Brommerverzekering

Brommerverzekering vergelijken

Vergelijk brommerverzekering 24 uur per dag en bespaar op je premie

  • Goedkoopste brommerverzekering vergelijken
  • Sinds 2008 online actief
  • Sluit direct online af met korting!
  • Gratis polisapp en polischeck!

Brommerverzekering vergelijken

Vergelijk brommerverzekering via onderstaande module en sluit direct online af met korting! Verzeker ook de opzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee.

1

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA+Diefstal WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal, of poging hiertoe?
Schade door storm
Schade door brand, ontploffing?
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ vallen

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering / Verhaalservice verzekering:
Deze verzekering voorziet in rechtshulp voor het verhalen van een schade op de tegenpartij.

Beveiliging

Bij een diefstaldekking eisen de verzekeraars dat de scooter is voorzien van een goedgekeurd art slot klasse 3 of 4. Voor meer informatie bekijk de polisvoorwaarden van je verzekering.

Eigen risico

Bij een WA dekking geldt er geen eigen risico mocht er een andere bestuurder / jongere bestuurder gebruik maken van de bromfiets dan kan er een zogenaamd jeugd eigen risico gelden. Sommige verzekeraars verlenen helemaal geen dekking indien de bestuurder jonger is dan 25 jaar. Bekijk de polisvoorwaarden om te zien wat voor jou van toepassing is.

Het eigen risico op een WA + diefstal , beperkt casco of all-risk (CASCO dekking) verschilt per verzekeraar.

veelgestelde vragen

Ben ik direct verzekerd als ik een verzekering afsluit?
Ja, zodra U een scooterverzekering aanvraagt via onze webmodule ontvangt U een e-mailbericht met hierin een bevestiging van de aanvraag. In dit bericht wordt tevens aangegeven of er een voorlopige dekking van kracht is. Na beoordeling en acceptatie door de verzekeraar volgt de polis per post.
Wanneer heb ik een eigen risico?
Een eigen risico komt in de volgende gevallen voor: Bij een (schuld)schade op een WA+Beperkt Cascoverzekering en WA + Cascoverzekering. Het eigen risico verschilt per verzekeraar en is meestal een vast bedrag of bijvoorbeeld een percentage van het schadebedrag/ waarde van de bromfiets. Jeugd eigen risico:Wordt vaak gehanteerd wanneer de schadeveroorzakende bestuurder in een andere leeftijdscategorie valt dan verzekeringsnemer/ regelmatige bestuurder. Dit bedrag varieert per verzekeraar van € 500,-- tot € 1000,-- sommige verzekeraars sluiten jeugdige bestuurders geheel uit van de dekking bij een onjuiste opgave.
Ben ik verplicht om een verzekering af te sluiten?
Ja het is in Nederland verplicht om minimaal een WA verzekering te hebben voor je scooter / bromfiets of snorscooter. Uiteraard is het ook mogelijk om een WA + Diefstal of een All-risk verzekering af te sluiten. De bromfiets/scooter moet verzekerd zijn zodra het kenteken op je naam gezet wordt.
Hoe kan ik de premie voldoen?
Als je besluit om de verzekering aan te vragen dan kun je de premie op verschillende manieren voldoen. Namelijk per maand , kwartaal, halfjaar, of per jaar.Per maand, kwartaal, halfjaar is een automatische incasso verplicht.
Bouw je bij iedere verzekering schadevrije jaren op?
Nee, niet iedere verzekeraar maakt gebruik van schadevrije jaren. Normaal gesproken is het zo dat als er een no-claimkorting gehanteerd wordt er ook schadevrije jaren worden opgebouwd. Deze kun je bij ons ook meenemen naar bijvoorbeeld je auto of motorverzekering.
Hoe kan ik mijn schadevrije jaren aantonen?
Schadevrije jaren bouw je op tijdens de looptijd van een verzekering. Schadevrije jaren kun je slechts eenmalig gebruiken dus per motorrijtuig! Heb je een brommerverzekering gehad en is deze beëindigd dan heeft je vorige verzekeraar de schadevrije jaren in ROY-DATA geplaatst.
Ik heb schadevrije jaren op mijn autoverzekering kan ik deze nogmaals gebruiken?
Nee, helaas is het niet mogelijk om de schadevrije jaren zowel op je auto als brommerverzekering te gebruiken.
Wat heb ik nodig om een scooter of snorscooterverzekering af te sluiten?
Bij het afsluiten van een verzekering dien je te beschikken over de volgende gegevens. 1. De gegevens van de verzekeringsnemer en regelmatige bestuurder 2. De gegevens van de bromfiets zoals bouwjaar, kenteken, meldcode, merk en type. 3. De gegevens van je verzekeringsverleden zoals schadeverleden, opgebouwde schadevrije jaren enzovoorts.
Ben ik ook verzekerd met een opgevoerde scooter?
Nee. je bent niet verzekerd met een opgevoerde scooter. De verzekeraar kan zelfs besluiten om de gehele schade te verhalen op de bestuurder/ verzekeringsnemer.
Meer veelgestelde vragen

Hoe werkt het vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis en groene kaart

Premie brommerverzekering?

Hoe wordt de premie bepaald voor een brommerverzekering? De premie van een brommerverzekering is afhankelijk van de volgende factoren.

  • Soort bromfiets tot 45km per uur of tot 25 km per uur
  • Leeftijd van de bestuurder
  • Regio waarin men woonachtig is
  • Gewenste dekking
  • Ingebrachte schadevrije jaren
  • De nieuwwaarde en aanschafwaarde

Vergelijk brommerverzekering op prijs dekking en voorwaarden

Over premie vergelijken

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl
Zorgverzekering 2019