Bestelauto verzekeren online

Bestelauto verzekeren bij verschillende verzekeraars? Vergelijk eenvoudig de premies en voorwaarden en profiteer van extra online korting! Heb je de bestelauto zakelijk gekocht dan kun je de BTW en BPM waarschijnlijk verrekenen met de belastingdienst en kun je de bestelauto zakelijk verzekeren exclusief BTW en BPM.

Goedkoop bestelauto verzekeren

Verzeker de inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee. Ook de goederen in de bestelauto kun je eenvoudig meeverzekeren.

Vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Verzekeren bestelauto 24 uur per dag 7 dagen per week

Via premie-vergelijken.nl kun je ook je bestelauto particulier verzekeren, binnen 3 minuten. Heb je vragen dan zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar.

Wat is een bestelautoverzekering?

Een bestelautoverzekering is een verzekering voor een bedrijfswagen of bestelbus die een bepaald laadvermogen hebben om spullen te vervoeren. De typische bestelauto heeft vaak een grijs kenteken welke begint met een V of B in de lettercombinatie.

Dekking bestelautoverzekeringen

WA bestelautoverzekering
Met een WA bestelautoverzekering is schade aan derden gedekt. Je eigen schade is bij deze vorm niet gedekt. Is een tegenpartij schuldig dan kun je de schade verhalen via bijvoorbeeld je rechtsbijstandverzekering. Een WA dekking is in Nederland verplicht en de goedkoopste bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering WA beperkt Casco
Met een WA beperkt casco bestelautoverzekering is schade aan derden gedekt. En schade door een van de volgende oorzaken/ gebeurtenissen:

 • Schade door brand, ontploffing
 • Schade door inbraak, diefstal, joyriding
 • Schade door ruitbreuk of een sterretje
 • Schade door storm of hagel
 • Schade door botsing met loslopende dieren

Bestelautoverzekering WA Casco
Dit is de meest uitgebreide dekking en is ook bekend als all-risk bestelautoverzekering. Hierbij is schade door een van de volgende oorzaken/ gebeurtenissen o.a. gedekt:

 • Schade door brand, ontploffing
 • Schade door inbraak, diefstal, joyriding
 • Schade door ruitbreuk of een sterretje
 • Schade door storm of hagel
 • Schade door botsing met loslopende dieren
 • Schade door vandalisme
 • Schade door Botsen. slippen, van de weg raken, omslaan.

Aanvullende dekkingen naast de verzekering voor je bestelauto.

Ongevallen verzekering inzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech.

No-claimbeschermer
Met een no-claimbeschermer verzeker je als het ware de handhaving in van de bonus/maluskorting in geval van schade.Let op het aantal schadevrije jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe auto gekocht dan kun je er ook voor kiezen om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc.

Vervoer van eigen goederen

Ook wel goederentransportverzekering of eigenvervoerders verzekering genoemd. Met deze verzekering is ook de inhoud in Uw bestelwagen verzekerd.

Voordelen verzekeren bestelauto premie-vergelijken.nl.

Exclusieve kortingen

Profiteer van exclusieve kortingen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkoop bestelauto verzekeren

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Hoe werkt het verzekeren bestelauto?

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis en groene kaart

Premiebepaling bestelautoverzekering

De premie van een bestelautoverzekering is o.a. afhankelijk van verschillende factoren zoals: Leeftijd van de bestuurder, regio waarin men woonachtig is, gewenste dekking, het aantal gereden km's per jaar en het aantal beschikbare schadevrije jaren.

Kan ik zakelijk een bestelautoverzekering afsluiten

Het is ook mogelijk om een zakelijke bestelautoverzekering af te sluiten. Je bestelauto kun je dan verzekeren exclusief BTW en BPM Hiermee bespaar je op de premie voor je bestelautoverzekering. Bij schade keert de verzekeraar het schadebedrag exclusief BTW uit.

Bestelautoverzekering particulier

Een particulier kan de BTW en BPM niet verrekenen met de belastingdienst en moet een bestelbus inclusief BTW verzekeren. Ook kun je als particulier een bestelautoverzekering aanvragen via premie-vergelijken.nl

Verzekeren bestelauto ZZP

Wil je als zzp'er een bestelauto verzekeren dan kun je de BTW en BPM vaak verrekenen met belastingdienst en kun je een bestelautoverzekering aanvragen via premie-vergelijken.nl

Over ons

Polisvoorwaarden bestelautoverzekeringen

Onderstaand een overzicht van verschillende polisvoorwaarden behorende bij bestelautoverzekeringen.

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl

Verzeker bestelauto | 24 uur per dag direct je bestelautoverzekering afsluiten