[rev_slider autoverzekering]

Polisvoorwaarden Avero Achmea | 1MR8-03l

Onderstaand de polisvoorwaarden van de Avero Achmea Verhaalshulp 1mr8-03. Wilt U weten of U kunt besparen op Uw Avero Achmea autoverzekering? Via premie-vergelijken.nl Kun je direct online meerdere autoverzekeringen vergelijken van o.a. AVERO ACHMEA

Onze voordelen

 • Sinds 2008 actief
 • Snel geregeld
 • Gratis polisapp
 • Exclusieve kortingen
 • Premie vergelijken autoverzekering
 • Telefonisch bereikbaar

Premie vergelijken autoverzekering en afsluiten!

Waarom is het premie vergelijken autoverzekering zo belangrijk? Door het vergelijken van autoverzekeringen kun je honderden euro's per jaar besparen. Wij van premie-vergelijken.nl bieden de mogelijkheid aan sinds 2008 waarbij we je een aantrekkelijk korting geven op je autopremie. Via onze site kun je eenvoudig autoverzekeraars en polisvoorwaarden autoverzekeringen vergelijken.

Kilometrage en premie autoverzekering vergelijken?

Het aantal opgegeven kilometers kan van invloed zijn op de hoogte van de premie van je autoverzekering. Rij je minder km's per jaar dan loopt de verzekeraar vaak een lager risico waardoor de premie voor je autoverzekering omlaag kan. Het is dus verstandig om je aantal te rijden kilometers per jaar te bepalen zodat je niet teveel betaald voor de verzekering van je auto.

Hoe werkt het overstappen van autoverzekering?

Wil je overstappen op de autoverzekering van premie-vergelijken.nl dan werkt dit als volgt:

 • Bereken je premie en vergelijk autoverzekeringen
 • Keuze gemaakt dan kun je dit online je autoverzekering afsluiten.
 • Maak gebruik van onze opzegservice

Opzeggen en overstappen van autoverzekering

Let op bij het overstappen van autoverzekering dien je wel rekening te houden met de opzegtermijn van je huidige verzekeraar. Meestal is de opzegtermijn 30 dagen na de looptijd van 1 jaar. Heb je je oude auto verkocht? Dan kun je gelijk overstappen op de autoverzekering van premie-vergelijken.nl. het enige wat je dan hoeft te doen is een vrijwaringsbewijs te versturen naar je verzekeraar. Zij moeten dan de verzekering van je auto beëindigen per datum van verkoop/ vrijwaardatum.

Tips autoverzekeringen

Kies het de juiste dekking en gereden km's per jaar. Sommige verzekeraars hanteren premies op basis van het aantal gereden km's per jaar. Door vooraf een inschatting te maken van de te rijden km's per jaar kun je behoorlijk besparen op je premie. Ook het kiezen van de juiste dekking is een belangrijk iets is je auto gefinancierd dan kan het verstandig zijn om de auto bijvoorbeeld 1 jaar WA + Casco te verzekeren.

Zakelijk gebruik

Bij zakelijke autoverzekeringen kun je de BTW vaak verrekenen. Als je kiest voor een beperkt casco of volledig casco dekking kan dit een premiebesparing opleveren voor de verzekering van je auto. Bij schade wordt de btw exclusief BTW uitgekeerd deze kun je later verrekenen met de belastingdienst.

Hoe werkt het premie autoverzekering vergelijken?

Bereken je premie

Bereken premie autoverzekering door je gegevens in te vullen

Vergelijk premies

Vergelijk premie autoverzekeringen op dekking en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Keuze gemaakt? Vraag dan de verzekering aan.

Polis en groene kaart

Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van verschillende producten via onze website. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van de verschillende producten.

Meer over ons

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen van de beste verzekering voor hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of Uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan Uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt U vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om Uw gegevens te beveiligen maken wij gebruik van een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke U invoert op onze website versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij U hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.
[rev_slider verzekeraars]