Bestelautoverzekering vergelijken

Vergelijk bestelautoverzekering 24 uur per dag en bespaar direct op je premie

 • Goedkoopste bestelautoverzekering vergelijken
 • Sinds 2008 online actief
 • Sluit direct online af met korting!
 • Gratis polisapp en polischeck!
 • Polis en groene kaart snel in huis

Tips over de bestelautoverzekering:

1. Verzeker Uw spullen/ goederen die in een bestelauto aanwezig zijn via een goederentransportverzekering.

Veel ondernemers die een bestelautoverzekering afsluiten zijn zich niet bewust van het feit dat aanwezige goederen/ spullen welke zich in de bestelauto bevinden niet onder de bestelautoverzekering vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gereedschap of materialen om Uw onderneming te kunnen uitvoeren. Het kan hierdoor verstandig zijn om voor deze goederen een aparte goederentransportverzekering af te sluiten.

2. Meerdere bestelauto's of zakelijke auto's?

Beschikt Uw onderneming over meerdere bestelauto's of bedrijfsauto's dan kan het verstandig zijn om een wagenparkverzekering af te sluiten. Vanaf 8 auto's kunt U vaak een wagenparkverzekering afsluiten dit heeft vele voordelen als gevolg zoals extra korting op de premie voor Uw wagenpark. In sommige gevallen is het voordeliger om de auto's apart te verzekeren.


Bereken direct de premie

3. Kies de juiste aanvullende dekkingen:

Het is verstandig om een juiste aanvullende dekking te nemen. Bijvoorbeeld voor rechtshulp, schade als gevolg van overlijden of blijvende invaliditeit.

Hoe werkt het vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis en groene kaart

Hoe wordt de premie bepaald?

Een veelgestelde vraag is wat kost een bestelautoverzekering? Onderstaand een opsomming van hoe de premie tot stand komt.

 • Het gebruik van de bestelauto bijvoorbeeld zakelijk of particulier
 • De gewenste dekking bijvoorbeeld WA, beperkt of all-risk
 • Het aantal km's per jaar dat er gereden wordt
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Inclusief of exclusief BTW verzekeren
 • De regelmatige bestuurder van de bestelauto

Over ons

Polisvoorwaarden bestelautoverzekeringen

Onderstaand een overzicht van verschillende polisvoorwaarden behorende bij bestelautoverzekeringen.

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl

Vergelijk bestelautoverzekering op premie-vergelijken.nl | 24 uur per dag direct je bestelauto verzekeren