Autoverzekering all risk vergelijken

Autoverzekering all risk vergelijken? Vergelijk onderstaand de premies voor een all risk autoverzekering / WA + Casco autoverzekering. Verzeker de inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp eenvoudig mee. Ben je ondernemer of wil je zakelijk verzekeren? Vergelijk je bedrijfsautoverzekering all risk dan hier.

Vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op

Vergelijk autoverzekeringen all risk

Premie all risk autoverzekering vergelijken?

Premie voor je all-risk autoverzekering vergelijken doe je op premie-vergelijken.nl vergelijk de premies en sluit direct online af met korting. Heb je vragen dan zijn wij op werkdagen ook telefonisch bereikbaar.

Dekkingen bij autoverzekeringen

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco (all-risk)
Schade aan derden?
Schade door diefstal?
Schade door storm
Schade door brand?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen naast de verzekering voor je auto.

Ongevallen verzekering inzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

Pechhulp
Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech.

No-claimbeschermer
Met een no-claimbeschermer verzeker je als het ware de handhaving in van de bonus/maluskorting in geval van schade.Let op het aantal schadevrije jaren wordt wel aangepast alsof er een terugval is geweest bij een schuldschade. Een no-claimbeschermer is vaak niet van kracht wanneer er 2 schuldschades in 1 verzekeringsjaar worden geclaimd.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe auto gekocht dan kun je er ook voor kiezen om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc.

Hoe werkt het all risk autoverzekering vergelijken en afsluiten?

Bereken je premie

Bereken premie autoverzekering

Vergelijk premies

Vergelijk verzekeraars en aanvullingen

Verzend je aanvraag

Keuze gemaakt verstuur dan je aanvraag

Polis en groene kaart

Na acceptatie volgt de polis en groene kaart

Tips autoverzekeringen

Kies het de juiste dekking en gereden km's per jaar. Sommige verzekeraars hanteren premies op basis van het aantal gereden km's per jaar. Door vooraf een inschatting te maken van de te rijden km's per jaar kun je behoorlijk besparen op je premie. Ook het kiezen van de juiste dekking is een belangrijk iets is je auto gefinancierd dan kan het verstandig zijn om de auto bijvoorbeeld 1 jaar WA + Casco te verzekeren.

Zakelijk gebruik

Bij zakelijke autoverzekeringen kun je de BTW vaak verrekenen. Als je kiest voor een beperkt casco of volledig casco dekking kan dit een premiebesparing opleveren voor de verzekering van je auto. Bij schade wordt de btw exclusief BTW uitgekeerd deze kun je later verrekenen met de belastingdienst.

Om de kosten van een verzekering te bepalen hanteren verzekeraars verschillende premiefactoren. Hierbij kijken ze o.a. naar het gebruik van de auto, en gegevens van de bestuurder. Wij hebben een handige opsomming gemaakt van de premiefactoren

Enkele premiefactoren

Regio waarin bestuurder woonachtig is
Het merk en type van de auto
Het aantal km's dat met de auto gereden wordt
De geboortedatum van de bestuurder
De gewenste dekking
Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
De dagwaarde/ aanschafwaarde van de auto
De cataloguswaarde van de auto
Het gebruik van de auto bijvoorbeeld particulier of zakelijk

Kan ik mijn schadevrije jaren ook voor 2 autoverzekeringen gebruiken?

Nee het is niet mogelijk om schadevrije jaren dubbel te gebruiken bij de aanvraag van een verzekering. Bijvoorbeeld: Een gezin heeft 2 auto's waarbij auto 1 10 schadevrije jaren heeft en een korting van 80% no-claim. Nu kopen zijn een auto erbij voor de partner. Omdat de auto weinig kilometers maakt kan er gebruik worden gemaakt van een tweede gezinsautoregeling waarbij de auto van de partner op de no-claim meelift van de 1e auto. De 2e gezinsauto krijgt dan extra tredes toegevoegd op zijn polis. Waardoor de premie voor de 2e gezinsauto goedkoper wordt.

Kan ik ook een verzekering aanvragen met negatieve jaren?
Ja bij sommige verzekeraars is het mogelijk om met een malus/registratie een verzekering aan te vragen. De verzekeraars die hieraan meewerken worden getoond in onze berekeningsmodule voor autoverzekeringen.

Polisvoorwaarden autoverzekering

Onderstaand kunt U de polisvoorwaarden van verschillende autoverzekeringen terugvinden welke wij aanbieden via onze website. Uiteraard zijn de polisvoorwaarden ook terug te vinden in de berekenings en vergelijkingsmodules.

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl