[rev_slider woonhuisverzekering]

Dekking opstalverzekering

Onderstaand een uitleg over de verschillende soorten en dekkingen bij opstalverzekeringen

Uitgebreide dekking opstalverzekering:
brand, ontploffing, rook en roet, blikseminslag, neerstortende vliegtuigen, vandalisme, omvallen van bomen, kranen en heistellingen, aanrijding en aanvaring, diefstal en (poging tot) inbraak, storm (ten minste windkracht 7).

Extra uitgebreide dekking opstalverzekering
dekking voor: blikseminslag, schroei-, zeng- en smeltschade, storm, olie, rook en roet, diefstal, inbraak of poging daartoe, vandalisme, plundering, rellen en opstootjes, water dat onvoorzien uit leidingen stroomt, alsmede hak- en breekwerk dat verricht moet worden om een defect in die leidingen op te sporen, water dat via de begane grond of de openbare weg binnenstroomt, water dat komt uit een defect aquarium of waterbed, aanrijding en aanvaring, omvallen van bomen, kranen en heistellingen.

Meest uitgebreide dekking (all-risk dekking) Dekt alle overige van buitenkomende onheilen.

Wat is niet verzekerd op een opstalverzekering?

Uitsluitingen bij een woonhuisverzekering/ opstalverzekering
 • Schade aan glas dient vaak extra meeverzekerd te worden
 • Eigen gebrek of bederf
 • Neerslag binnengedrongen door openstaande ramen en deuren
 • Schade ten gevolge van achterstallig onderhoud, slijtage en constructiefouten.
 • Schade door overstromingen;
 • Schade door aardbevingen;
 • Schade door molest (oorlogsgeweld);
 • Schade door atoomkernreacties.

Onze voordelen

 • Sinds 2008 actief
 • Snel geregeld
 • Gratis polisapp
 • Exclusieve kortingen
 • Woonhuisverzekering vergelijken
 • Telefonisch bereikbaar

Hoe werkt het vergelijken woonhuisverzekering en afsluiten?

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis

Over ons

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden. Wij helpen U bij het kiezen van de juiste verzekering voor de beste prijs.

Heeft U vragen over een dekking voorwaarden of hulp nodig bij het wijzigen van een verzekering neem dan contact met ons op.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer.

Premie vergelijken woonhuisverzekering? Vergelijk op dekking en voorwaarden.