Inventaris goederenverzekering vergelijken

 • Goedkope inventaris goederen verzekering afsluiten
 • Vergelijk verzekeraars
 • Exclusieve kortingen!
 • Zakelijk verzekeren binnen 3 minuten
 • Telefonisch bereikbaar

Inventaris goederenverzekering vergelijken

Met een inventaris goederenverzekering zijn je zakelijk aangeschafte goederen verzekerd zoals een bureau, kasten, en overige inventaris. Met de inventaris/goederenverzekering zijn de spullen die je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren, verzekerd tegen brand, storm, neerslag, overstroming, ontploffing, bliksem, inductie, lekkage, inbraak en diefstal. De inventaris verzeker je op basis van nieuwwaarde. De goederen verzeker je tegen de inkoopwaarde van de goederen. De verzekerde som van deze verzekering is vaak exclusief BTW.

Hoe zit het dan met een inboedelverzekering?

Vaak krijgen wij te horen ja maar ik heb toch al een inboedelverzekering. En waarom moet ik dan voor mijn zakelijke spullen een aparte verzekering afsluiten? Goederen die je zakelijk aanschaft vallen niet onder de particuliere dekking van je inboedelverzekering. De meeste verzekeraars sluiten dit namelijk uit of bieden de mogelijkheid om het mee te verzekeren tegen een meerpremie tot een bepaald bedrag bijvoorbeeld tot € 2500,-- of € 5000,-- .

Direct een offerte of aanvraag voor je inventaris en goederen? Vergelijk diverse verzekeraars via onze website in het mkbpakket.

Inventarisverzekering

Het onderdeel inventaris biedt dekking voor inrichting en machines. Denk hierbij aan kantoormeubelen, printers, productiemachines, maar ook zaken zoals een koffiezetapparaat.

Goederenverzekering

Met het onderdeel goederen verzeker je de zaken die voor de verkoop zijn bestemd, zoals handelsvoorraad, grond- en hulpstoffen en verpakkingen.

Huurdersbelang verzekeren op de inventaris goederen verzekering

Het huurdersbelang bestaat uit veranderingen en uitbreidingen die je hebt aangebracht in het gebouw dat je huurt. Je kan hierbij denken aan vloeren, installaties, zonnepanelen of een nieuwe keuken

Vragen of hulp nodig bij het inventarisverzekering vergelijken?

Heb je een vraag over de dekking of voorwaarden? Neem contact met ons op! Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste verzekering voor je inventaris en goederen.

Wat is niet verzekerd op een inventaris-goederen verzekering?

Niet verzekerd op de inventaris/goederendekking zijn:

 • Schade door opzet
 • Fraude of opzet
 • Saneringskosten
 • Schade door software
 • Schade ten gevolge van slecht onderhoud

Eigen risico zakelijke inventarisverzekering

Het eigen risico voor een inventaris goederen verzekering is per verzekeraar verschillend. Kies je voor een hoger eigen risico dan krijg je vaak een premiekorting.

Goedkope inventaris/goederenverzekering onze voordelen.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Verzekering inventaris afsluiten met korting!
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope zakelijke verzekeringen
snel een polis inluis

Snel geregeld

Bedrijfsverzekering snel geregeld!
compare

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Bespaar op je bedrijfsverzekeringen?

Vergelijk en bereken direct verzekeringen zakelijk

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste zakelijke verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een zakelijke verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een zakelijke verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een zakelijke verzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een zakelijke verzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste zakelijke verzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van zakelijke verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een zakelijke verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.