[rev_slider caravanverzekering-1]

Dekking kampeerautoverzekering

Onderstaande een overzicht van de mogelijkheden en dekkingen bij een kampeerautoverzekering.

WA
Met een WA camperverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. De WA camperverzekering is verplicht en kan direct online afgesloten worden.

WA + Beperkt Casco
Met een WA beperkt casco verzekering is je camper ook verzekerd naast schade aan derden voor schade door diefstal, ruitbreuk, storm, hagelschade, brandschade, ontploffing.

WA + Casco
Met de WA + cascoverzekering is de camper ook verzekerd voor schade door botsen van de weg raken, vandalisme dit is dan ook de meest uitgebreidste dekking voor de camper.

Uitbreidingen naast de verzekering voor de kampeerauto

Ongevallenverzekering voor inzittenden
Met een ongevallenverzekering voor inzitenden zijn de bestuurder en passagiers verzekerd tijdens een ongeval. De verzekering keert alleen uit bij blijvende invaliditeit en overlijden. De verzekerde som kun je zelf bepalen bijvoorbeeld € 10.000,-- bij overlijden en € 30.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Met een schadeverzekering voor inzitenden zijn de bestuurder en passagiers verzekerd tijdens een ongeval. De verzekering keert ook uit bij blijvende invaliditeit en overlijden en materiële schade. De verzekerde som is hoger dan bij een ongevallen verzekering voor inzittenden vaak tot €1.000.000,-- .

Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp bij het verhalen van je schade. Ook kun je een rechtsbijstandverzekering afsluiten waarbij je bijvoorbeeld ook geschillen met een reparateur of dealer afdekt.

Inboedel Luiffel/ zonwering Aankoopwaarde/ Nieuwwaarde

Voordelen kampeerautoverzekering vergelijken.

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 zijn wij online actief

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Meer over premie-vergelijken.nl

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl

Premie kampeerautoverzekering vergelijken en afsluiten