[rev_slider premie-vergelijken-home]

Hallo wij zijn premie-vergelijken.nl.

Via premie-vergelijken.nl is het mogelijk om diverse verzekeringen van verschillende aanbieders en verzekeraars met elkaar te vergelijken. Premie-vergelijken.nl is actief op het gebied van verzekeringen sinds 2008 via internet. Wij zijn volledig onafhankelijk en geen onderdeel van een verzekeraar.

Actief vanaf 1990

Sinds 1990 is ons bedrijf actief in verzekeringen/ hypotheken/ pensioenen en onroerend goed. Ons kantoor is gelegen aan de A59 te Noordhoek West Brabant. Wij zijn aangesloten bij de AFM onder nummer  12.01.55.90  en beschikken over diverse vergunningen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij SEH, VBO, KVK, en KIFID. Bekijk onze dienstenwijzer om meer te weten te komen over onze dienstverlening!  Of neem een kijkje op www.mathekuijpers.nl

Vergunningen om te adviseren en te bemiddelen in:

 • Hypothecair krediet (hypotheken)
 • Spaarrekeningen
 • Levensverzekeringen
 • Inkomensverzekeringen
 • Schadeverzekeringen Particulier
 • Schadeverzekeringen Zakelijk
 • Vermogen
 • Zorgverzekeringen
 • Pensioenverzekeringen
 • Premiepensioenvorderingen
 • Consumptief krediet
 • Elektronisch geld
 • Betaalrekeningen
 • Deelname Beleggingsrechten

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?
Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:
Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Hoe volledig is de wijze waarop wij vergelijken?
Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe vergelijken wij?
Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij het vergelijken van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance en Monuta.

Hoe verdienen wij aan het vergelijken van verzekeringen?
Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar (provisie). Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl