[rev_slider bestelautoverzekering]

Bestelautoverzekering vergelijken

Premie intrasurance bestelautoverzekering

Direct de premie van bestelautoverzekering van intrasurance berekenen (onderdeel van verzekeruzelf).

Intrasurance bestelautoverzekering afsluiten? Premie-vergelijken.nl

WA

Een WA bestelautoverzekering is in Nederland wettelijk verplicht voor je bestelauto. De WA verzekering is dan ook de goedkoopste bestelautoverzekering die verkrijgbaar is. Met een WA dekking is je bestelauto alleen verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Schade door eigen schuld of bijvoorbeeld diefstal is bij deze vorm niet gedekt. Schade die toegebracht wordt door een andere partij kun je verhalen door middel van een rechtsbijstandverzekering.

WA + beperkt Casco

Met een WA beperkt cascoverzekering is je bestelbus o.a. verzekerd voor schade aan derden maar ook voor schade aan je bestelbus zelf zoals:

 • Schade aan derden (Wettelijke aansprakelijkheid)
 • Ruitschade/breuk
 • Brand, ontploffing
 • Storm en hagelschade
 • Inbraak of poging tot inbraak
 • Diefstal
 • Botsing met loslopende dieren.

WA Casco

De WA+ Cascodekking ook wel all-risk genoemd is de beste bestelbusverzekering. Met deze uitgebreide vorm is je bestelbus onder andere verzekerd voor schade door:

 • Schade aan derden (Wettelijke aansprakelijkheid)
 • Ruitschade/breuk
 • Brand, ontploffing
 • Storm en hagelschade
 • Inbraak of poging tot inbraak
 • Diefstal
 • Botsing met loslopende dieren.
 • Schade door (eigen schuld) zoals botsen, slippen van de weg raken
 • Schade door vandalisme, bekrassing etc

Uitbreidingen naast de bestelbusverzekering

Rechtsbijstand Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je van rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden.

Ongevallen inzittenden verzekering

Met een ongevallen inzittendenverzekering ben je verzekerd voor schade die jij en je passagiers lijden tijdens een verkeersongeval. De dekking bestaat uit een dekking bij overlijden en een dekking bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden

Met een schadeverzekering voor inzittenden ben je verzekerd voor schade die jij en je passagiers lijden tijdens een verkeersongeval. De dekking bestaat uit een dekking bij overlijden en een dekking bij blijvende invaliditeit. Daarnaast biedt de verzekering ook dekking voor inkomstenderving etc. Deze variant is dan ook de meest uitgebreidste variant.

Pechhulpverzekering

Een pechhulpverzekering geeft dekking op het moment dat er een defect is aan het motorrijtuig. Met deze verzekering bent U verzekerd van pechhulp ter plaatse en eventueel vervangend vervoer na 48 uur.

Vervoer van eigen goederen

Ook wel goederentransportverzekering of eigenvervoerders verzekering genoemd. Met deze verzekering is ook de inhoud in Uw bestelwagen verzekerd.

Over ons

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl