Brommobielverzekering Bellier

Goedkoop Bellier verzekeren? Premie-vergelijken.nl biedt sinds 2008 de mogelijkheid aan om online je brommobielverzekering af te sluiten. Een Bellier brommobiel verzekeren kan 24 uur per dag 7 dagen per week direct online. Heb je al een Bellier brommobielverzekering dan kan je deze eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van onze opzegservice.

Bellier brommobiel verzekeren

Vergelijk brommobielverzekering via onderstaande vergelijker. Verzeker de rechtsbijstand en inzittenden eenvoudig mee, wil je een verzekering tegen diefstal dan is een goedgekeurd slot (art-klasse 3/4) verplicht.

Hulp nodig of vragen?
Neem contact met ons op.

Premie vergelijken brommobielverzekering?

Sinds 2008 bieden wij via premie-vergelijken.nl brommobielverzekeringen aan. Inmiddels hebben wij duizenden mensen geholpen aan de goedkoopste brommobielverzekering. Voor vragen en hulp zijn onze adviseurs telefonisch bereikbaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste brommobielverzekering voor jouw situatie.

Brommobielverzekering 14 dagen bedenktijd

Besluit je om online je brommobiel te verzekeren dan geldt er een bedenktijd van 14 dagen. Dit wil zeggen dat je binnen 14 dagen de verzekering kan beëindigen per ingangsdatum. Niet goed is dus geld terug bij premie-vergelijken.nl

Verzekering Bellier vergelijken

Door het verzekering Bellier vergelijken kan je honderden euro's besparen maar hoe wordt de premie bepaald voor een brommobiel? De premie van een brommobielverzekering is afhankelijk van:

 • Soort brommobiel en gebruik
 • Leeftijd bestuurder
 • Regio waarin men woonachtig is
 • Gewenste dekking
 • Ingebrachte schadevrije jaren
 • De nieuwwaarde en aanschafwaarde

Hoe werkt het overstappen bij een Bellier verzekering?

Heb je al een brommobiel verzekerd en wil je een goedkope brommobielverzekering afsluiten van premie-vergelijken.nl dan kun je direct online een aanvraag doen voor een brommobielverzekering. Let op je kunt je huidige brommobielverzekering opzeggen door middel van onze opzegservice je dient dan wel rekening te houden met een opzegtermijn van 30 dagen. Heb je je brommobiel verkocht dan kun je direct je verzekering opzeggen door een kopie van het vrijwaringsbewijs te versturen naar je verzekeraar of tussenpersoon.

Brommobiel verzekeren populaire merken?

 • Aixam
 • Bellier
 • Canta
 • Casalini
 • Chatenet
 • Due
 • Italcar
 • JDM
 • Ligier
 • Mega
 • Microcar
 • Omnia

Dekkingen brommobielverzekering

Onderstaand een beknopt overzicht van de dekkingen bij de verzekering voor brommobielen.

Dekking voor: WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal, of poging tot diefstal/ inbraak?
Storm
Brand/ ontploffing?
Vandalisme
Botsen/ slippen/ vallen, eigen schuld

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering in/opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor in/opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering / Verhaalservice verzekering:
Deze verzekering voorziet in rechtshulp voor het verhalen van een schade op de tegenpartij.

Voordelen goedkope brommobielverzekering.

Exclusieve kortingen

Goedkoop Bellier verzekeren

Sinds 2008 actief

Bellier verzekeren sinds 2008!

Snel geregeld

Snel een polis in huis

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars en producten

Hoe premie verzekering brommobiel Bellier vergelijken?

Brommobielverzekering berekenen

Bereken premie brommobielverzekering

Vergelijk premie

Vergelijk Bellier verzekering

Verzend je aanvraag

Verstuur je aanvraag voor de brommobielverzekering

Polis en groene kaart

Is je aanvraag geaccepteerd dan is brommobiel verzekerd, en ontvang je een groene kaart en polis.

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via premie-vergelijken.nl. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste brommobielverzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en op zaterdag Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team/ adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij :

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op premie-vergelijken.nl versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van de financieel adviseur een brommobielverzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via premie-vergelijken.nl een brommobielverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een brommobielverzekerings- of bancair product en voert u bij een aanvraag zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een brommobielverzekering via internet?

Via premie-vergelijken.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben dan ook gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste brommobielverzekering bovenaan staat. Ook kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van brommobielverzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via premie-vergelijken.nl een brommobielverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De getoonde verzekeraars geven ons een vergoeding omdat zij op premie-vergelijken.nl vermeld staan. Premie-vergelijken.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.