je naast schade die je toebrengt aan derden ook verzekerd voor schade door:

  • Diefstal, joyriding, poging tot diefstal
  • Stormschade
  • Brand, ontploffing
  • Schade door botsing met loslopende dieren.

Bij een beperkt casco dekking voor je motor is een goedgekeurd slot klasse 4 (ART) vaak verplicht. Kun je niet aantonen dat je motor op slot stond door 2 sleutels te overleggen dan kan de verzekeraar besluiten niets uit te keren.

Wil je ook verzekerd voor schade door bijvoorbeeld vallen, vandalisme, of van de weg raken dan kun je ervoor kiezen om een WA+casco motorfietsverzekering (all-risk) af te sluiten.

Motorverzekering WA+ Casco

Met een WA +Casco verzekering ben je naast schade die je toebrengt aan derden ook verzekerd voor schade door: De WA + casco motorfietsverzekering wordt ook wel all-risk dekking genoemd in de volksmond en is de beste motorverzekering.

  • Brand / diefstal/ joyriding, ontploffing
  • Stormschade
  • Schade door botsing met loslopende dieren
  • Vandalisme
  • Schade door botsen/slippen en van de weg raken. (vallen)

Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden ben je verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Schadeverzekering opzittenden
Met een schadeverzekering voor opzittenden zijn jij en je passagiers verzekerd voor schade die jullie lijden tijdens een ongeval. De schadeverzekering voor opzittenden is uitgebreider dan een ongevallen verzekering voor opzittenden en kent een hoger verzekerd bedrag. Ook deze verzekering keert uit bij blijvende invaliditeit en overlijden tot € 1.000.000,--

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een eventuele derden. Een rechtsbijstandverzekering is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een dekking voor overige verkeerszaken.

Helm en Kleding:
Niet alle verzekeraars dekken schade aan helm en kleding dit kun je eenvoudig meeverzekeren door een extra verzekering hiervoor af te sluiten. Vergelijk goed de polisvoorwaarden om te kijken of je deze dekking nodig acht.

Pechhulpverzekering:
Sommige verzekeraars bieden een pechhulp dekking aan hierbij ben je verzekerd van dienstverlening bij pech onderweg met je motor.

Onze voordelen voor het motorverzekering vergelijken.

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 zijn wij online actief

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten
[rev_slider verzekeraars]

Over ons

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl