Brommobielverzekering schadevrije jaren

  • Goedkoop brommobiel verzekeren WA + Beperkt Casco
  • Exclusieve kortingen
  • Vergelijk verzekeraars
  • 24 uur per dag 7 dagen per week afsluiten
  • Gratis polisapp
  • Telefonisch bereikbaar

Gebruik schadevrije jaren brommobiel

Onderstaand een uitleg hoe je schadevrije jaren kunt gebruiken bij een brommobielverzekering.

Opbouw schadevrije jaren

Schadevrije jaren bouw je op tijdens de looptijd van een motorrijtuigenverzekering. Bijvoorbeeld auto, motor of bromfietsverzekering. Beëindig je de verzekering voor je motorrijtuig dan komen deze schadevrije jaren beschikbaar in het systeem van ROY-DATA. De jaren kun je dan gebruiken voor een brommobielverzekering.

Wanneer geen opbouw schadevrije jaren

Helaas denken veel mensen dat ze altijd schadevrije jaren opbouwen. Per verzekeraar verschilt het of je schadevrije jaren opbouwt. Krijg je geen no-claimkorting dan bouw je vaak geen schadevrije jaren op. Ook als je een tijd gebruik maak van een motorrijtuig van iemand anders bouw je geen schadevrije jaren op.

Direct besparen op je brommobielverzekering

Brommobielverzekering vergelijken

Waar kan ik mijn schadevrije jaren opvragen?

Het aantal opgebouwde en beschikbare schadevrije jaren kun je opvragen bij ROY-DATA, je tussenpersoon of verzekeraar. Daarnaast staat tegenwoordig het aantal opgebouwde schadevrije jaren vaak aangegeven op je polis. Let op schadevrije jaren kan je slechts voor 1 object gebruiken.

Voordelen goedkope brommobielverzekering vergelijken.

exclusieve korting

Exclusieve kortingen

Goedkoopste brommobielverzekering wa beperkt casco afsluiten
Sinds 2008

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 goedkope brommobielverzekering afsluiten
snel een polis inluis

Snel geregeld

Snel een brommobiel verzekeren WA+Beperkt Casco
compare

Onafhankelijk

Onafhankelijk vergelijken bij verschillende verzekeraars

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste brommobielverzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

  • AFM vergunningnr: 12015590
  • KIFID 300.010557
  • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een brommobielverzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een brommobielverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een brommobielverzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een brommobielverzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste brommobielverzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van brommobielverzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een brommobielverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.