VVE verzekeringen onderverzekering

Enkele voordelen die wij bieden;

  • VVE pakket vergelijken binnen 3 minuten
  • Profiteer van exclusieve kortingen
  • Telefonisch bereikbaar
  • Snel een polis in huis

VVE onderverzekering?

Wat is onderverzekering bij een vve verzekering? 

Indien het pand te laag verzekerd (herbouwwaarde) wordt is er sprake van onderverzekering. Bij schade wordt de werkelijke herbouwwaarde door een schade-expert vastgesteld. Is de werkelijke waarde hoger dan de verzekerde som dan kan de verzekeraar minder uitkeren dan het werkelijke schadebedrag, in dit geval spreken we dan van onderverzekering.  

Wil je een garantie tegen onderverzekering dan doe je er goed aan om een taxatie te laten verrichten. Boven de 1 miljoen laat de verzekeraar vaak een taxatie verrichten door een onafhankelijk taxatiebureau. 

Taxatierapport: 

Heb je een taxatierapport welke is samengesteld door een erkend taxateur dan kan de verzekeraar garantie tegen onderverzekering verlenen. De garantie tegen onderverzekering is meestal 3 tot 5 jaar. In de meeste gevallen is het dus verstandig om een taxateur in te schakelen om onderverzekering te voorkomen. 

Voorbeeld onderverzekering vve verzekeringen

De verzekerde som van een opstal bedraagt € 1.000.000,-- terwijl de werkelijke herbouwwaarde € 1.500.000,-- bedraagt. De schade-expert heeft de schade en werkelijke vastgesteld. De expert en verzekeraar hanteren dan de volgen de formule bij het bepalen van de schadeuitkering:

Verzekerde som (€1.000.000,-- / werkelijke waarde € 1.500.000,--) maal de hoogte van het schadebedrag = uitkering.) Bedraagt de schade bijvoorbeeld € 25.000,-- dan keert de verzekeraar slechts: 16.667,-- uit.

Voordelen vve verzekeringen vergelijken.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Online korting op vve verzekeringen
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope vve verzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Snel een polis voor de vereniging van eigenaren
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Op zoek naar de juiste polisvoorwaarden bekijk onderstaand de verschillende polisvoorwaarden. Of bekijk het e.e.a. in onze webmodule.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste vve verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een vve verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een vve verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een vveverzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een vveverzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste vveverzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van vveverzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een vveverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.
Maak gebruik van onze opzegservice. [gravityform id="1" title="true" description="true"]