Scooterverzekering Voogd en Voogd

Scooterverzekering Voogd en Voogd vergelijken en afsluiten met korting doe je via premie-vergelijken.nl Voogd en Voogd biedt is een gevolmachtigde in Middelharnis welke verzekeringen aan kan aanbieden van verschillende verzekeraars.

Heb je vragen neem dan contact met ons op.

Scooter verzekeren Voogd en Voogd?

Vergelijk de premies en sluit direct af met ongevallen opzittenden en rechtsbijstandverzekering de scooterverzekering voogd en voogd kun je direct online afsluiten met korting!.

Je bromfiets alleen WA verzekeren bij klaverblad met korting? Vergelijk dan hier je premie! Verzeker rechtsbijstand en opzittenden eenvoudig mee.

WA Scooterverzekering

Met een WA scooterverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Heb je schade aan je eigen scooter dan kun je de schade verhalen op de tegenpartij door middel van een rechtsbijstandverzekering. De WA scooterverzekering is in nederland wettelijk verplicht. Zodra het kenteken op je naam staat dien je minimaal een scooterverzekering WA af te sluiten. De WA-dekking is dan ook gelijk de goedkoopste scooterverzekering.

Scooterverzekering WA beperkt casco

Met een WA + Beperkt cascoverzekering is je scooter ook verzekerd voor schade door brand, diefstal of storm. Bij een WA beperkt cascodekking ook wel WA plus scooterverzekering genoemd ben je niet verzekerd voor schade door vallen, botsen,of bjvoorbeeld vandalisme hiervoor dien je een WA casco scooterverzekering of all-risk scooterverzekering af te sluiten. Bij een WA+ Beperkt Cascodekking heb je vaak een eigen risico bij schade door storm, diefstal of brand de hoogte hiervan is afhankelijk van de verzekeraar.

Beveiliging
Bij een WA + Beperkt cascodekking is een art goedgekeurd slot klasse 3-4 verplicht. Bij diefstal dien je aan te tonen dat je scooter op slot heeft gestaan.

Scooterverzekering WA Casco

De scooterverzekering WA casco is de meest uitgebreidste scooterverzekering. Deze scooterverzekering noemt ment ook wel all-risk scooterverzekering. Bij de WA+ Cascodekking ben je gedekt voor schade door brand, diefstal, vandalisme, storm en overige van buitenkomende onheilen zoals vallen, botsen slippen van de weg raken. Ook bij een WA+ Casco scooterverzekering heb je vaak een eigen risico en is een goedgekeurd slot verplicht!

Ongevallen opzittenden

Met een ongevallen opzittenden zijn zijn de bestuurder en passagier allebei verzekerd tijdens een ongeval ongeacht de schuldvraag. Een opzittendenverzekering is dan ook zeker aan te raden bij een scooterverzekering. De hoogte van de uitkering bij overlijden en blijvende invaliditeit kun je zelf bepalen. Bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 30.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand

Deze verzekering biedt dekking bij het verhalen van een schade op de schuldige / tegenpartij. Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp voor het verhalen van je schade. Heb je geen rechtsbijstandverzekering dan dien je dit in de meeste gevallen zelf te organiseren.

Hoe werkt het vergelijken en afsluiten

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis en groene kaart

Meer over ons

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden. Via onze website kunt U direct een vergelijking maken van meerdere verzekeringen en online afsluiten.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl